Quantico

Quantico gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
45:00
Quantico

Conor Devlin keert terug naar Ierland om zich te wreken. Zonder het te beseffen wordt het team een pion in zijn plan.

Seizoen 3
45:00
Alex gaat undercover bij een wapenleverancier van het leger, die een gevaarlijke deal met een ander land zou hebben gesloten.
50:00
Het team moet de uitvinder beschermen van een technologie, die eenmaal in verkeerde handen, verwoestende gevolgen kan hebben voor de mensheid. Ryan en Shelby doen een ontdekking over Alex.
45:00
Het team moet een levensgevaarlijke situatie onder controle krijgen, maar daar betaalt iedereen een prijs voor.
50:00
Een fysicaprofessor steelt een grote hoeveelheid uranium. Het team doet er alles aan om de man en het uranium terug te vinden om zo een aanslag op een internationale topvergadering in New York City te voorkomen.
55:00
Na de moord op een emir moeten Alex en McQuigg een Arabische prins beschermen, maar ze komen er algauw achter dat de dader dichter in de buurt is dan ze dachten.
55:00
Het team moet een oud-CIA-agent beschermen om de leider van een kartel te kunnen inrekenen. De opdracht brengt ieders leven in gevaar.
50:00
Agent Ryan Booth infiltreert in een blanke racistische organisatie om de bron van een dodelijke tbc-variant op te sporen. De opdracht brengt het leven van een ander teamlid in gevaar.
50:00
Alex leidt een rustig, anoniem leventje in Italië. Wanneer Ryan haar hulp inroept om Shelby te redden uit de handen van een beruchte wapenhandelaar genaamd De Weduwe, schiet ze terug in actie.
40:00
Wanneer het team in Ierland eindelijk oog in oog komt te staan met Conor Devlin, raakt niet iedereen levend naar buiten. Alex neemt een beslissing die haar leven ingrijpend zal veranderen.
40:00
Conor Devlin blijft wraak zoeken als iemand uit het verleden van Alex terugkomt in haar leven.
45:00
Met hulp van oude vrienden probeert de taskforce een compleet beeld te krijgen van het plan van de samenzweerders voor die een terroristische aanslag kunnen plegen.
45:00
Alex en haar team proberen de samenzweerders een halt toe te roepen tijdens de grondwetsconventie, waar mogelijk een nieuw amendement wordt aangenomen dat de vrijheid van alle Amerikanen zou beperken.
40:00
Owen en McQuigg krijgen hartverscheurend nieuws over familieleden. Meteen is het code rood voor het team, dat al gauw merkt dat ze nergens meer veilig zijn.
50:00
Clay realiseert zich dat de vijand hen al die tijd te slim af is geweest. Het team besluit om de samenzweerders bij elkaar te brengen door hen allemaal afzonderlijk uit te nodigen voor het verlovingsfeest van Clay en Maxine. Ryan kan Alice Winter overtuigen om bekentenissen af te leggen over de moorden die ze gepleegd heef...
50:00
Roarke doet er alles aan om de afzetting van Claire Haas aan te vragen. Clay en het team, zonder Alex en Owen, proberen iets te vinden waarmee ze kunnen voorkomen dat Roarke het presidentschap op zich neemt. Raina probeert Felix te overtuigen om haar te helpen Nimah te vinden.
42:00
Levens zijn in gevaar wanneer het Team Shelby in bescherming neemt als ze wordt herenigd met iemand uit haar verleden en dat dodelijke gevolgen kan hebben.
50:00
Een winkelcentrum is het doelwit van een terroristische aanslag, waarvoor Raina wordt verdacht. Nimah wil niet dat Raina opgepakt wordt en besluit haar plaats in te nemen. Alex en Owen proberen informatie te krijgen van één van Raina's ontvoerders, maar hij wordt dood teruggevonden alvorens ze hem konden spreken. Ryan, die...
50:00
Er heerst onrust in verschillende delen van Amerika, waardoor Roarke zijn reputatie kan verbeteren en zo het Presidentschap kan opeisen. Clay gelooft niet meer in de werking van het team en stapt op. Alex neemt nu de leiding op zich. Een oude bekende sluipt de bunker binnen, maar Owen en Ryan kunnen hem op heterdaad betrap...
50:00
Lydia, Alex, Ryan, Harry en León gaan op zoek naar Dayana, Will en de harde schijven, terwijl Miranda en Nimah worden ondervraagd door Shelby. Op de Farm kan Harry geen bezwarend materiaal vinden over Bishop. De FBI onderzoekt de dood van Jeremy Miller. Ondertussen wil Miranda dat Ryan de Farm verlaat, maakt Harry zijn war...
Archief