Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

New Amsterdam

Seizoen 4
40:49

Seizoen 4, Aflevering 22

3,3 18 x
Bloom en het team bereiden zich voor op een enorme orkaan die op New York afstevent. Max en Helen maken plannen voor een intieme bruiloft in New York. Terwijl Iggy en Martin op een tweesprong staan, maakt Reynolds eindelijk contact met zijn vader.
40:39

Seizoen 4, Aflevering 21

3,0 11 x
Wanneer een zorginstelling sluit, wordt New Amsterdam gedwongen veel patiënten op te nemen. Max worstelt met zijn besluit terug te gaan naar Londen. Reynolds reageert zijn persoonlijke frustraties af op zijn afdeling, met bijna rampzalige gevolgen.
40:50

Seizoen 4, Aflevering 20

4,5 12 x
Max ontdekt hoe erg de bezuinigingen van dr. Fuentes New Amsterdam raken en besluit dat het nu of nooit is. Iggy neemt onconventionele stappen om een patiënt te helpen. Reynolds en Wilder voeren een riskante operatie uit bij een ongeboren tweeling.
40:57

Seizoen 4, Aflevering 19

4,0 21 x
Max ontdekt een fatale fout in het plan van dr. Fuentes om de medische kliniek UMI te kopen. Bloom behandelt twee middelbare scholieren voor levensbedreigende verwondingen en brengt een gevaarlijke situatie aan het licht.
40:56

Seizoen 4, Aflevering 18

4,0 16 x
Max bedenkt een plan zodat dr. Fuentes voor eens en voor altijd ontslagen wordt uit New Amsterdam. Helen confronteert haar gezondheidsproblemen. Iggy helpt twee patiënten bij het verwerken van liefdesverdriet.
41:01

Seizoen 4, Aflevering 17

4,0 14 x
Het team van New Amsterdam kampt nog steeds met de gevolgen van hun avondje uit. Max en Helen bespreken de opties voor hun toekomst. Martin ontdekt eindelijk het geheim van Iggy. Bloom helpt Leyla een levensveranderende situatie te ontwijken.
40:55

Seizoen 4, Aflevering 16

3,0 17 x
Het team van New Amsterdam gaat een avondje uit, maar moet de volgende dag de gevolgen daarvan onder ogen zien. Iggy helpt een mysterieuze patiënt een trauma uit het verleden onder ogen te zien. Reynolds en dr. Malvo bespreken hun toekomst.
40:58

Seizoen 4, Aflevering 15

3,0 13 x
Max heeft een gedurfd plan om New Amsterdam te helpen voordat het te laat is. Reynolds en dr. Fuentes kibbelen over de beste manier om een riskante operatie aan te pakken. Dr. Wilder vraagt dr. Castries om hulp bij een patiënt met terminale kanker.
41:00

Seizoen 4, Aflevering 14

3,0 19 x
Terwijl het team samenkomt na het verlies van een dierbare, beseffen Max en Helen hoezeer New Amsterdam is veranderd sinds hun vertrek. Bloom worstelt met een grote beslissing. Reynolds' bezorgdheid om zijn patiënten bereikt een nieuw niveau.
40:56

Seizoen 4, Aflevering 13

4,0 5 x
Max en Helen proberen een weg te vinden in het delen van hun levens en hun problemen. Bloom en Reynolds behandelen een gezin nadat ze door een ernstig auto-ongeluk op de SEH zijn beland. Iggy en Trevor komen nader tot elkaar als zakenpartners.
Archief