New Amsterdam

Laatste aflevering
40:11
New Amsterdam
Verlopen

Ieders verhaal komt tot een verrassend, maar onvermijdelijk einde. Max en Wilder staan voor een dilemma over goedkeuring voor een revolutionair medicijn tegen kanker. Reynolds doet er alles aan om een medische noodsituatie te verhelpen.

New Amsterdam gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
51:44
Verlopen
Sharpe en Bloom moeten op zoek naar de oorzaak wanneer verschillende patiënten gelijkaardige symptomen beginnen te vertonen. Max zet alles op alles om een kind met een zeldzame spierziekte ingeschreven te krijgen voor een experimentele behandeling.
41:01
Verlopen
Max gaat op zoek naar een manier om aan crowdfunding te doen. Reynolds doet zijn laatste ronde in het ziekenhuis. Kapoor helpt een ex-piloot om te gaan met zijn verlamming.
40:57
Verlopen
Max, Bloom en Reynolds piekeren over een ex-patiënt die het ziekenhuis in de problemen zou kunnen brengen door een rechtszaak.
41:00
Verlopen
Wanneer hij wordt belast met het omkeren van de opioïdenepidemie, sluit Max de spoedafdeling af en stelt hij een enorme verandering voor. Ondertussen doet Sharpe veel moeite om zijn punt te bewijzen.
40:35
Verlopen
Max voert een race tegen de klok om het budget te herschikken nadat hij geconfronteerd werd met onbetaalde werknemers. En dit terwijl Kapoor een ultramodern en duur apparaat krijgt.
40:55
Verlopen
Reynolds moet een belangrijke beslissing nemen wat betreft zijn carrière. Na een schokkende verandering in het ziekenhuis doen de dokters alles om hun patiënten te helpen.
40:58
Verlopen
Sharpe heeft een belangrijk besef dat haar carrière zal beïnvloeden. Max en Reynolds worden geconfronteerd met een jonge patiënt met symptomen van een hartaanval.
40:36
Verlopen
Max heeft het er nog steeds moeilijk mee dat hij een alleenstaande vader is. Kapoor zet ondertussen een grote stap om zijn gezin te helpen. Max en Luna maken vrienden op een onverwachte plaats.
41:00
Verlopen
Het ziekenhuis gaat in lockdown wanneer enkele patiënten ontsnappen uit hun bed. Sharpe en Max belanden in een levensgevaarlijke situatie. Bloom moet haar verdriet opzij zetten om een patiënt te helpen.
40:55
Verlopen
Wanneer een gevangene wordt opgenomen met een bedenkelijke ziekte, besluiten Max, Sharpe en Iggy om direct naar de bron te gaan: Rikers Island. Reynolds krijgt nieuws dat zijn leven kan veranderen.
40:50
Verlopen
Sharpe begeeft zich op glad ijs wanneer ze net iets te intiem wordt met een patiënt. Het verdriet van Max bereikt een hoogtepunt. Bloom zet een grote stap in haar genezingsproces.
40:57
Verlopen
Kapoor introduceert een patiënt in de praatgroep van Iggy, die mensen behandelt met een posttraumatische stressstoornis, maar dat zorgt voor heel wat ophef. Sharpe ontdekt dat een patiënt het slachtoffer is geweest van een medische fout.
40:58
Verlopen
Wanneer een groep vrouwen na een busongeluk op de spoed belandt, ontvangt Max verontrustende informatie die een van de patiënten in gevaar kan brengen. Sharpe en Kapoor slaan de handen in elkaar.
40:58
Verlopen
Sharpe en Max bundelen hun krachten om een patiënt te helpen die veel betekent voor Sharpe. Iggy en Bloom staan voor een moeilijke beslissing.
40:58
Verlopen
Iggy en Kapoor ontdekken dat een patiënt mogelijks lijdt aan een loodvergiftiging. De ongevraagde pogingen van Max om een patiënt te helpen, keren zich tegen hem.
40:59
Verlopen
Max grijpt een kans op een nieuwe assistent. Iggy worstelt om erachter te komen wat een unit-brede ziekte veroorzaakt. Kapoor ontvangt schokkend nieuws.
40:57
Verlopen
Max doet zijn best om het ziekenhuispersoneel beter te leren kennen.
41:01
Verlopen
Max probeert nog te wennen aan zijn nieuwe situatie. Iggy heeft een idee dat een grote impact kan hebben. Reynolds ontfermt zich over een stagiair.
Seizoen 1
40:57
Verlopen
Sharpe werkt aan een creatieve manier om Max te helpen. Kapoor krijgt verrassend nieuws. Reynolds zet een grote stap in zijn relatie met Evie. Een van de artsen maakt een levensveranderende beslissing.
Archief