Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Riviera

Riviera herbekijken

Seizoen 3
42:09

Seizoen 3, Aflevering 7 - De Moord Op Victor Zet Het Leven In Buenos Aires Op Zijn Kop

Verlopen 3,8 55 x
De moord op Victor zet het leven in Buenos Aires op zijn kop en ook de vriendschap van Georgina en Gabriel komt onder druk te staan. Kunnen ze hun doel voor ogen houden in de nasleep van deze tragedie?
40:14

Seizoen 3, Aflevering 6 - Het Is Verkiezingsdag In Buenos Aires

Verlopen 3,0 18 x
Het is verkiezingsdag in Buenos Aires en de corrupte burgemeester Victor is vastbesloten zijn ambtstermijn te verlengen. Georgina en Gabriel zetten door en krijgen verrassende onthullingen uit onverwachte hoek.
41:04

Seizoen 3, Aflevering 5 - Georgina En Gabriel Zijn Op De Vlucht

Verlopen 4,0 14 x
Georgina en Gabriel zijn op de vlucht, maar hoelang kunnen ze buiten schot blijven, nu hun vijanden weten dat ze alsmaar dichter bij de waarheid komen?
48:41

Seizoen 3, Aflevering 4 - Georgina Protesteert Tevergeefs Tegen Haar Opname

Verlopen 4,5 20 x
Georgina ontwaakt in een afgelegen psychiatrische instelling, eigendom van Alex. Ze is ervan overtuigd dat ze daar zit omdat ze te veel weet. Georgina protesteert tevergeefs tegen haar opname. Zal ze kunnen ontsnappen voor ze zelf aan haar geestelijke gezondheid begint te twijfelen?
43:07

Seizoen 3, Aflevering 3 - De Spanning Tussen Daphne En Nico Loopt Alsmaar Hoger Op

Verlopen 4,0 18 x
Georgina wil absoluut de waarheid kennen achter de het complot van Alex, Ellen en de Alsina-Suarez'. Maar haar zoektocht mondt al snel uit in chaos wanneer de spanning tussen Daphne en Nico alsmaar hoger oploopt en zij ertussen komt te staan.
45:24

Seizoen 3, Aflevering 2 - Er Staat Georgina Een Onaangename Verrassing Te Wachten

Verlopen 3,3 28 x
Er staat Georgina een onaangename verrassing te wachten wanneer ze oog in oog komt te staan met oude vrienden én vijanden, tijdens haar poging om met Gabriel de waarheid te achterhalen over de relatie tussen Alex en Victor en over het belang van de rozentuin.
45:11

Seizoen 3, Aflevering 1 - Het Nieuwe Leven Van Georgina Wordt Overhoop Gehaald

Verlopen 4,5 46 x
Het nieuwe leven van Georgina als expert in kunstrestauratie wordt overhoop gehaald wanneer haar collega Gabriel Hirsh hen onbewust in een gevaarlijke samenzwering betrekt. Het levert hen vijanden op in Venetië, Buenos Aires en Saint-Tropez.
Seizoen 2
45:00

Seizoen 2, Aflevering 10

3,0 43 x
Nu Irina zwaar ziek is, ziet Georgina in wat de zware gevolgen zijn van haar leugens en daden voor de familie. Adriana's geweten begint te knagen en zoekt haar toevlucht bij de Elthams. Voor Christos beginnen intussen de puzzelstukjes van Georgina's leugens in elkaar te passen.
44:00

Seizoen 2, Aflevering 9

4,0 19 x
Georgina achterhaalt de waarheid over Nico, maar wanneer ze bijna het nodige bewijs heeft, slaat het noodlot toe. Jeffs trouw naar Georgina toe bereikt haar grenzen. Irina dreigt te begeven onder de druk wanneer de achterdocht bij de familie groeit.
41:00

Seizoen 2, Aflevering 8

4,0 14 x
Georgina moet het geheim van Constantine delen met de familie om het imperium te beschermen tegen Nico. Door de aanhoudende chaos ziet Georgina zich genoodzaakt om drastische maatregelen te nemen.
Archief