Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

My Brilliant Friend

Januari 2019
58:00

The promise

4,0 2 051 x
De schoenen van Cerullo verkopen slecht en Stefano roept de hulp van de Solara's in, maar dat gooit de huwelijksplannen in het water. Elena probeert de brokken zo goed als mogelijk te lijmen.  Ondertussen vraagt Nino haar om een artikel voor een weekblad te schrijven. Op het huwelijk ziet Lila tot haar ontzetting dat Marce...
57:00

The fiancés

4,1 758 x
Lila is verloofd met Stefano. Hij besluit te investeren in haar schoenontwerp en gaat daarvoor een partnerschap aan met de Cerullo's. Elena vindt voor zichzelf een nieuwe geliefde, Antonio, maar eigenlijk houdt ze niet van hem.
57:00

The island

3,5 705 x
Op Ischia loopt Elena de Sarratore's tegen het lijf. Ze wordt heel close met Nino, en de twee wisselen een brave kus uit op het strand. Maar op de dag van haar vijftiende verjaardag geeft Donato Sarratore, Nino's vader, haar een passionele kus. Elena vlucht weg van het eiland. Ze is in de war en doodsbang.
52:00

The shoes

3,9 873 x
Elena wil Gino verlaten. Samen met haar broer Rino ontwerpt Lila een origineel en modern paar wandelschoenen, maar hun vader is niet van plan haar zijn vertrouwen te geven. Marcello is verliefd op Lila. Hij wint het vertrouwen van Rino en van Fernando Cerullo. Uiteindelijk vraagt hij Lila's hand.
December 2018
50:00

Dissolving boundaries

3,7 1 423 x
Lila krijgt als mooie jongedame veel aandacht van de jongens uit de buurt, waaronder Marcello Solara, die ze verafschuwt, en van Stefano Carracci, een jongen die qua karakter helemaal niet op zijn vader lijkt. Elena heeft een vriendje, Gino, een eenvoudige jongen uit haar klas. Maar stiekem droomt ze nog steeds van Nino Sa...
58:00

Metamorphoses

3,8 1 240 x
Elena zet haar studies verder, maar dat loopt niet van een leien dakje. Lila werkt in de schoenenfabriek van haar vader, maar toch helpt ze Elena regelmatig met Latijn. Wanneer de buurt te weten komt dat Lila het meisje is dat elk boek in de lokale bibliotheek gelezen heeft, overklast ze Elena.
1:01:00

The money

3,8 2 158 x
Elena en Lila ontdekken de geneugten van het lezen. Ze besluiten dat ze schrijver willen worden als ze later groot zijn. Maar hun families zijn arm en onopgeleid, en ze zijn ook niet van plan de meisjes te laten studeren.  Na de zoveelste discussie met haar ouders krijgt Elena toch de toestemming om naar de middelbare scho...
53:00

The dolls

3,9 4 528 x
Napels 1950. Elena en Lila zijn twee totaal verschillende kleine meisjes die elkaar leren kennen tijdens een spelletje. Wanneer ze op een middag weer eens samen spelen, is een vriendschap voor het leven geboren.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.