Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Juni 2020

Seizoen 2, Aflevering 10 (Ze Verblinde Hem met Wetenschap (Bob))

3,0 0 x
Dicky, Nicky en Dawn willen Ricky bewijzen dat hij het niet altijd bij het rechte eind heeft. Maar door hun plannen om Ricky te laten geloven dat bijgeloof echt is, beginnen ze te twijfelen aan wat ze zelf geloven...

Seizoen 2, Aflevering 11 (Het Harper Hof)

4,0 0 x
Anne wilt dat haar gezin gezond gaat eten. De vierling begint een rechtbank, om geschillen op school te beslechten.

Seizoen 2, Aflevering 7 (Ik Wil Candace)

4,0 0 x
De drie broers verpesten voor Dawn haar enige kans om haar grote basketbal idool Candace te ontmoeten. Ze doen er alles aan om het weer goed te maken.

Seizoen 2, Aflevering 9 (Het Machtige Quad Squad)

3,0 0 x
De kids verzinnen hun eigen superheld om kinderen te vermaken tijdens een verjaardagsfeestje. Maar als de superheld van Nicky beroemd wordt, stijgt de roem naar zijn hoofd.
Mei 2020

Seizoen 2, Aflevering 12 (Stem op mij!)

3,0 2 x
De verkiezingen voor de klassenvoorzitter staan voor de deur. Ricky stelt zich als enige kandidaat. Maar dan volgt Dawn. En Nicky, en Dicky.

Seizoen 2, Aflevering 3 (Geen gemaar!)

3,0 1 x
Onze vrienden worden uit het huis gedreven vanwege de boekenclub van Anne en moeten in de garage hun tijd zien door te brengen. De garage word al snel omgebouwd tot hippe hangplek, maar de concurrentie is flink.

Seizoen 2, Aflevering 4 (Dawn-De-Alleskunner)

3,0 1 x
Dawn wilt alles tegelijk. School, voetbal, en tuba spelen. Aanvankelijk houdt ze het vol, maar dan wordt het teveel, en schieten haar broers haar te hulp. En Tom krijgt zindelijkheids- training van Anne.

Seizoen 2, Aflevering 5 (Met z'n vieren alleen op kamp)

4,0 3 x
De vierling gaat voor het eerst op kamp, en besluit te doen alsof ze géén familie zijn, met alle gevolgen van dien.

Seizoen 1, Aflevering 13 (Grijp het geld en wegwezen)

4,0 13 x
Dawn verkoopt een speciale armband die ze van haar moeder heeft gekregen om geld te verdienen. Nicky, Ricky en Dicky proberen ondertussen Tom te snel af te zijn wanneer hij hun videogames afpakt omdat ze te lui zijn.
April 2020

Seizoen 1, Aflevering 11 (Het zielige verhaal van Gary-Chip-Kleine Elvis-Soppootje)

4,5 7 x
GaryChipKleineElvisSoppootje ís een held wanneer hij 'n dief betrapt in de winkel! Maar de vierling ruziet op tv over zijn naam. De eigenaar van GCKESP duikt op en neemt hem mee. De vierling ontvoert hem en geeft hem eindelijk één naam.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.