S.W.A.T.

S.W.A.T. gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
40:00
S.W.A.T.

Tijdens een training met het Long Beach S.W.A.T.-team ontdekt Street dat een motorclub een voorraad pantserdoorborende munitie heeft gestolen. Een race tegen de klok start om de bendeleden op te sporen en te verhinderen dat ze hun dodelijk plan kunnen uitvoeren.

Seizoen 7
40:00
Het team moet in actie komen wanneer leden van de yakuza het in Los Angeles gemunt lijken te hebben op enkele Japanse expats. Nichelle wordt beschuldigd van het aannemen van steekpenningen.
40:00
Hondo en Hicks gaan wanhopig op zoek naar Powell, die spoorloos verdween in Mexico City, samen met een vacuümbom die duizenden levens zou kunnen eisen.
40:00
Het team trekt naar Mexico om een gevatte voortvluchtige crimineel terug naar de Verenigde Staten te begeleiden. De missie gaat echter niet geheel volgens plan wanneer een oude getuige opduikt en Hondo diens leven moet zien te redden.
39:00
Het S.W.A.T.-team maakt jacht op een Chileense wapenhandelaar nadat hij een vrouw en haar dochter ontvoerde op een feestje in Los Angeles.
Seizoen 5
40:00
Hondo en het team maken jacht op een hacker die erin geslaagd is om binnen te dringen in de computers van de LAPD en die de identiteit van undercoveragenten openbaar heeft gemaakt. Street moet enkele misstappen uit het verleden onder ogen zien.
39:00
Het S.W.A.T.-team werkt samen met de drugsbrigade om gestolen raketwerpers te lokaliseren die naar Los Angeles werden gesmokkeld. Tan komt in de problemen wanneer een collega gewond raakt. Zijn onderzoek naar de arrestatie van een dakloze veteraan brengt Hondo op het idee van een beleidshervorming.
39:00
Deacon roept de hulp in van Chris voor een privébeveiligingsopdracht van een vip. De opdracht blijkt echter gevaarlijker dan gedacht wanneer een drugskartel hun rijke vip-cliënt wil ontvoeren.
Seizoen 1
40:00
Wanneer een vrouw zonder papieren op gewelddadige wijze ontvoerd wordt, gaat het team een onwaarschijnlijke alliantie aan om haar levend terug te vinden.
40:00
Hondo keert terug als leider van het S.W.A.T. Het team raakt betrokken bij een gevaarlijke zaak omtrent een grote voorraad geld en de Russische maffia. Hondo krijgt een pijnlijk hoofdstuk uit het verleden van zijn vader te horen.
39:00
De studio van een controversiële talkshow die complottheorieën promoot wordt bestormd door gewapende mannen. Het S.W.A.T.-team haast zich ter plekke om te voorkomen dat de gijzeling live op televisie escaleert. Street krijgt steun van Chris tijdens de voorbereidingen voor de begrafenis van zijn moeder.
40:00
Het team reageert op een oproep over een woninginbraak en komt zo een complot tegen een beroemde Americanfootballspeler op het spoor. Hicks krijgt een nieuwe aanwijzing in verband met een Jane Doe-zaak waaraan hij twintig jaar geleden werkte.
39:00
Een reeks gewapende overvallen zorgt voor spanning tussen het team en een burgerwacht die het recht in eigen handen wil nemen. Street krijgt nieuws dat bepalend kan zijn voor zijn toekomst.
39:00
Nadat een bende een overval pleegde op de bibliotheek in het centrum van Los Angeles, ontdekt het team dat de gestolen bouwkundige tekeningen een grote bedreiging zouden kunnen vormen voor de stad. LAPD-veteraan en voormalig teamlid Rodrigo Sanchez keert terug naar het S.W.A.T.
40:00
Hondo, die nog steeds in Mexico zit, werkt samen met een lokale agent aan een gevaarlijke reddingsactie. Hij wordt echter zelf een doelwit. In Los Angeles denkt Hicks er ondertussen over na om het team voorgoed op te doeken.
40:00
In de nasleep van zijn besluit om zich in de pers uit te spreken, trekt Hondo zich terug in een rustig stadje in Mexico om na te denken over zijn leven en carrière. Hij raakt er ongewild betrokken bij de strijd van een familie om gerechtigheid.
40:00
Het S.W.A.T.-team werkt samen met de DEA om de meedogenloze kartelleider te stoppen die een oorlog uitvecht in de straten van Los Angeles. Hij is vastberaden wraak te nemen op iedereen die verantwoordelijk is voor de dood van zijn zoon.
40:00
Terwijl het S.W.A.T.-team samen met de DEA alles in het werk stelt om een bende onderuit te halen, ontdekken ze dat een gevaarlijk kartel zich in de stad gevestigd heeft. Talrijke levens staan op het spel. Hicks viert een belangrijke verjaardag.
40:00
Danny Wright, de voormalige teamleider van Hondo, roept zijn hulp in wanneer zijn dochter spoorloos verdwijnt. Ondertussen maakt het team ook jacht op een bende overvallers die het gemunt heeft op oudere inwoners.
40:00
Wanneer een cipier en zijn gezin gegijzeld worden, probeert het team de identiteit van de gijzelnemers zo snel mogelijk te achterhalen. Tan staat voor een moeilijke beslissing.
Archief