Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

S.W.A.T.

S.W.A.T. herbekijken

Seizoen 1
54:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Thai Hard

4,3 27 x
Hondo reist af naar Bangkok om er een opleiding te volgen bij het Thaise S.W.A.T.-team. Samen met zijn voormalige legermakker Joe komt hij er een grootschalig heroïnenetwerk op het spoor dat banden blijkt te hebben met het drugsmilieu in Los Angeles. Al gauw heeft de machtige drugsbaron hen in het vizier.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Under Fire

4,0 35 x
Terwijl een sluipschutter het gemunt heeft op de brandweer van Los Angeles, bereikt de rivaliteit tussen Chris, Street en Tan een hoogtepunt. Ook de relatie van Street en Molly staat onder druk door de gecompliceerde band met zijn moeder.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Hopeless Sinners

4,0 10 x
Chris roept het team op om een tienermeisje te helpen dat in de ban is geraakt van een mysterieuze religieuze sekte. Hondo krijgt slecht nieuws van Darryl. De huwelijksplannen van Tan komen op de helling te staan.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - Farewell

4,7 22 x
Wanneer iemand een scheikundelaboratorium van de universiteit inneemt, moet het team een mogelijke terreuraanslag zien te verijdelen.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 21 - Zodiac

3,0 13 x
Wanneer een homejacking fataal afloopt, moet het team op zoek naar antieke artefacten om te voorkomen dat er nog meer levens verloren gaan. Leroy roept de hulp van Hondo in nadat een van zijn naasten wordt getroffen door een overdosis.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Quandary

4,0 11 x
Wanneer het team ontdekt dat een illegale wapenhandelaar wapens heeft verkocht aan iemand die het gemunt heeft op een belangrijke politicus, voeren ze een race tegen de klok om een aanval te voorkomen.
57:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Incoming

3,0 12 x
Het vliegtuig met Street en de gevaarlijke gevangene aan boord wordt gekaapt. Het team moet snel handelen om alle onschuldige passagiers in veiligheid te kunnen brengen. Hondo zet een belangrijke stap in zijn relatie met Nichelle.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 23 - Kangaroo

4,0 32 x
De militantengroep Emancipators zet een via livestream te volgen proces op waarin ze lokale politici ter dood wil veroordelen en executeren. Hondo probeert Darryl op te beuren. Deacon vindt dat hij het niet verdient om de hoogste eretitel binnen de LAPD te krijgen.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - Trigger Creep

4,0 7 x
S.W.A.T. haast zich naar de volgende plek waar een schutter op de vlucht zou toeslaan. Hondo neemt wat tijd voor een persoonlijk onderzoek. Jessica krijgt een onverwachte kans.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 21 - Day of Dread

3,0 10 x
Het team wordt doorgelicht door Interne Zaken nadat een burger omkwam tijdens een poging om de meest gezochte crimineel in de stad aan te houden. Gaandeweg wordt Hondo's leiderschap in vraag gesteld.
Archief