Nijntjes Avonturen Groot En Klein

Laatste aflevering
06:00
Nijntjes Avonturen Groot En Klein

Snuffie is al een poosje weg en Nijntje maakt zich zorgen. Zal ze de weg kwijt zijn? Een zoektocht door het dorp levert niets op. Totdat oom Vliegenier de zoektocht vanuit de lucht voortzet.

Nijntjes Avonturen Groot En Klein gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
06:00
De klas van Nijntje gaat op schoolreis naar de boerderij. Nijntje wil heel graag een paard zien. En Nina? Die wil alle dieren zien, behalve een paard. Hoe komt dat?
06:00
Nijntje wijst vader op een lekkende kraan. Ondanks haar waarschuwingen, probeert vader de kraan zelf te repareren met alle gevolgen van dien! Boris schiet te hulp. Heeft haar vader eindelijk zijn lesje geleerd?
06:00
Vader heeft trek in roereieren voor ontbijt, maar er zijn geen eieren bezorgd. Nijntje gaat op onderzoek uit om de vermiste eieren op te sporen. Het spoor leidt haar naar de boerderij.
06:00
Nijntjes tuin staat vol met schapen die zijn weggelopen van de boerderij. Snuffie helpt met schapen vangen en laat zien dat zij een goede schapenherder is.
06:00
Nijntje en Daan zijn bezig met een toneelstuk voor vader en moeder. Nijntje speelt graag Roodkapje. Nu moet ze alleen nog Daan overtuigen de grote boze wolf te spelen.
06:00
Boris heeft last van de hik. Zo lukt het hem niet om ijsjes te scheppen vanuit zijn ijskar. Nijntje helpt. Ze schept ijs én ze vindt een oplossing voor zijn hik.
06:00
Daan gaat op vakantie en heeft Nijntje gevraagd voor zijn goudvis te zorgen. Nijntje vindt het moeilijker dan ze had verwacht. Vooral als je de goudvis de hele tijd moet meenemen.
06:00
Moeder heeft Nijntjes hulp nodig, maar Knorretje ook. Nijntje is zo druk met het uitvoeren van moeders klus, dat ze geen tijd heeft om haar vriendin te helpen. Barbara herinnert haar dat echte vrienden altijd proberen te helpen.
06:00
Hoera, Barbara komt oppassen! Samen hebben ze veel pret, vooral wanneer Nijntje Barbara leert pannenkoeken bakken. Nu nog alles op tijd opruimen.
06:00
Nijntje, Nina en Knorretje spelen een na-aapspelletje. Het lukt niet helemaal en Nijntje neemt de leiding. Zo leidt ze iedereen mee op een groots, muzikaal avontuur!
06:00
De vrienden van Nijntje spelen allen een instrument. Nijntje wil graag meedoen met de blokfluit die ze heeft gekregen van juf. Het lukt haar maar niet om hier mooi geluid uit te krijgen. Tenminste, niet zonder te oefenen!
06:00
Op het schoolfeest heeft Nijntje een kraam met een grabbelton. Wanneer haar vrienden grabbelen, trekken ze allemaal dingen die ze eigenlijk niet zo leuk vinden. Hoe kan Nijntje dit oplossen?
06:00
Trots fietst Nijntje hard rond op haar nieuwe fiets, totdat ze valt. Durft ze weer hard te gaan fietsen nu Snuffie haar hulp snel nodig heeft?
06:00
Nijntje ontdekt dat Boris niet kan schaatsen en besluit hem te helpen. Ze probeert van alles, maar niets lijkt te lukken. Totdat Nijntje denkt aan de stoel die Boris net voor haar heeft gemaakt.
06:00
Opa vertelt grappige verhalen. Deze keer vertelt hij Nijntje over een eng spook dat leeft in de kast van haar logeerkamer. Met de hulp van oma lukt het Nijntje toch om te gaan slapen én om opa een lesje te leren!
06:00
Vader regelt een geheim verjaardagsfeest voor moeder. Terwijl alles wordt klaargezet, moet Nijntje ervoor zorgen dat haar moeder niets te weten komt. Dat klinkt makkelijker dan het is.
06:00
Nijntje en haar vriendinnen vliegen door de woonkamer in het denkbeeldige vliegtuig van oom Vliegenier. Met een beetje fantasie kunnen ze overal naar toe - kijk uit voor die piraten!
06:00
Nijntje vindt een ster op het strand. Zou het uit de lucht zijn gevallen? Nee, het is een zeester. Met de boot van Boris brengt ze de zeester terug naar zijn huis.
06:00
Tijdens het aardbeiplukken raakt Nijntje bevriend met een slak. Wanneer de slak met haar meereist naar huis, besluit ze een speciale thuis voor de slak te vinden.
Archief