Professor T.

Afleveringen

27 november 2016

4,0 290 x
Een undercoveragent, die was geïnfiltreerd in het drugsmilieu, wordt dood teruggevonden in de kofferruimte van zijn auto.

20 november 2016

3,9 676 x
Een leerlinge van een katholieke school wordt dood aangetroffen op haar kamer. Op het eerste gezicht lijkt het op een uit de hand gelopen geval van wurgseks.

6 november 2016

4,2 1 243 x
De getuige van een moord die jaren geleden werd gepleegd, wordt nu zelf vermoord. De zoon van de veroordeelde moordenaar is de eerste verdachte.

30 oktober 2016

3,4 767 x
Op het jaarlijks congres is professor T. slechts de tweede spreker en mag hij het congres niet openen. Tot wanneer de eerste spreker vermoord wordt.

Kijk online naar Professor T.

4,6 834 x
Het team onderzoekt een vreemd verkeersongeval, waarbij het slachtoffer dood wordt aangetroffen op meer dan 100 meter van haar auto.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.