Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Quantico

Februari 2020
45:00

Seizoen 3 - 1. The Conscience Code

4,0 4 x
Alex leidt een rustig, anoniem leventje in Italië. Wanneer Ryan haar hulp inroept om Shelby te redden uit de handen van een beruchte wapenhandelaar genaamd De Weduwe, schiet ze terug in actie.
40:00

Seizoen 3 - 13. Who Are You?

4,0 5 x
Wanneer het team in Ierland eindelijk oog in oog komt te staan met Conor Devlin, raakt niet iedereen levend naar buiten. Alex neemt een beslissing die haar leven ingrijpend zal veranderen.
40:00

Seizoen 3 - 12. Ghosts

4,0 4 x
Conor Devlin blijft wraak zoeken als iemand uit het verleden van Alex terugkomt in haar leven.
40:00

Seizoen 3 - 11. The Art of War

3,0 12 x
Conor Devlin keert terug naar Ierland om zich te wreken. Zonder het te beseffen wordt het team een pion in zijn plan.
Januari 2020
45:00

Seizoen 2 - 22. RESISTANCE

3,0 9 x
Alex en haar team proberen de samenzweerders een halt toe te roepen tijdens de grondwetsconventie, waar mogelijk een nieuw amendement wordt aangenomen dat de vrijheid van alle Amerikanen zou beperken.
45:00

Seizoen 2 - 21. RAINBOW

4,0 6 x
Met hulp van oude vrienden probeert de taskforce een compleet beeld te krijgen van het plan van de samenzweerders voor die een terroristische aanslag kunnen plegen.
40:00

Seizoen 3 - 10. No Place Is Home

4,5 11 x
Owen en McQuigg krijgen hartverscheurend nieuws over familieleden. Meteen is het code rood voor het team, dat al gauw merkt dat ze nergens meer veilig zijn.
50:00

Seizoen 2 - 19. Mhorder

4,0 5 x
Clay realiseert zich dat de vijand hen al die tijd te slim af is geweest. Het team besluit om de samenzweerders bij elkaar te brengen door hen allemaal afzonderlijk uit te nodigen voor het verlovingsfeest van Clay en Maxine. Ryan kan Alice Winter overtuigen om bekentenissen af te leggen over de moorden die ze gepleegd heef...
50:00

Seizoen 2 - 20. Globalreach

3,0 6 x
Roarke doet er alles aan om de afzetting van Claire Haas aan te vragen. Clay en het team, zonder Alex en Owen, proberen iets te vinden waarmee ze kunnen voorkomen dat Roarke het presidentschap op zich neemt. Raina probeert Felix te overtuigen om haar te helpen Nimah te vinden.
42:00

Seizoen 3 - 9. Fear Feargach

4,0 8 x
Levens zijn in gevaar wanneer het Team Shelby in bescherming neemt als ze wordt herenigd met iemand uit haar verleden en dat dodelijke gevolgen kan hebben.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.