Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

S.W.A.T.

Seizoen 1
56:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - U-Turn

3,0 2 x
Een geval van huiselijk geweld waarbij een vader en zijn twee dochters betrokken zijn, leidt ertoe dat het team een race tegen de klok moet voeren om een groep internationale activisten te redden.
57:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - Lockdown

3,0 4 x
Hondo en Deacon bevinden zich in het gerechtsgebouw wanneer vier ontsnapte gevangenen de controle over het gebouw overnemen. Het duo probeert vervolgens de levens van onschuldige burgers te redden, terwijl ze zelf onder de radar proberen te blijven. Street brengt een bezoek aan zijn moeder en staat voor een belangrijke bes...
56:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Positive Thinking

3,0 3 x
Mumford heropent een vijftien jaar oude zaak waarbij hij persoonlijk betrokken is. Chris worstelt met de dood van haar vriend. Hondo is op zijn hoede wanneer hij ontdekt dat Leroy een bedrijf wil oprichten met Darryl.
57:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Local Heroes

4,0 5 x
Het S.W.A.T.-team is op zoek naar enkele bankovervallers die zich profileren als een soort moderne Robin Hoods en geld stelen van de rijken om aan de armen te geven. Hondo en Deacon botsen over hoe racistische agenten moeten worden aangepakt.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Buried

3,0 7 x
Terwijl het S.W.A.T.-team de politie van Los Angeles bijstaat bij het opsporen van de hoofdverdachte in de verdwijningszaak van een vrouw, verwelkomen ze een nieuw teamlid, Nora Fowler. Terwijl Chris en Street wachten op de beslissing van Hicks, bereikt de spanning tussen beiden een nieuw hoogtepunt.
57:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Reckoning

4,0 6 x
Terwijl het team een gewelddadige aanval op de stad probeert te voorkomen, worden ze geconfronteerd met de groepering die verantwoordelijk is voor de dood van voormalig teamlid Erika. Hondo blijft zich zorgen maken om Darryl en de invloed van Leroy.
56:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Sins of the Fathers

3,0 5 x
Het team moet samenwerken met de FBI om een bende huurlingen te arresteren die werkten in opdracht van een rijke CEO die een arrestatie probeert te vermijden na het plegen van ponzifraude. Chris heeft het moeilijk. Hondo vreest dat hij Darryl zal verliezen.
45:00

21. Diablo

3,3 91 x
Het S.W.A.T.-team zoekt naar een groep drugssmokkelaars die een vliegtuig laten crashen in een buitenwijk van Los Angeles. Hondo probeert het goed te maken met Nichelle en Luca is bezorgd op zijn eerste werkdag terug.
45:00

20. Wild Ones

4,0 25 x
Het team achtervolgt een koppel voortvluchtige moordenaars dat een gestolen miljoenenbuit tracht terug te vinden. Hondo en Darryl zijn verrast wanneer de ex-vriendin van Darryl op bezoek komt.
50:00

19. Vice

4,5 14 x
Het S.W.A.T.-team zoekt een ontsnapte veroordeelde die van plan is om Tan te vermoorden en die wraak wil nemen op alle teamleden die hem jaren geleden hebben geklist.
Archief