Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 12 (Wij steunen elkaar)

3,3 108 x
Dawn bemachtigt een plaatsje in het voetbalteam, maar twijfelt of ze nog wel wil wanneer ze erachter komt dat ze grappen ten koste van Nicky moet maken. Ricky helpt Dicky om onder een test uit te komen, maar niet zonder gevolgen.

Seizoen 1, Aflevering 4 (Babysit-avierturen)

4,0 61 x
De vierling smeekt hun ouders om Josie te nemen als nieuwe oppas, maar wanneer ze hun zin krijgen, loopt het allemaal behoorlijk uit de hand tijdens Josie's eerste babysit-avond.

Seizoen 1, Aflevering 5 (Dawn gaat verhuizen)

4,5 82 x
Dawn heeft genoeg van de smerige streken van haar broers en krijgt eindelijk haar eigen kamer. Het is een droom die uitkomt, tot de vier zich realiseren dat ze elkaar harder nodig hebben dan ze denken. Gastrol: Kyla-Drew Simmons als Mae.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 15 (Rock & Regels)

3,0 31 x
De vierling probeert genoeg geld bij elkaar te halen om de huur te kunnen betalen, zodat zij de regels van het huis mogen bepalen. Geen middel wordt geschuwd.

Seizoen 2, Aflevering 12 (Het Machtige Quad Squad)

3,0 93 x
De kids verzinnen hun eigen superheld om kinderen te vermaken tijdens een verjaardagsfeestje. Maar als de superheld van Nicky beroemd wordt, stijgt de roem naar zijn hoofd.

Seizoen 2, Aflevering 10 (Ze Verblinde Hem met Wetenschap (Bob))

3,0 52 x
Dicky, Nicky en Dawn willen Ricky bewijzen dat hij het niet altijd bij het rechte eind heeft. Maar door hun plannen om Ricky te laten geloven dat bijgeloof echt is, beginnen ze te twijfelen aan wat ze zelf geloven...

Seizoen 2, Aflevering 11 (Het Harper Hof)

4,5 34 x
Anne wilt dat haar gezin gezond gaat eten. De vierling begint een rechtbank, om geschillen op school te beslechten.

Seizoen 2, Aflevering 9 (Ik Wil Candace)

4,0 30 x
De drie broers verpesten voor Dawn haar enige kans om haar grote basketbal idool Candace te ontmoeten. Ze doen er alles aan om het weer goed te maken.

Seizoen 2, Aflevering 8 (Vette Voet Stappers)

4,0 45 x
De kids willen een nieuw schoen prototype verkopen dat Tom heeft uitgevonden. Maar ze denken dat iemand het prototype heeft gestolen!

Seizoen 2, Aflevering 7 (Vrijheid Blijheid)

4,0 22 x
De vierling mag voor het eerst vrij zonder ouders door het winkelcentrum lopen. Er gaat een wereld voor ze open, en alles wat maar mis kan gaan, gaat ook mis.
Archief