Quantico

Augustus 2018
39:00

Aflevering 12

4,0 11 x
Terwijl Alex en Will de gijzelaars ondergronds naar de uitgang proberen te begeleiden, ontdekken ze dat er iemand vermist is en vinden ze een levenloos lichaam. Al snel ontdekken Alex en Will de identiteit van één van de terroristen. Op de Farm stuurt Owen de rekruten naar een NSA-gebouw om er in te breken en hun persoonlijke informatie te wissen. Lydia geeft Ryan een speciale taak, waardoor Alex zich genoodzaakt voelt om Ryan te bespioneren.
40:00

Aflevering 11

4,0 8 x
Alex keert terug naar het gebouw van de terroristen om Raina te redden. Samen met Will en Ryan proberen ze de gijzelaars naar buiten te krijgen. Op de Farm leert Owen de rekruten hoe ze hun doelwit moeten beschermen. Om te oefenen trekken de rekruten naar Duitsland. Alex probeert Owen ervan te overtuigen dat zijn dochter Lydia een dubbelleven leidt. Nimah eist dat León dichter naar Dayana toegroeit zodat ze belangrijke informatie kunnen achterhalen.
40:00

Aflevering 8

4,0 19 x
Aflevering 8 van Quantico is uitgezonden op maandag 6 augustus 2018 om 1:48 uur en was te zien op Q2.
39:00

Aflevering 10

4,0 8 x
Miranda neemt Alex terug mee naar de crisiszone, waar ze Nimah tegenkomen. Miranda wil dat Alex de harde schijven opspoort, maar Nimah en Alex willen eerst de gijzelaars bevrijden. President Claire Haas onthult schokkend nieuws. In flashbacks naar de Farm probeert Harry Alex en Ryan tegen elkaar op te zetten. Ondertussen ontdekt Léon het huis waar Nimah en Shelby onderduiken, waardoor hij al snel te weten komt dat Shelby zich voordoet als iemand anders.
40:00

Aflevering 9

4,0 13 x
Alex wordt meegenomen naar het FBI-hoofdkwartier, waar ze ondervraagd wordt door Hannah Wyland over haar betrokkenheid in de gijzelingscrisis. Alex vertelt dat Harry, Léon, Dayana en Sebastien nog in de crisiszone zitten en ze allemaal een terrorist zouden kunnen zijn. Hannah beveelt Shelby om de ondervragingstape te bekijken om bewijs te vinden tegen het verhaal van Alex. Shelby ontdekt al snel iets belangrijks.
Juli 2018
40:00

Aflevering 8

3,0 26 x
Alex bedenkt samen met haar ex-rekruten een plan om de terroristen uit te schakelen. Tegelijkertijd vertelt de Generaal aan Miranda en Shelby dat ze de locatie gaan opblazen waar de terroristen zich schuil houden. In flashbacks mogen de rekruten Thanksgiving buiten de Farm vieren, op één voorwaarde: ze moeten een goed dekkingsverhaal bedenken om hun geliefden te beschermen. Alex wordt van de FBI-missie gehaald, maar besluit toch alleen verder te gaan. Ryan, Dayana en León krijgen dezelfde bevel...
40:00

Aflevering 7

3,0 19 x
Alex vindt het telefoonnummer van een contact van de terroristen. Wanneer ze ontdekt wie het is, wil ze Shelby op de hoogte brengen, maar al snel wordt Alex gepakt door de terroristen. Ondertussen wordt Vicepresident Claire Haas ingewijd als President. In flashbacks naar de Farm leert Owen de rekruten straffe ondervragingstechnieken. Wanneer ze de technieken in het echt moeten toepassen, vinden Alex en Harry dat ze te ver gaan. Shelby moet een moeilijke beslissing nemen: ondercover gaan of León...
40:00

Aflevering 6

4,0 34 x
Lydia vertelt Alex dat de terroristen op zoek zijn naar harde schijven waarop waardevolle informatie staat. Ze hebben een hacker nodig om de schijven te decoderen. Raina wordt teruggebracht naar de andere gijzelaars. Samen met Dayana, Leigh, Harry, León en Sebastian probeert ze te achterhalen wat hen met elkaar verbindt. Op de Farm moeten de rekruten beslissen of ze een drone gebruiken om een potentiële terrorist om het leven te brengen. Nimah ontdekt dat Shelby dichter naar León toegroeit en s...
41:00

Aflevering 5

3,0 32 x
Alex kan ontsnappen aan de terroristen en loopt Lydia tegen het lijf, die ook wist weg te komen. Miranda krijgt het nieuws over de dood van de hacker te horen en beveelt Shelby om Will, die computers kan hacken, te vinden om het plan van de terroristen te achterhalen. Op de Farm leren de rekruten om onopgemerkt te ontsnappen. Ondertussen ontdekken Alex en Ryan iets over Harry en maakt Shelby toevallig kennis met León, een mederekruut van Alex.
40:00

Aflevering 4

4,0 56 x
De terroristen stellen hun eisen: 1700 gegijzelden in ruil voor een hacker. Alex en Shelby proberen de deal te stoppen, maar onder Miranda's bevel gaat het toch door. Op de Farm worden de CIA-rekruten getest op stressbestendigheid en moeten ze leren omgaan met hun grootste angsten. Alex probeert belangrijke informatie te achterhalen via Owens telefoon, die de stresslevels van alle rekruten meet.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.