Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Onder Vuur

November 2021
35:00

18 november 2021

3,3 143 x
Met 'Onder vuur: achter de schermen' gunnen de makers ons een blik achter de camera, met zicht op het reilen en zeilen op set.  Of hoe de cast en crew tot het uiterste gaan om deze spectaculaire brandweerreeks in beeld te brengen. van extra's met VRT NU via de site of app.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - De Doden Zwijgen Niet

3,2 196 x
Er heerst grote verslagenheid bij Post Oosteroever. Tom gaat afscheid nemen van Jitske, maar moet zijn leugens opbiechten. Dominique toont dat ze niet de handpop is die Gilbert dacht dat ze was en claimt haar plaats als hoofd van Post Oosteroever.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Ademnood

4,0 97 x
Tom raakt steeds meer verstrikt in het web van zijn oude vrienden, maar Nina is niet van plan hem zomaar ten onder te laten gaan. Vincent probeert de brokken te lijmen op elke manier die hij kan en is na de shift getuige van een auto die in het water rijdt.
Oktober 2021
49:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Oude Liefde Roest Niet

4,0 80 x
Tom komt onder invloed toe op de kazerne met alle gevolgen van dien. Post Oosteroever heeft een nieuwe adjudant, maar die jaagt de ploeg meteen tegen zich in het harnas. Orlando en Patrick betrekken Dominique bij hun hydrantenonderzoek.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Emma

4,5 124 x
Het hele korps gaat tot het uiterste in de zoektocht naar Henri's vermiste nichtje. Net op die dag hebben Orlando en Vincent hun adjudantenexamen, maar Orlando zet zijn kansen op het spel met een impulsieve actie. Tom hervalt in oude, slechte gewoontes.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Tussen Wal En Schip

4,7 109 x
Een interventie met een zwaar auto-ongeluk hakt er stevig in bij Tom en dwingt hem zijn eigen trauma's onder ogen te komen. Patrick gaat het resultaat van zijn onderzoek voorleggen, maar krijgt niet de reactie die hij verwachtte.
47:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Paling In 'T Groen

4,5 82 x
Het professioneel masker van Dominique vertoont barsten tijdens een interventie met een suïcidale tiener. De toekomst van Tom bij Post Oosteroever begint er rooskleuriger uit te zien, totdat er spoken opduiken uit zijn verleden.
52:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Tussen Ons

4,5 112 x
Het privéleven van Orlando valt verder uit elkaar op het moment dat Patrick hem meetrekt in zijn onderzoek naar defecte brandkranen. Daarbovenop krijgt hij concurrentie uit onverwachte hoek voor de positie van adjudant.
September 2021
45:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Koekoeksjong

4,6 89 x
Na een interventie met dodelijke slachtoffers wordt Post Oosteroever afgeschilderd als een incompetent brandweerkorps.  Dominique spoort Orlando aan om adjudant te worden om zo meer structuur in het korps te krijgen. Het wantrouwen van Nina tegenover rekruut Tom neemt gevaarlijke proporties aan op een interventie met een b...
51:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Nieuw Bloed

4,1 173 x
Tegen het advies van zijn psychologe in, meldt Tom zich aan bij Post Oosteroever als de nieuwe rekruut. Bij een interventie voor een grote gasexplosie wordt meteen duidelijk waarom niet iedereen even blij is met de komst van deze nieuwe rekruut. Ondertussen proberen Dominique en Orlando samen te werken. Een amoureus gedeel...
Archief