S.W.A.T.

September 2018
39:00

Aflevering 8

4,0 5 x
Aflevering 8 (seizoen 1) van de Amerikaanse actiereeks, geschreven door Shawn Ryan, scenarist van de bekroonde, iconische politiereeks The Shield en geproduceerd door Justin Lin, regisseur van vier Fast & Furious-blockbusters.
40:00

Aflevering 7

3,0 12 x
Aflevering 7 (seizoen 1) van de Amerikaanse actiereeks, geschreven door Shawn Ryan, scenarist van de bekroonde, iconische politiereeks The Shield en geproduceerd door Justin Lin, regisseur van vier Fast & Furious-blockbusters.
40:00

Aflevering 6

3,0 14 x
Daniel gaat langs bij Raymont Harris, de tiener die onlangs werd neergeschoten door een voormalig lid van het S.W.A.T.-team. Ondertussen moet Daniel zijn twijfels over Street aan de kant zetten en laat hij de nieuweling toe om undercover te gaan als een makelaar om een louche handelaar op heterdaad te betrappen.
40:00

Aflevering 5

4,0 18 x
Een reeks huisinvasies wordt gepleegd door oplichters in een rijkere buurt. Daniel en zijn team denken dat de families iets achter houden. Deacon en Luca krijgen de taak om een professionele hockeyspeler te beschermen tijdens zijn bezoek. Hij krijgt namelijk doodsbedreigingen.
40:00

Aflevering 4

3,0 23 x
Een bommenwerper overlijdt en het team gaat op zoek naar zijn partner, voordat meer apparaten ontploffen.
40:00

Aflevering 3

4,0 31 x
Nieuwkomer Jim Street brengt zijn plek in het team in gevaar wanneer hij een gunst doet voor zijn moeder die in de gevangenis zit.
Augustus 2018
40:00

Aflevering 2

4,0 33 x
Daniel en zijn S.W.A.T.-team achtervolgen vier ontsnapte veroordeelden, waaronder ook een gewelddadige crimineel die door agente Jessica Cortez vastzit.
42:00

Aflevering 1

3,8 56 x
Tijdens een schietpartij in de straten van Los Angeles, raakt de kogel van Daniels chef een onschuldige tiener en wordt hij ontslagen. Wanneer er door het incident onrust heerst in de buurt, krijgt Daniel de opdracht om het S.W.A.T.-team te leiden, omdat hij er is opgegroeid. Kan Daniel een brug bouwen tussen de politie en...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.