Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Rise Of The Nazis

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 3 - The Home Front

4,0 14 x
Hitler staat op het punt verslagen te worden aan het oostfront en trekt zicht terug. Er ontstaat onenigheid en zijn vertrouwelingen willen de macht overnemen. Studenten sluiten zich aan bij het verzet en er wordt een intern complot gesmeed om Hitler te vermoorden.

Seizoen 2, Aflevering 2 - Stalingrad

4,0 18 x
De nazi's hebben verloren in Moskou. Hitler en Stalin nemen het commando van hun legers over, waardoor niemand hen nog kan tegenhouden. Hitler heeft in Stalin zijn evenknie gevonden. Het wordt een strijd tot de dood.

Seizoen 2, Aflevering 1 - Barbarossa

3,0 24 x
Op het hoogtepunt van zijn macht komt Hitler tegenover de al even meedogenloze dictator Stalin te staan. Hij probeert Stalin te misleiden met een plan om Groot-Brittannië binnen te vallen, maar is eigenlijk een aanval op de Sovjet-Unie aan het voorbereiden.

Aflevering 3 (Seizoen 1)

3,0 60 x
Adolf Hitler is net geen jaar kanselier en moet een fragiel evenwicht bewaren. Aan de ene kant moeten de nazi's rekening houden met president Paul von Hindenburg en vicekanselier Franz von Paepen, beiden leden van de traditionele Duitse heersende aristocratie. Aan de andere kant hebben de nazi's hun eigen basis met de Brui...

Aflevering 2 (Seizoen 1)

3,0 50 x
Begin 1933 is Hitler Duits kanselier, maar hij heeft geen absolute macht, want moet nog steeds rekening houden met het democratische parlement, de staatsleider en de rechterlijke macht. Hitler stelt zichzelf een doel: de ontmanteling van de Duitse staat. Bekijk aflevering 2 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 1 (Seizoen 1)

3,5 161 x
In deze aflevering zien we hoe het Duitse politieke meesterbrein een kans ziet om de plotse populariteit van de nazi's voor zijn eigen doeleinden te gebruiken. Dit is het begin van een reeks misrekeningen, achterkamerdeals en machtsgrepen die ervoor zorgen dat Hitler niet langer een politiek activist is, maar een plaats ve...
Archief