Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 10 (Ze Verblinde Hem met Wetenschap (Bob))

3,0 6 x
Dicky, Nicky en Dawn willen Ricky bewijzen dat hij het niet altijd bij het rechte eind heeft. Maar door hun plannen om Ricky te laten geloven dat bijgeloof echt is, beginnen ze te twijfelen aan wat ze zelf geloven...

Seizoen 2, Aflevering 12 (Het Machtige Quad Squad)

3,0 2 x
De kids verzinnen hun eigen superheld om kinderen te vermaken tijdens een verjaardagsfeestje. Maar als de superheld van Nicky beroemd wordt, stijgt de roem naar zijn hoofd.

Seizoen 2, Aflevering 15 (Rock & Regels)

3,0 1 x
De vierling probeert genoeg geld bij elkaar te halen om de huur te kunnen betalen, zodat zij de regels van het huis mogen bepalen. Geen middel wordt geschuwd.

Seizoen 2, Aflevering 11 (Het Harper Hof)

4,0 4 x
Anne wilt dat haar gezin gezond gaat eten. De vierling begint een rechtbank, om geschillen op school te beslechten.

Seizoen 2, Aflevering 6 (Stem op mij!)

3,0 2 x
De verkiezingen voor de klassenvoorzitter staan voor de deur. Ricky stelt zich als enige kandidaat. Maar dan volgt Dawn. En Nicky, en Dicky.

Seizoen 2, Aflevering 7 (Vrijheid Blijheid)

3,0 1 x
De vierling mag voor het eerst vrij zonder ouders door het winkelcentrum lopen. Er gaat een wereld voor ze open, en alles wat maar mis kan gaan, gaat ook mis.

Seizoen 2, Aflevering 8 (Vette Voet Stappers)

4,0 1 x
De kids willen een nieuw schoen prototype verkopen dat Tom heeft uitgevonden. Maar ze denken dat iemand het prototype heeft gestolen!

Seizoen 2, Aflevering 9 (Ik Wil Candace)

4,0 2 x
De drie broers verpesten voor Dawn haar enige kans om haar grote basketbal idool Candace te ontmoeten. Ze doen er alles aan om het weer goed te maken.

Seizoen 2, Aflevering 1 (Gezocht: De Suikerbiet Bende)

3,0 1 x
Onze vrienden krijgen het niet voor elkaar een onderwerp te vinden voor hun geschiedenisopdracht dat hen alle vier aanspreekt.

Seizoen 2, Aflevering 2 (Een levende legende)

4,0 1 x
De hele school is in de ban van de Bigvoet-legende. Dawn en Mae gebruiken dit om hun blog populair te maken. Fluffy is boos op zijn baasje Tom.
Archief