Scheire en de schepping

Laatste aflevering
51:28
Scheire en de schepping

Wim Helsen, Janne Desmet, Joke Emmers en Jonas Geirnaert nemen plaats als panellid in de laatste aflevering van 'Scheire en de schepping'.

Scheire en de schepping gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
46:42
Het panel is deze week Philippe Geubels, Jade Mintjens, Gunter Lamoot en Katrin Lohmann.
49:03
De panelleden van dienst zijn Jelle De Beule, regisseur Anthony Nti, Roomies-actrice Laura De Geest en Xander De Rycke.
49:07
Gloria Monserez, Pedro Elias, Bart Cannaerts en Familie-actrice Jasmijn Van Hoof zijn Lievens panelleden deze week.
50:50
Een volledig vrouwelijke panel deze week in 'Scheire en de schepping': Liesa Naert, Jade Mintjens, Wiam en Amelie Albrecht.
53:24
Vier acteurs uit 'Nonkels' raden deze week naar de verhalen van nonkel Lieven. Wim Willaert, Manu Van Acker, Isabelle Van Hecke en Jelle De Beule komen te weten welke vogel de absolute camouflagekampioen is, hoe Duitsers efficiënt hun eitjes pellen en wanneer je aan een alligator kan schudden.
49:41
Comedy-power in aflevering twee van het nieuwe seizoen van 'Scheire en de schepping'. Lukas Lelie en Dena Vahdani worden geflankeerd door aanstormende talenten Roosje Pertz en Fuad Hassen.
49:28
Het eerste panellid is Sopraan Francis Van Broekhuizen en wordt de luidste vrouw van Nederland genoemd. Voor extra lawaai en grappige noten zorgen de andere panelleden: Jonas Geirnaert, Celine Van Ouytsel en William Boeva.
Seizoen 2
43:46
Verlopen
Lieven Scheire en zijn panelleden Bert Gabriëls, Henk Ryckaert, Elodie Ouédraogo en William Boeva verdiepen zich in fietsongevallen en boeddhistische toiletzeden. Met de apennoottest komen ze eindelijk te weten of ze slimmer zijn dan een chimpansee.
Archief