Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Augustus 2020

Seizoen 1, Aflevering 4 (Babysit-avierturen)

3,0 0 x
De vierling smeekt hun ouders om Josie te nemen als nieuwe oppas, maar wanneer ze hun zin krijgen, loopt het allemaal behoorlijk uit de hand tijdens Josie's eerste babysit-avond.

Seizoen 1, Aflevering 5 (Dawn gaat verhuizen)

4,0 0 x
Dawn heeft genoeg van de smerige streken van haar broers en krijgt eindelijk haar eigen kamer. Het is een droom die uitkomt, tot de vier zich realiseren dat ze elkaar harder nodig hebben dan ze denken. Gastrol: Kyla-Drew Simmons als Mae.

Seizoen 1, Aflevering 7 (Veld vol breinen)

3,0 2 x
De vierling probeert indruk te maken op Josie en de kinderen van school door ondanks een verbod toch naar een oude horrorfilm te kijken. Die is alleen zo eng, dat ze er al snel spijt van hebben en denken dat hun ouders zombies zijn.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Bediening van de afstandsbediening)

4,0 0 x
De constante strijd van Dicky en Dawn om de afstandsbediening en de obsessie van de vier voor televisie zorgt ervoor dat ze zich tegen elkaar keren in een strijd om de controle over de afstandsbediening.

Seizoen 1, Aflevering 1 (Pilot)

3,0 0 x
Nicky, Ricky, Dicky en Dawn zijn een vierling met maar twee overeenkomsten: hun verjaardag en hun ouders. Dit dynamische kwartet knokt en bekvecht doorlopend met elkaar, maar als puntje bij paaltje komt vormen ze een geweldig team samen.

Seizoen 1, Aflevering 2 (De Viervader)

3,0 0 x
De vierling wordt 10 jaar en ze besluiten dat ieder een eigen, 'volwassen' feestje moet krijgen. Ze organiseren allemaal hun eigen feestje, maar komen er al snel achter dat ze misschien toch niet zo'n haast hebben om volwassen te worden.

Seizoen 1, Aflevering 3 (Sportiever)

3,0 0 x
De jongens vinden 't nieuwe meisje op school geweldig, maar Dawn weet dat ze iets van plan is. Wanneer Toms voormalige kunstschaatsrivaal opduikt en zijn eigen sportzaak opent, zweren de kinderen dat ze hem een toontje lager gaan laten zingen.
Juli 2020

Seizoen 4, Aflevering 9 (Spoken bestaan niet)

3,0 3 x
De vierling hebben nieuwe, oudere vrienden gemaakt. Dan stellen deze voor om 's avonds na sluitingstijd in Tom's Get Sporty af te spreken. Eenmaal in Get Sporty hoort de vierling enge, vreemde geluiden..

Seizoen 3, Aflevering 14 (Op water, brood en suikerspinnen)

3,0 6 x
De vierling gaan de fout in en mogen daardoor niet naar de jaarlijkse carnaval en moeten nablijven. Ze komen in een kamer terecht met een groep slechte kinderen waar ze voor straf suikerspinnen moeten maken, die ze zelf niet mogen aanraken.

Seizoen 3, Aflevering 19 (De Erfenis van de Vierliing)

4,0 9 x
De klas van de vierling maakt zich op voor de Sayonara stunt, een stunt die het einde van hun schooltijd op deze school markeert. Om problemen te voorkomen heeft Directeur Tarian een lijstje gemaakt van toegestane stunts.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.