Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

S.W.A.T.

April 2021
45:00

21. Diablo

2,5 40 x
Het S.W.A.T.-team zoekt naar een groep drugssmokkelaars die een vliegtuig laten crashen in een buitenwijk van Los Angeles. Hondo probeert het goed te maken met Nichelle en Luca is bezorgd op zijn eerste werkdag terug.
45:00

20. Wild Ones

4,0 10 x
Het team achtervolgt een koppel voortvluchtige moordenaars dat een gestolen miljoenenbuit tracht terug te vinden. Hondo en Darryl zijn verrast wanneer de ex-vriendin van Darryl op bezoek komt.
50:00

19. Vice

4,0 8 x
Het S.W.A.T.-team zoekt een ontsnapte veroordeelde die van plan is om Tan te vermoorden en die wraak wil nemen op alle teamleden die hem jaren geleden hebben geklist.
45:00

18. Stigma

4,0 4 x
Hondo en het S.W.A.T.-team racen tegen de klok om Buck, hun voormalige teamleider, te redden wanneer ze vrezen dat hij zichzelf van het leven wil beroven. Flashbacks onthullen de zoektocht naar Buck, die samenvalt met een van de meest wrede missies van het team.
50:00

17. Hotel L.A.

4,0 9 x
Het S.W.A.T.-team moet een hotel vol burgers beschermen nadat een gezamenlijke missie om een bende te ontmantelen mislukt. Luca's inspanning om de missie van het team te coördineren wordt gecompliceerd door zijn broer Terry, die als freelancer het afgezette gebied betreedt om beelden te filmen.
45:00

16. Gunpowder Treason

4,0 7 x
De zoektocht van het S.W.A.T.-team naar een ontvoerde tiener leidt hen naar een lid van een politieke extremistische groep. Hondo en zijn vriendin zijn het niet eens over een gastspreker in haar buurthuis. Luca is bang dat hij fysiek niet klaar is om terug aan de slag te gaan. Commandant Hicks zoekt opnieuw contact met zij...
45:00

Seizoen 3, Aflevering 15 - Knockout

4,0 11 x
De vrouw van een beroepsbokser wordt ontvoerd. Darryl raakt gefrustreerd door zijn gebrek aan vaderlijke rechten met betrekking tot zijn zoontje. Tan wil zijn vriendin Bonnie aan zijn moeder voorstellen.
55:00

Seizoen 2, Aflevering 19 - Invisible

3,0 4 x
De buur van Luca en Street wordt ontvoerd. Het brengt het team op het spoor van een groep dieven die via schoonmakers dure huizen probeert binnen te dringen.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 14 - Animus

4,0 8 x
Het team zoekt naar het verband tussen de slachtoffers van een schutter die het op vrouwen heeft gemunt. Luca probeert een moord in zijn buurt op te lossen. Lynch wil een interview met een vrouwelijk S.W.A.T.-lid.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 13 - Ekitai Rashku

4,0 6 x
Hondo, Deacon, Tan en commandant Hicks achtervolgen een uitgeleverde vluchteling door Tokio wanneer die uit z'n voorhechtenis ontsnapt.
Archief