Quantico

Afleveringen
41:00

Aflevering 21

4,0 94 x
Aflevering 21 van Quantico is uitgezonden op dinsdag 15 november 2016 om 14:02 uur en was te zien op Q2.
41:00

Aflevering 22

3,0 70 x
Het is diploma-uitreiking voor de agenten in Quantico. Ondertussen komen Alex en haar team in de toekomst oog in oog te staan met de terrorist.
40:00

Aflevering 19

3,0 90 x
Het is carrièredag op Quantico. De agenten in opleiding krijgen raad om te beslissen welke kant ze opgaan in hun toekomstige baan binnen de FBI. In de toekomst blijft Alex zoeken naar de terrorist. Tijdens haar zoektocht komt ze een bekend gezicht t...
41:00

Aflevering 20

3,0 66 x
Alex en Ryan moeten voor een opdracht samenwerken aan een zaak. In de toekomst krijgt de relatie van Caleb en Shelby een aparte wending. Alex weet niet wie ze moet vertrouwen wanneer ze nieuwe informatie ontdekt over haar geliefde.
40:00

Aflevering 21

4,0 69 x
De agenten zijn enthousiast dat ze bijna zijn afgestudeerd en maken zich klaar om Quantico voorgoed te verlaten. In de toekomst ontdekt Alex dat iemand om wie ze geeft binnen Quantico niet is wie hij lijkt. Ondertussen bevindt Alex zich midden in ee...
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.