Riviera

Laatste aflevering
42:09
Riviera
Verlopen 69 x

Seizoen 3, Aflevering 7 - De Moord Op Victor Zet Het Leven In Buenos Aires Op Zijn Kop

De moord op Victor zet het leven in Buenos Aires op zijn kop en ook de vriendschap van Georgina en Gabriel komt onder druk te staan. Kunnen ze hun doel voor ogen houden in de nasleep van deze tragedie?

Seizoen 3
40:14

Seizoen 3, Aflevering 6 - Het Is Verkiezingsdag In Buenos Aires

Verlopen 20 x
Het is verkiezingsdag in Buenos Aires en de corrupte burgemeester Victor is vastbesloten zijn ambtstermijn te verlengen. Georgina en Gabriel zetten door en krijgen verrassende onthullingen uit onverwachte hoek.
41:04

Seizoen 3, Aflevering 5 - Georgina En Gabriel Zijn Op De Vlucht

Verlopen 26 x
Georgina en Gabriel zijn op de vlucht, maar hoelang kunnen ze buiten schot blijven, nu hun vijanden weten dat ze alsmaar dichter bij de waarheid komen?
48:41

Seizoen 3, Aflevering 4 - Georgina Protesteert Tevergeefs Tegen Haar Opname

Verlopen 22 x
Georgina ontwaakt in een afgelegen psychiatrische instelling, eigendom van Alex. Ze is ervan overtuigd dat ze daar zit omdat ze te veel weet. Georgina protesteert tevergeefs tegen haar opname. Zal ze kunnen ontsnappen voor ze zelf aan haar geestelijke gezondheid begint te twijfelen?
43:07

Seizoen 3, Aflevering 3 - De Spanning Tussen Daphne En Nico Loopt Alsmaar Hoger Op

Verlopen 20 x
Georgina wil absoluut de waarheid kennen achter de het complot van Alex, Ellen en de Alsina-Suarez'. Maar haar zoektocht mondt al snel uit in chaos wanneer de spanning tussen Daphne en Nico alsmaar hoger oploopt en zij ertussen komt te staan.
45:24

Seizoen 3, Aflevering 2 - Er Staat Georgina Een Onaangename Verrassing Te Wachten

Verlopen 41 x
Er staat Georgina een onaangename verrassing te wachten wanneer ze oog in oog komt te staan met oude vrienden én vijanden, tijdens haar poging om met Gabriel de waarheid te achterhalen over de relatie tussen Alex en Victor en over het belang van de rozentuin.
45:11

Seizoen 3, Aflevering 1 - Het Nieuwe Leven Van Georgina Wordt Overhoop Gehaald

Verlopen 50 x
Het nieuwe leven van Georgina als expert in kunstrestauratie wordt overhoop gehaald wanneer haar collega Gabriel Hirsh hen onbewust in een gevaarlijke samenzwering betrekt. Het levert hen vijanden op in Venetië, Buenos Aires en Saint-Tropez.
Seizoen 2
45:00

Seizoen 2, Aflevering 10

44 x
Nu Irina zwaar ziek is, ziet Georgina in wat de zware gevolgen zijn van haar leugens en daden voor de familie. Adriana's geweten begint te knagen en zoekt haar toevlucht bij de Elthams. Voor Christos beginnen intussen de puzzelstukjes van Georgina's leugens in elkaar te passen.
44:00

Seizoen 2, Aflevering 9

20 x
Georgina achterhaalt de waarheid over Nico, maar wanneer ze bijna het nodige bewijs heeft, slaat het noodlot toe. Jeffs trouw naar Georgina toe bereikt haar grenzen. Irina dreigt te begeven onder de druk wanneer de achterdocht bij de familie groeit.
41:00

Seizoen 2, Aflevering 8

19 x
Georgina moet het geheim van Constantine delen met de familie om het imperium te beschermen tegen Nico. Door de aanhoudende chaos ziet Georgina zich genoodzaakt om drastische maatregelen te nemen.
43:00

Seizoen 2, Aflevering 7

24 x
Georgina maakt gebruik van Raouls plechtigheid om haar droefheid over de dood van Constantine te uiten. Nico heeft zijn pijlen gericht op het Clios-imperium en laat een bom ontploffen die de hele familie wel eens zou kunnen treffen. Georgina komt intussen te weten dat Noah niet is wie hij lijkt te zijn.
47:00

Seizoen 2, Aflevering 6

10 x
Georgina biecht de waarheid op bij een geschokte Jeff, die op zijn beurt Irina confronteert met haar gedrag. Het geheim van Cassandra komt eindelijk aan het licht. En Georgina komt oog in oog te staan met Constantine.
51:00

Seizoen 2, Aflevering 5

15 x
Georgina heeft door dat Irena haar wil laten lijden en gaat op zoek naar het gestolen schilderij van Noah. Ondanks de waarschuwingen van Christos zoekt Adriana steeds meer toenadering tot Nico.
48:00

Seizoen 2, Aflevering 4

15 x
Georgina bereidt de start van haar tentoonstelling voor, samen met Jeff en Noah. Ondertussen probeert een wanhopige Constantine Georgina te bereiken, en komt Irina steeds dichter bij de waarheid over Adam.
51:00

Seizoen 2, Aflevering 3

27 x
Tijdens de begrafenis van haar vader in de VS ziet Georgina haar charismatische nonkel Jeff terug. Samen ontdekken ze de waarheid over de dood van haar moeder. Intussen roept Irina hulp in om Adam te vinden en loopt Christos' paard zijn eerste race.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 2

39 x
Georgina wil koste wat het kost haar leven weer op de rails krijgen, maar dat wordt moeilijk wanneer uitkomt dat Raoul vermoord is en de politie een onderzoek start. Intussen achterhaalt Constantine de waarheid en gaat Christos een nieuw gevaarlijk avontuur aan.
49:00

Seizoen 2, Aflevering 1

45 x
Na de moord op haar stiefzoon Adam keert Georgina terug naar Villa Carmella. Ze is vastberaden haar misdaad verborgen te houden voor de familie. Maar eens daar ziet ze een mysterieuze boodschap; er is iemand op de hoogte van haar geheim. Georgina gaat op zoek naar haar belager.
Seizoen 3
39:00

Seizoen 3, Aflevering 8

1.180 x
Het wordt een race tegen de klok voor Georgina en Gabriel, nu ze weten hoe ver Ellens plannen gaan. Kunnen ze Alex overtuigen om de medische testen alsnog af te blazen en zo het leven van onschuldige slachtoffers redden?
42:00

Seizoen 3, Aflevering 7

150 x
De moord op Victor zet het leven in Buenos Aires op zijn kop en ook de vriendschap van Georgina en Gabriel komt onder druk te staan. Kunnen ze hun doel voor ogen houden in de nasleep van deze tragedie?
40:00

Seizoen 3, Aflevering 6 - Riviera

96 x
Het is verkiezingsdag in Buenos Aires en de corrupte burgemeester Victor is vastbesloten zijn ambtstermijn te verlengen. Georgina en Gabriel zetten door en krijgen verrassende onthullingen uit onverwachte hoek.
Archief