Moominvalley

Laatste aflevering
22:00
Moominvalley

Moominpapa voelt zich nutteloos en wil op avontuur. Moominmama stemt ermee in en het gezin maakt zich klaar om te vertrekken naar een klein eiland, ergens midden in de zee. Maar Moomintrol kan geen afscheid nemen van Troela.

Moominvalley gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
21:00
De Grizza komt de koningsrobijn uit de koffer van Tofsel en Wifsel opeisen. Omdat niet duidelijk is wie de echte eigenaar is, besluit Moominpapa een rechtszaak te houden. Snif treedt aan als verdediger van de Grizza, Moomintrol verdedigt de twee kleintjes.
21:00
Er verschijnen twee kleine wezentjes met een grote koffer in de Moominvallei. Moominmama sluit ze meteen in haar hart, maar Moomintrol ziet zijn plekje ingepikt worden.
21:00
Moomintrol, Snif en Snuisterik vinden een grote hoge hoed. Wanneer Moomintrol wil dat zijn ouders hem niet meer als een klein kind zien, past hij de hoed. Doordat hij met de magische hoed in slaap is gevallen, wordt hij de volgende ochtend als aap wakker.
22:00
Mevrouw Filifjonk is verdwenen en haar huis is een puinhoop. Moominmama wordt verdacht van moord en belandt in de cel. Samen met Moomintrol ontsnapt ze en verstopt zich in het bos.
22:00
Kleine Mie maakt de gedichten van Moomintrol belachelijk tegenover Troela. Moomintrol is daar zo verbolgen over dat hij Miezel een brief schrijft dat ze nodig weer eens langs moet komen om dat Kleine Mie haar zo mist.
22:00
Mevrouw Filifjonk verwijt Moominpapa dat hij een slecht voorbeeld is voor Moomintrol. Moominapa besluit een eigen zaak te beginnen. Hij is hele dagen op kantoor en zijn gezin begint hem te missen.
22:00
Een vulkaan in de Moominvallei staat op punt van uitbarsten, maar Snuisterik is er nog niet. Moomintrol gaat met Troela en Snif naar hem op zoek. Snuisterik heeft een klein vuurgeestje gered dat hij terug naar de vulkaan wil brengen.
22:00
De lente laat nog op zich wachten terwijl de Moomins al uit hun winterslaap zijn. Meneer Flits, een sportieve macho blaaskaak verschijnt in de Moominvallei en daagt Moomintrol uit voor een skiwedstrijd. Inzet: de in katzwijm gevallen Troela.
22:00
De Moomins komen aan op een klein, verlaten eiland met een oude vervallen vuurtoren. Moominpapa gaat voortvarend aan de slag om vanalles te bouwen, maar de lamp ontsteken lukt hem maar niet, waardoor hij al snel weer wegzakt in zijn gebruikelijke jammerklacht nergens goed voor te zijn.
Seizoen 1
21:00
Seizoen 1, Aflevering 10 - Mominmama's Hulp van Moominvalley is uitgezonden op dinsdag 27 december 2022 om 0:30 uur en was te zien op VTM KIDS.
22:00
Moomintrols ergste nachtmerrie komt tot leven: de Grizza.
22:00
Een monsterlijke vis en gevaarlijke jungle komen tot leven.
22:00
Seizoen 1, Aflevering 7 - Snuisterik en de parkwachter van Moominvalley is uitgezonden op maandag 26 december 2022 om 0:30 uur en was te zien op VTM KIDS.
22:00
Moomintrol gaat op zoek naar de stormjagers Hattifatteners.
22:00
Moominpappa wil een theaterstuk maken over zijn eigen avontuurlijke jeugd.
22:00
De Moomins vinden na een overstroming een nieuwe plek om te wonen.
22:00
Mommintrol vindt een draakje in de rivier.
22:00
Seizoen 1, Aflevering 2 - Het lentelied van Moominvalley is uitgezonden op zaterdag 24 december 2022 om 0:30 uur en was te zien op VTM KIDS.
22:00
Seizoen 1, Aflevering 1 - De komst van Kleine Mie van Moominvalley is uitgezonden op zaterdag 24 december 2022 om 0:30 uur en was te zien op VTM KIDS.
Archief