Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Riviera

Seizoen 2
45:00

Seizoen 2, Aflevering 10

3,0 10 x
Nu Irina zwaar ziek is, ziet Georgina in wat de zware gevolgen zijn van haar leugens en daden voor de familie. Adriana's geweten begint te knagen en zoekt haar toevlucht bij de Elthams. Voor Christos beginnen intussen de puzzelstukjes van Georgina's leugens in elkaar te passen.
44:00

Seizoen 2, Aflevering 9

4,0 10 x
Georgina achterhaalt de waarheid over Nico, maar wanneer ze bijna het nodige bewijs heeft, slaat het noodlot toe. Jeffs trouw naar Georgina toe bereikt haar grenzen. Irina dreigt te begeven onder de druk wanneer de achterdocht bij de familie groeit.
41:00

Seizoen 2, Aflevering 8

4,0 5 x
Georgina moet het geheim van Constantine delen met de familie om het imperium te beschermen tegen Nico. Door de aanhoudende chaos ziet Georgina zich genoodzaakt om drastische maatregelen te nemen.
43:00

Seizoen 2, Aflevering 7

4,0 11 x
Georgina maakt gebruik van Raouls plechtigheid om haar droefheid over de dood van Constantine te uiten. Nico heeft zijn pijlen gericht op het Clios-imperium en laat een bom ontploffen die de hele familie wel eens zou kunnen treffen. Georgina komt intussen te weten dat Noah niet is wie hij lijkt te zijn.
47:00

Seizoen 2, Aflevering 6

4,0 8 x
Georgina biecht de waarheid op bij een geschokte Jeff, die op zijn beurt Irina confronteert met haar gedrag. Het geheim van Cassandra komt eindelijk aan het licht. En Georgina komt oog in oog te staan met Constantine.
51:00

Seizoen 2, Aflevering 5

4,0 7 x
Georgina heeft door dat Irena haar wil laten lijden en gaat op zoek naar het gestolen schilderij van Noah. Ondanks de waarschuwingen van Christos zoekt Adriana steeds meer toenadering tot Nico.
48:00

Seizoen 2, Aflevering 4

4,0 8 x
Georgina bereidt de start van haar tentoonstelling voor, samen met Jeff en Noah. Ondertussen probeert een wanhopige Constantine Georgina te bereiken, en komt Irina steeds dichter bij de waarheid over Adam.
51:00

Seizoen 2, Aflevering 3

3,0 17 x
Tijdens de begrafenis van haar vader in de VS ziet Georgina haar charismatische nonkel Jeff terug. Samen ontdekken ze de waarheid over de dood van haar moeder. Intussen roept Irina hulp in om Adam te vinden en loopt Christos' paard zijn eerste race.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 2

4,0 12 x
Georgina wil koste wat het kost haar leven weer op de rails krijgen, maar dat wordt moeilijk wanneer uitkomt dat Raoul vermoord is en de politie een onderzoek start. Intussen achterhaalt Constantine de waarheid en gaat Christos een nieuw gevaarlijk avontuur aan.
49:00

Seizoen 2, Aflevering 1

4,0 20 x
Na de moord op haar stiefzoon Adam keert Georgina terug naar Villa Carmella. Ze is vastberaden haar misdaad verborgen te houden voor de familie. Maar eens daar ziet ze een mysterieuze boodschap; er is iemand op de hoogte van haar geheim. Georgina gaat op zoek naar haar belager.
Archief