Security Checkers

Security Checkers gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Security Checkers

Voor de laatste aflevering van seizoen 2 nemen Arno en Gerben, Vincent Fierens mee om de security van het oefencomplex van de Rode Duivels te checken. Ze hadden Vincent enkele weken geleden uitgedaagd in de studio van Qmusic. Of Vincent zich snel kan inwerken als volwaardig lid ...

Seizoen 2
Een echt monument ontbrak nog op het lijstje van Arno en Gerben. Om hun vriendschap te bezegelen willen ze graag een romantische kaas- en wijnavond houden in een van de bollen van het Atomium. Geraken ze makkelijk binnen? Of moeten ze toch het hoofd buigen voor de strenge security deze keer?
Na de mislukking uit seizoen 1 keren Arno en Gerben terug naar Center Parcs waar het niet zo vlot verliep vorige keer... Vastberaden en vol zelfvertrouwen proberen ze om opnieuw binnen te geraken met een vermomming zoals alleen Arno en Gerben dit zouden doen. Is de security van Center Parcs echt de beste van België? Of zij...
Arno en Gerben gaan deze week met lichte stress richting de MTV awards in Düsseldorf. De aanwezigheid van enkele grote internationale sterren zoals David Guetta en Taylor Swift zorgen ervoor dat de security extra op scherp staat. Lukt het alsnog om de strenge controles te omzeilen? En vooral, geraken ze op de after party o...
Arno en Gerben zijn fan van Night at the Museum. Maar is dat in werkelijkheid ook zo leuk als het er uitziet? Ze halen de beste kunstenaars in zichzelf naar boven en testen of ze onopgemerkt in een museum kunnen verblijven.
Ook de studio's van Familie zullen niet ontsnappen aan een grondige Security Check. Ze drijven het zelf zo ver dat ze samenwerken met concurrent 'Thuis'. Maar hoever willen ze hiervoor gaan? Zijn Gerben en Arno ooit nog welkom in de studio's?
Vermommingen, camerabrillen en nieuwe uitdagingen. Arno en Gerben zijn klaar voor een nieuw seizoen en zakken af naar het circuit van Spa-Francorchamps. Geraken ze ongezien tot in de paddock tijdens de Formule 1?
Seizoen 1
12:00
Arno en Gerben proberen al een tijdje overal in het land de security te omzeilen. Lukt het hen om een poolparty te houden in het subtropisch zwemparadijs van Center Parcs in Peer of klopt het echt dat mooie liedjes niet blijven duren?
15:00
Zijn zwaar beveiligde plaatsen echt wel zo goed beveiligd als ze beweren? Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx doen de test en proberen toch ongemerkt binnen te komen. Deze aflevering ontdekken Arno en Gerben of ze mee kunnen aansluiten in het peloton van een professionele wielerwedstrijd zonder door de mand te vallen. Ze sme...
14:00
Zijn zwaar beveiligde plaatsen echt wel zo goed beveiligd als ze beweren? Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx doen de test en proberen toch ongemerkt binnen te komen. Deze week trekt het duo richting de bergen om de sfeer op Tomorrowland Winter op te snuiven.
12:00
Zijn zwaar beveiligde plaatsen echt wel zo goed beveiligd als ze beweren? Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx doen de test en proberen toch ongemerkt binnen te komen. Deze aflevering is het de beurt aan Plopsaland.
Arno en Gerben vertrekken voor hun laatste missie: de security checken van Kinepolis Gent. Met een hyperfocus beginnen ze aan hun opdracht, want de inzet is hoog. Grote droom van Arno: gamen op groot scherm! Slagen de jongens erin om na sluitingstijd in het bioscoopcomplex te blijven?
Ook de Rode Duivels zijn niet veilig voor Gerben en Arno. In deze aflevering trekken de jongens naar het Lotto Park in Brussel waar de Anderlecht een wedstrijd spelen tegen Burkina Faso. Hun ultieme doel: in de kleedkamer geraken om daar appelsientjes uit te delen aan het Belgisch elftal.
Een nachtje kamperen tussen de wilde dieren is de gedroomde overnachting voor Arno en Gerben. Lukt het hen om te slapen omringd door de Big Five van de dierenwereld? Pairi Daiza is de geschikte plek om die avontuurlijke overnachting eens uit te proberen.
Archief