S.W.A.T.

November 2019
50:00

Seizoen 2 - 22. Trigger Creep

4,0 8 x
S.W.A.T. haast zich naar de volgende plek waar een schutter op de vlucht zou toeslaan. Hondo neemt wat tijd voor een persoonlijk onderzoek. Jessica krijgt een onverwachte kans.
Oktober 2019
50:00

Seizoen 2 - 21. Day of Dread

3,0 14 x
Het team wordt doorgelicht door Interne Zaken nadat een burger omkwam tijdens een poging om de meest gezochte crimineel in de stad aan te houden. Gaandeweg wordt Hondo's leiderschap in vraag gesteld.
50:00

Seizoen 2 - 20. Rocket Fuel

4,0 8 x
Het S.W.A.T.-team ontdekt een nieuwe variant van de gevaarlijke drug PCP. De drug lijkt verband te houden met een ontsnapte drugdealer die tientallen jaren geleden met zijn drugs een ware ravage in de stad aanrichtte.Tans band met de zaak wordt duidelijk wanneer zijn mentor en de oorspronkelijke detective op de zaak, komt ...
55:00

Seizoen 2 - 19. Invisible

4,0 13 x
De buur van Luca en Street wordt ontvoerd. Het brengt het team op het spoor van een groep dieven die via schoonmakers dure huizen probeert binnen te dringen.
50:00

Seizoen 2 - 18. Cashflow

4,0 13 x
Een gevangene wordt door een bende criminelen met militaire wapens uitgebroken. Tijdens de klopjacht heeft Hondo een gespannen reünie met een medemarinier. Chris maakt zich op voor een moeilijk afscheid: haar voormalige politiehond Champ is ziek.
50:00

Seizoen 2 - 17. Jack

3,0 31 x
Street doet beroep op een vroeger undercovercontact om een bende carjackers te klissen. Hondo biedt hulp aan Darryl, de zoon van een opgesloten jeugdvriend.
September 2019
50:00

Seizoen 2 - 16. Pride

3,8 256 x
Het S.W.A.T. team haast zich naar het jaarlijks homorechtenfestival waar een homokoppel is vermoord. De spanning is te snijden bij de familie Hicks. Ondertussen wordt de moeder van Street vermist. Annie en Deacon krijgen torenhoge medische rekeningen voor hun pasgeboren baby.
50:00

Seizoen 2 - 15. Fallen

4,0 42 x
Officier Pete Schwartz wordt neergeschoten. Het onderzoek wordt belemmerd door getuigen die te bang zijn om te praten. Ondertussen herinnert Chris zich dat ze ooit heeft samengewerkt met Schwartz toen ze onderzoek deden naar een corrupte eenheid.
50:00

Seizoen 2 - 14. The B-Team

3,0 32 x
Hondo wordt herenigd met een oude vlam wanneer het team samenwerkt met de FBI om een terrorist in Okinawa te pakken. Intussen twijfelt Luca aan zijn winstkansen tijdens een inzamelingsactie voor het goede doel.
50:00

Seizoen 2 - 13. Encore

3,0 44 x
De ontsnapte groep militanten duikt opnieuw op en ontvoert werknemers van vijf verschillende bedrijven in Los Angeles. Het S.W.A.T.-team haast zich ter plekke wanneer de gijzelnemers dreigen de werknemers te vermoorden. Ondertussen tast de emotionele onrust van Hondo zijn leiderskwaliteiten aan.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.