Onder Vuur

Laatste aflevering
49:00
Onder Vuur

Er heerst grote verslagenheid bij Post Oosteroever. Tom gaat afscheid nemen van Jitske, maar moet zijn leugens opbiechten. Dominique claimt haar plaats als hoofd van Post Oosteroever.

Onder Vuur gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
43:00
Tom raakt steeds meer verstrikt in het web van zijn oude vrienden, maar Nina is niet van plan hem zomaar ten onder te laten gaan. Vincent probeert de brokken te lijmen en is na de shift getuige van een auto die in het water rijdt.
49:00
Tom komt onder invloed toe op de kazerne met alle gevolgen van dien. Post Oosteroever heeft een nieuwe adjudant, maar die jaagt de ploeg meteen tegen zich in het harnas. Orlando en Patrick betrekken Dominique bij hun hydrantenonderzoek.
50:00
Het hele korps gaat tot het uiterste in de zoektocht naar Henri's vermiste nichtje. Net op die dag hebben Orlando en Vincent hun adjudantenexamen, maar Orlando zet zijn kansen op het spel met een impulsieve actie.
45:00
Een interventie met een zwaar auto-ongeluk hakt er stevig in bij Tom en dwingt hem zijn eigen trauma's onder ogen te komen. Patrick gaat het resultaat van zijn onderzoek voorleggen, maar krijgt niet de reactie die hij verwachtte.
47:00
Het professioneel masker van Dominique vertoont barsten tijdens een interventie met een suïcidale tiener. De toekomst van Tom bij Post Oosteroever begint er rooskleuriger uit te zien, totdat er spoken opduiken uit zijn verleden.
51:00
Het privéleven van Orlando valt verder uit elkaar op het moment dat Patrick hem meetrekt in zijn onderzoek naar defecte brandkranen. Daarbovenop krijgt hij concurrentie uit onverwachte hoek voor de positie van adjudant.
45:00
Na een interventie met dodelijke slachtoffers wordt Post Oosteroever afgeschilderd als een incompetent brandweerkorps. Dominique spoort Orlando aan om adjudant te worden om zo meer structuur in het korps te krijgen.
51:00
Tegen het advies van zijn psychologe in meldt Tom zich aan bij Post Oosteroever als de nieuwe rekruut. Hij wordt meteen zwaar op de proef gesteld, maar maakt zich niet bij iedereen populair.
45:00
De beruchte Post Oosteroever davert op zijn grondvesten wanneer luitenant Patrick wordt weggepromoveerd naar de Commandopost. Als een luchtballon komt vast te zitten, wordt duidelijk dat de aanpak van zijn vervangster clasht met de ploeg.
Archief