Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

S.W.A.T.

Seizoen 5
50:00

Seizoen 5, Aflevering 17 - Cry Foul

3,0 4 x
Wanneer de olieplatforms van Los Angeles het doelwit worden van enkele explosies, moet het team jacht maken op een activist die terrorist is geworden. Deacon en zijn vrouw helpen een veroordeelde drugsdealer die volgens hen onschuldig is.
50:00

Seizoen 5, Aflevering 16 - The Fugitive

3,0 6 x
Een nieuwsredactie ontvangt bodycambeelden waarop te zien is hoe Hondo ogenschijnlijk twee politieofficieren neerschiet. Hij slaat op de vlucht terwijl het team zijn naam probeert te zuiveren.
50:00

Seizoen 5, Aflevering 15 - Donor

3,0 7 x
Wanneer het ziekenhuispersoneel onder vuur wordt genomen door een schutter gaat het S.W.A.T.-team op zoek naar een vader wiens zoon onlangs geweigerd werd voor een niertransplantatie. Hondo zoekt naar een verklaring voor het stijgend aantal drugspanden in LA.
Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Albatross

3,0 6 x
Tan wordt geconfronteerd met zijn verleden wanneer het team een overvallers weet op te pakken. Luca wordt naar voren geschoven als vervanger van Hicks.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Short Fuse

3,0 12 x
Een terminaal zieke gevangene weet te ontsnappen uit het ziekenhuis en is vastberaden om oude rekeningen te vereffenen. Om zijn doelwitten te beschermen moet het S.W.A.T.-team noodgedwongen samenwerken met een oude rivaal van Hicks. Een ingrijpende gebeurtenis heeft invloed op de relatie van Hondo en Nichelle.
Seizoen 5
57:00

Seizoen 5, Aflevering 12 - Provenance

4,0 5 x
Een gijzeling bij een kunstveiling wordt persoonlijk voor Hondo wanneer zijn zus Winnie een van de gijzelaars blijkt te zijn.
Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Old School Cool

4,0 11 x
Hondo en het team maken jacht op een hacker die erin geslaagd is om binnen te dringen in de computers van de LAPD en die de identiteit van undercoveragenten openbaar heeft gemaakt. Street moet enkele misstappen uit het verleden onder ogen zien.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Three Guns

3,0 5 x
Het S.W.A.T.-team werkt samen met de drugsbrigade om gestolen raketwerpers te lokaliseren die naar Los Angeles werden gesmokkeld. Tan komt in de problemen wanneer een collega gewond raakt. Zijn onderzoek naar de arrestatie van een dakloze veteraan brengt Hondo op het idee van een beleidshervorming.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Survive

4,0 5 x
Deacon roept de hulp in van Chris voor een privébeveiligingsopdracht van een vip. De opdracht blijkt echter gevaarlijker dan gedacht wanneer een drugskartel hun rijke vip-cliënt wil ontvoeren.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Safe House

3,0 0 x
Wanneer een vrouw zonder papieren op gewelddadige wijze ontvoerd wordt, gaat het team een onwaarschijnlijke alliantie aan om haar levend terug te vinden.
Archief