Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

S.W.A.T.

2020
50:00

Seizoen 2 - 1. Shaky Town

4,0 2 x
Het team bindt de strijd aan met kinderhandelaars. Net dan vindt er een zware aardbeving plaats in Los Angeles.
Afleveringen 2019
50:00

Seizoen 1 - 22. Hoax

4,0 22 x
Na een valse noodoproep moet het team plots enkele bomaanslagen proberen te verijdelen. Streets band met zijn moeder brengt zijn carrière in gevaar. Jessica wordt op het verkeerde been gezet door politiecommissaris Plank.
50:00

Seizoen 1 - 21. Hunted

3,0 7 x
Hondo en Deacon lopen in een hinderlaag in de bergen rond Los Angeles. Ze worden opgejaagd door een groep huurlingen en moeten al hun vaardigheden en S.W.A.T-ervaring aanspreken om in leven te blijven.
50:00

Seizoen 1 - 20. Vendetta

3,5 6 x
Hondo's carrière komt op het spel te staan wanneer blijkt dat hij de ontvoerder van zijn petekind stiekem in de gaten heeft gehouden. Jim heeft het moeilijk om te wennen aan de aanwezigheid van zijn moeder.
50:00

Seizoen 1 - 19. Source

4,0 9 x
Hondo en zijn team moeten een vooraanstaande Russische journaliste beschermen. Jim overweegt om zijn moeder in huis te nemen als ze uit de gevangenis komt.
50:00

Seizoen 1 - 18. Patrol

4,5 7 x
Hondo en zijn zus proberen hun vader te overtuigen dat hij niet langer meer voor zichzelf kan zorgen. Chris krijgt een verrassend aanbod van Mumford.
50:00

Seizoen 1 - 17. Armory

4,0 8 x
Hondo en het team proberen een gijzelingsactie van een voormalig veroordeelde onder controle te houden. Streets liefdesleven gaat niet van een leien dakje. Chris stelt hem voor om een onlinedatingprofiel voor hem aan te maken.
50:00

Seizoen 1 - 16. Payback

4,0 5 x
Daniel en het team moeten een ontvoerde erfgename opsporen. De kidnapping neemt een versnelde wending als de kidnappers ontdekken dat haar ouders de politie verwittigd hebben. Mumford kondigt aan dat hij voor de vierde keer gaat trouwen.
50:00

Seizoen 1 - 15. Crews

3,0 5 x
Daniel raakt persoonlijk betrokken bij een zaak wanneer één van zijn criminele informanten vermoord wordt. Abby gedraagt zich raar tijdens het onderzoek en Jessica vermoedt dat zij verslaafd is aan pijnstillers. Daniel en Rick belanden in een gegijzelde vrachtwagen.
50:00

Seizoen 1 - 14. Ghosts

4,0 6 x
Daniel's team maakt jacht op een seriemoordenaar die aan het gerecht ontsnapte door zijn eigen dood in scène te zetten. Daniel maakt zich zorgen over de mentale gezondheid van Buck na zijn ontslag.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.