Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Oktober 2020

Seizoen 1, Aflevering 1 (Pilot)

3,0 3 x
Nicky, Ricky, Dicky en Dawn zijn een vierling met maar twee overeenkomsten: hun verjaardag en hun ouders. Dit dynamische kwartet knokt en bekvecht doorlopend met elkaar, maar als puntje bij paaltje komt vormen ze een geweldig team samen.

Seizoen 1, Aflevering 2 (De Viervader)

3,0 3 x
De vierling wordt 10 jaar en ze besluiten dat ieder een eigen, 'volwassen' feestje moet krijgen. Ze organiseren allemaal hun eigen feestje, maar komen er al snel achter dat ze misschien toch niet zo'n haast hebben om volwassen te worden.

Seizoen 1, Aflevering 3 (Sportiever)

3,0 1 x
De jongens vinden 't nieuwe meisje op school geweldig, maar Dawn weet dat ze iets van plan is. Wanneer Toms voormalige kunstschaatsrivaal opduikt en zijn eigen sportzaak opent, zweren de kinderen dat ze hem een toontje lager gaan laten zingen.

Seizoen 3, Aflevering 14 (Op water, brood en suikerspinnen)

3,0 2 x
De vierling gaan de fout in en mogen daardoor niet naar de jaarlijkse carnaval en moeten nablijven. Ze komen in een kamer terecht met een groep slechte kinderen waar ze voor straf suikerspinnen moeten maken, die ze zelf niet mogen aanraken.

Seizoen 3, Aflevering 15 (Alles voor het goede doel)

4,0 4 x
De vete tussen de Harpers en de Montagellis is heviger dan ooit. Maar wat niemand weet is dat Dawn en Joey Montagelli elkaar leuk vinden. Ze proberen het stil te houden maar Dicky verklapt het per ongeluk, zonder dat hij ervan op de hoogte was.

Seizoen 3, Aflevering 16 (De beste zomer ooit)

4,0 1 x
Dawn en Mae gaan in een luxe strandtent werken en verwachten dat dit hun beste zomer ooit wordt. Maar haar drie broers komen onverwacht langs, haar ouders gaan maar niet weg en Madison is haar baas. Niet de beste start voor de beste zomer ooit.

Seizoen 3, Aflevering 19 (De Erfenis van de Vierliing)

4,0 2 x
De klas van de vierling maakt zich op voor de Sayonara stunt, een stunt die het einde van hun schooltijd op deze school markeert. Om problemen te voorkomen heeft Directeur Tarian een lijstje gemaakt van toegestane stunts.

Seizoen 3, Aflevering 21 (Een vierling in de ruimte)

3,0 2 x
Ricky wilt dolgraag meedoen aan een ruimtevaart trainings programma. Hij wordt toegelaten, mits zijn broers en zus mee mogen. Eenmaal begonnen met de training gaat alles traditie getrouw mis en komt de vierling per ongeluk in de ruimte terecht.

Seizoen 3, Aflevering 22 (Sprookjes bestaan niet - deel 2)

3,0 3 x
Deel 2 - Tijdens het zomer theater evenement staat De Tovenaar van Oz staat op het menu en Dawn wil de rol van Dorothy bemachtigen. Ze krijgt de rol niet, de gemoederen lopen op en Dawn krijgt een ongeluk. Ze valt flauw en wordt wakker in een andere wereld.

Seizoen 3, Aflevering 17 (Lessen van een vierling)

3,0 0 x
De vierling baalt van de gymles. De leraar krijgt een ongelukje, en de vierling zorgt ervoor dat Tom in komt vallen. Hier krijgen ze al snel spijt van.
Archief