Professor T.

Afleveringen

4 december 2016

4,6 1 049 x
Het net rond drugsbaron Mark Desmedt begint zich te sluiten. Toch is er nog grote onzekerheid in het team van Flamant.

27 november 2016

4,3 697 x
Een undercoveragent, die was geïnfiltreerd in het drugsmilieu, wordt dood teruggevonden in de kofferruimte van zijn auto.

20 november 2016

4,0 891 x
Een leerlinge van een katholieke school wordt dood aangetroffen op haar kamer. Op het eerste gezicht lijkt het op een uit de hand gelopen geval van wurgseks.

6 november 2016

4,2 1 368 x
De getuige van een moord die jaren geleden werd gepleegd, wordt nu zelf vermoord. De zoon van de veroordeelde moordenaar is de eerste verdachte.

30 oktober 2016

3,0 958 x
Op het jaarlijks congres is professor T. slechts de tweede spreker en mag hij het congres niet openen. Tot wanneer de eerste spreker vermoord wordt.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.