Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

S.W.A.T.

Maart 2020
50:00

Seizoen 1 - 10. Seizure

4,5 140 x
Hondo is op zoek naar het motief wanneer burgers gegijzeld worden in een gevangeniscel. Bij het binnenvallen in de gevangenis ontdekt het team meer over de omstandigheden waarin de gevangenen moeten leven. Annie belandt in het ziekenhuis. Gunnar waagt zich aan een ontsnappingspoging.
50:00

Seizoen 1 - 11. KTown

4,0 16 x
Het team van Hondo werkt samen met een oude bekende om een geheime drugsbende op te rollen. Annie krijgt een tweede beroerte. Jessica roept de hulp in van commissaris Michael om een hersenspecialist te vinden die Annie kan helpen.
50:00

Seizoen 1 - 12. Contamination

4,0 15 x
Hondo en zijn manschappen werken samen met de FBI om een terroristische aanval met cyanidegas te stoppen.
50:00

Seizoen 1 - 9. Blindspots

3,0 5 x
Er wordt een klacht ingediend tegen Hondo, waardoor hij op non-actief wordt gezet. Deacon leidt het team in zijn afwezigheid. Hondo ontdekt dat Landry een vriendin in de gevangenis beschermt.
50:00

Seizoen 1 - 5. Imposters

4,0 43 x
Deacon en Luca moeten een hockeyspeler beschermen. Het team onderzoekt enkele homejackings.
50:00

Seizoen 1 - 6. Octane

4,0 19 x
Hondo gaat langs bij Raymont Harris, de tiener die werd neergeschoten door een voormalig lid uit het S.W.A.T.-team. Ondertussen moet hij zijn twijfels over Street laten varen en laat hij de nieuweling toe om undercover te gaan als makelaar om een louche handelaar op heterdaad te betrappen.
50:00

Seizoen 1 - 7. Homecoming

4,0 23 x
Een jeugdvriend van Hondo die opgesloten zit, vraagt hem om zijn zoon te beschermen tegen het bendegeweld. Zo komt het team in contact met een nieuwe criminele bende.
50:00

Seizoen 1 - 8. Miracle

3,0 15 x
Hondo en het team moeten werken tijdens de kerstvakantie wanneer een drugskartel uit is op wraak. Jessica wil haar ideeën om het S.W.A.T.-team te hervormen in de praktijk brengen.
Februari 2020
45:00

Seizoen 2 - 23. Kangaroo

4,0 43 x
De militantengroep 'Emancipators' zetten een via livestream te volgen proces op waarin ze lokale politici willen ter dood veroordelen en executeren. Hondo probeert Darryl op te beuren. Deacon vindt dat hij het niet verdient om de hoogste eretitel binnen de LAPD te krijgen.
45:00

Seizoen 2 - 22. Trigger Creep

4,0 19 x
S.W.A.T. haast zich naar de volgende plek waar een schutter op de vlucht zou toeslaan. Hondo neemt wat tijd voor een persoonlijk onderzoek. Jessica krijgt een onverwachte kans.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.