Quantico

Maart 2019
40:00

Aflevering 10

3,0 9 x
Op Quantico zorgt een speciale hoorzitting voor de onthulling van grote geheimen. In de toekomst werkt Alex in het geheim samen met haar team om de echte bommenmaker te ontmaskeren.
40:00

Aflevering 9

4,0 10 x
Quantico krijgt bezoek van gastspreker Dokter Sunsan Langdon. Susan is een voormalig agente en geeft de rekruten een opdracht waarbij ze te maken krijgen met seriemoordenaars. In de toekomst wordt Alex ondervraagd door de FBI waardoor het leven van Ryan op het spel staat.
40:00

Aflevering 8

4,5 8 x
In de toekomst wordt een FBI-computersysteem gehackt en vertrouwelijke bestanden openbaar gemaakt. Alex ontdekt dat er een tweede bom in New York ligt. Terug in Quantico krijgen de agenten een individuele opdracht waaruit ze een belangrijke les leren.
Februari 2019
40:00

Aflevering 7

4,0 11 x
Het is examentijd op de FBI-academie. De agenten krijgen een ongewone opdracht waarbij sommige agenten zelfs naar huis worden gestuurd. In de toekomst probeert Alex nog steeds haar naam te zuiveren en naar antwoorden te zoeken.
40:00

Aflevering 6

4,0 7 x
De agenten leren hoe ze iets of iemand moeten bewaken. Ondertussen probeert Shelby Caleb op afstand te houden, terwijl Raina een betere relatie met Simon probeert op te bouwen. In de toekomst wordt Alex geholpen bij de inbraak op een FBI-computer.
40:00

Aflevering 5

3,0 13 x
De agenten krijgen voor het eerst een undercoveropdracht buiten Quantico. Alex en Ryan groeien hierdoor steeds dichter naar elkaar toe. In de toekomst besluit Alex haar verhaal in een openbaar interview te doen.
40:00

Aflevering 4

4,0 11 x
De agenten krijgen een speciale training waardoor Alex twijfelt of ze wel een FBI-agent zal kunnen worden. In de toekomst blijft Alex zoeken naar aanwijzingen die haar onschuld kunnen bewijzen. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze dat niemand is wie hij lijkt.
Januari 2019
40:00

Aflevering 3

4,0 21 x
Alex ontvangt informatie over haar vaders verleden bij de FBI. In de toekomst probeert Liam Alex' moeder te overtuigen een oproep te doen op de televisie om Alex te vragen zichzelf aan te geven. Op Quantico leren de agenten zich te focussen op de sterke en zwakke punten van hun klasgenoten.
40:00

Aflevering 2

4,0 18 x
De agenten in opleiding krijgen de opdracht om naar potentiële bedreigingen voor de nationale veiligheid te zoeken. In de toekomst is Alex op de vlucht om te zoeken naar bewijs dat haar onschuld kan bewijzen.
40:00

Aflevering 1

4,0 58 x
New York krijgt te maken met een van de grootste terreuraanvallen sinds 9/11. In een flashback komt een groep agenten aan bij de FBI-trainingsacademie Quantico. Het zijn de beste en meest doorgelichte kandidaten, die allemaal een eigen reden hebben om FBI-agent te worden. Hierdoor lijkt het onmogelijk dat een van hen het b...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.