Ons Eerste Huis

November 2017
48:01

Seizoen 2 - Aflevering 4

4,0 40 x
In een proef test Bartel de jonge koppels op hun handigheid en het wordt een nek-aan-nekrace. Bovendien moeten de koppels op vijf dagen tijd hun tweede slaapkamer afleveren. Art Director en Mural Artist Katrien Vanderlinden staat de experten bij in de juryronde. En verbouwen blijkt niet helemaal zonder gevaar: in Lanaken zakt Aimée door het plafond.
48:18

Seizoen 2 - Aflevering 3

3,0 62 x
De tijd dringt en Bartel verwacht vandaag de tweede kamer: een tot in de puntjes afgewerkte keuken. De gloednieuwe keukens worden onderworpen aan het strenge oog van de experten. Samen met gastexpert sterrenchef Wout Bru beslissen zij wie de tweede kamertrofee heeft verdiend.
Oktober 2017
47:24

Seizoen 2 - Aflevering 2

4,5 65 x
Vandaag beginnen de families aan een waanzinnige klus: een keuken tot in de puntjes afwerken op slechts acht dagen tijd. Ze worden bijgestaan door de experten én krijgen praktische hulp van de meest bekende werfleider van het land: Sanchez. Bartel stelt verder de technische skills van de families op de proef. De inzet? Gratis zonnepalen.
50:33

Seizoen 2 - Aflevering 1

4,0 101 x
De uitdaging is zwaar. Wekenlang verbouwen met je ouders of schoonouders in een totaal te renoveren pand: het is allesbehalve eenvoudig. Valerie & Brent, Boy & Aimée en Kenzo & Sofie durfden dit avontuur aan. Het doel: de hoogste meerwaarde creëren op hun huis. Wie daarin slaagt, wint de vette hoofdprijs van 100.000 euro. Tien weken lang kan Vlaanderen hun verbouwperikelen, hun creativiteit en hun belevenissen volgen.
Juni 2017

Afl. 28 november - Aflevering 4

3,7 131 x
De families zijn al een aantal dagen druk bezig aan hun badkamers, maar er moet nog veel werk verricht worden. Om hen een duwtje in de rug te geven, steekt Bartel ditmaal de familie Wouters een handje toe. De experten bezoeken de badkamers van de koppels en bepalen welke familie de derde kamertrofee in ontvangst mag nemen. Samen met je (schoon)ouders een huis verbouwen vereist een perfect op elkaar afgestemde communicatie. Bartel organiseert een boodschappenrace in een doe-het-zelf-zaak waar de...

Afl. 21 november - Aflevering 3

3,7 72 x
De experten beoordelen de tweede kamer en beslissen welke familie het beste resultaat heeft afgeleverd en de trofee in de wacht sleept. Ze zijn onder de indruk, maar op het vlak van afwerking kunnen de verbouwgroentjes toch nog wat leren. Voor de volgende opdracht moeten de families op acht dagen tijd hun badkamer verbouwen. Ondertussen kregen de buren van de families een geheime missie van Bartel: weetjes in het rond strooien bij de koppels. Bartel organiseert een burenquiz waarmee de koppels ...

Afl. 14 november - Aflevering 2

2,7 83 x
De verbouwingen zijn officieel begonnen en de drie families gaan een race aan tegen de klok om het kleinste kamertje tot in de puntjes af te werken. Eens het harde werk achter de rug is, is het aan de experten om de wc's te beoordelen en te beslissen wie de eerste kamertrofee ter waarde van 2000 euro wint. De koppels en hun (schoon)ouders worden meteen weer aan het werk gezet voor de volgende opdracht waarbij ze zelf een ruimte mogen kiezen. Terwijl Karel-Jan en Julie voor een bureauruimte gaan...
Januari 2017

Afl. 30 januari - Aflevering 13

3,7 533 x
De families hebben nog een paar dagen de tijd gekregen om hun huizen volledig af te werken. 25 schatters staan te popelen om de drie huizen te bezoeken en te beslissen welke familie de hoogste meerwaarde heeft gecreëerd en de fenomenale hoofdprijs van 150.000 euro in de wacht sleept.Deze aflevering is te bekijken tot 28/02/17 23u59.

Afl. 23 januari - Aflevering 12

4,6 244 x
De drie families beginnen aan hun laatste rechte lijn naar de finale. Ze hebben nog twee dagen om hun allerlaatste kamer, de woonkamer, verder af te werken, maar er moeten nog bergen werk verzet worden. Met de finale en de hoofdprijs van 150.000 euro in zicht, bezoeken de families elkaars huizen zodat ze de concurrentie kunnen inschatten. Deze aflevering is te bekijken tot 28/02/17 23u59.

Afl. 16 januari - Aflevering 11

4,3 230 x
De families worden uitgenodigd bij Karel-Jan en Julie om hun winnende tuin te bekijken, maar Sanne & Nick en Hans & Leen kunnen hun verlies maar moeilijk verwerken. Ook de bezoekjes van de experten verlopen bijzonder gespannen. Veel tijd om bij de pakken neer te blijven zitten is er echter niet, want na tien weken is de laatste kamer aan de beurt. Op zes dagen tijd moeten de families het hart van hun huis onder handen nemen: de woonkamer. Verder test Bartel de creativiteit van de koppels in een...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.