Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

S.W.A.T.

Seizoen 1
55:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Contamination

4,0 4 x
Daniel en zijn manschappen werken samen met de FBI om een terroristische gasaanval te stoppen. Ze schakelen de hulp in van de echtgenote van de man achter het brein van de aanval. Hicks waarschuwt Jessica dat haar hervormingsplan ervoor zal zorgen dat agenten zich tegen haar keren.
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - K-Town

3,0 8 x
Het team van Hondo werkt samen met een oude bekende om een geheime drugsbende op te rollen. Annie krijgt een tweede beroerte. Jessica roept de hulp in van commissaris Michael om een hersenspecialist te vinden die Annie kan helpen.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Seizure

3,0 4 x
Hondo is op zoek naar het motief wanneer burgers gegijzeld worden in een gevangeniscel. Bij het binnenvallen in de gevangenis ontdekt het team meer over de omstandigheden waarin de gevangenen moeten leven. Annie belandt in het ziekenhuis. Gunnar waagt zich aan een ontsnappingspoging.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Blindspots

4,0 5 x
Er wordt een klacht ingediend tegen Hondo, waardoor hij op non-actief wordt gezet. Deacon leidt het team in zijn afwezigheid. Hondo ontdekt dat Landry een vriendin in de gevangenis beschermt.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Miracle

3,0 5 x
Hondo en het team moeten werken tijdens de kerstvakantie wanneer een drugskartel uit is op wraak. Jessica wil haar ideeën om het S.W.A.T.-team te hervormen in de praktijk brengen.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Homecoming

3,0 5 x
Een jeugdvriend van Hondo die opgesloten zit, vraagt hem om zijn zoon te beschermen tegen het bendegeweld. Zo komt het team in contact met een nieuwe criminele bende.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Octane

4,0 6 x
Hondo gaat langs bij Raymont Harris, de tiener die werd neergeschoten door een voormalig lid uit het S.W.A.T.-team. Ondertussen moet hij zijn twijfels over Street laten varen en laat hij de nieuweling toe om undercover te gaan als makelaar om een louche handelaar op heterdaad te betrappen.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Imposters

3,0 5 x
In een rijke buurt vindt een reeks homejackings plaats. Daniel en zijn team denken dat de families iets achterhouden. Deacon en Luca krijgen de taak om een professionele hockeyspeler te beschermen. Hij krijgt namelijk doodsbedreigingen.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Radical

3,0 7 x
Een terrorist overlijdt bij een explosie. Het team gaat snel op zoek naar zijn partner, voordat nog meer bommen ontploffen.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Pamilya

3,0 8 x
Nieuwkomer Jim Street brengt zijn plek in het team in het gedrang wanneer hij een gunst verleent aan zijn moeder die in de gevangenis zit.
Archief