New Amsterdam

New Amsterdam herbekijken

Seizoen 4
40:56

Seizoen 4, Aflevering 13

4,0 2 x
Max en Helen proberen een weg te vinden in het delen van hun levens en hun problemen. Bloom en Reynolds behandelen een gezin nadat ze door een ernstig auto-ongeluk op de SEH zijn beland. Iggy en Trevor komen nader tot elkaar als zakenpartners.
40:41

Seizoen 4, Aflevering 12

4,5 2 x
Terwijl Helen de leiding neemt in het NHS Hampstead Hospital, gebruikt Max zijn creativiteit om een patiënt in nood te helpen. Reynolds komt tot een besluit over dr. Malvo. Iggy en Bloom helpen hun patiënten de oorzaak van hun stress te begrijpen.
41:32

Seizoen 4, Aflevering 11

4,0 6 x
Max en Sharpe installeren zich in hun nieuwe Londense leven. Dr. Fuentes neemt de rol van medisch directeur over. Bloom helpt een patiënt die denkt dat hij vervloekt is. Iggy heeft een plan om zijn psychiatrische patiënten een betaalde baan te geven.
40:56

Seizoen 4, Aflevering 10

4,0 5 x
Terwijl Max en dr. Sharpe zich voorbereiden op hun vertrek naar Londen, treft een dodelijk virus het ziekenhuis. Leyla confronteert Bloom met een geheim. Iggy helpt twee rouwende ouders de realiteit onder ogen te zien.
41:00

Seizoen 4, Aflevering 9

3,0 1 x
Een brand vernietigt de kerk waar meerdere immigranten zonder papieren verbleven. Max neemt drastische maatregelen om ze te helpen. Sharpe en Malvo helpen een patiënt met een dodelijke aandoening. Dr. Reynolds' functie brengt hem in een tweestrijd.
41:03

Seizoen 4, Aflevering 8

Verlopen 4,0 5 x
Max staat voor een zeer moeilijke beslissing. Door zijn toedoen valt New Amsterdam onbedoeld ten prooi aan een grootschalige ransomware-aanval. Het wordt duidelijk hoe kwetsbaar het ziekenhuis eigenlijk is.
40:51

Seizoen 4, Aflevering 7

Verlopen 3,0 3 x
De briljante en charmante Dr Max Goodwin is de nieuwe medische directeur van Amerika's oudste openbare ziekenhuis. Hij wil de bureaucratie kapot maken en buitengewone zorg bieden. Daarbij accepteert hij geen nee.
40:57

Seizoen 4, Aflevering 6

Verlopen 4,3 5 x
Dr. Reynolds en dr. Malvo hebben een openhartig gesprek met dr. Baptiste. Max komt iets meer te weten over Sharpe, wanneer iemand uit haar verleden weer opduikt. Iggy speelt scheidsrechter tussen twee jonge patiënten en hun families.
41:04

Seizoen 4, Aflevering 5

Verlopen 4,5 3 x
Dr. Fuentes gaat door met haar missie om het ziekenhuis opnieuw te maken naar haar visie. Max gaat een stapje verder om een patiënt in nood te helpen. Dr. Sharpe en Iggy liggen met elkaar overhoop over een ernstige kwestie.
40:56

Seizoen 4, Aflevering 4

Verlopen 4,0 2 x
Max worstelt met een nieuwe fiscale realiteit in het ziekenhuis. Ondertussen wil dr. Sharpe kankeronderzoeken aan patiënten bieden voordat het te laat is. Bloom worstelt met het nieuwe nachtschema van dr. Shinwari.
Archief