Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Security Checkers

Seizoen 1
12:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Center Parcs

4,0 3 x
Arno en Gerben proberen al een tijdje overal in het land de security te omzeilen. Lukt het hen om een poolparty te houden in het subtropisch zwemparadijs van Center Parcs in Peer of klopt het echt dat mooie liedjes niet blijven duren?
14:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Pairi Daiza

3,0 17 x
Een nachtje kamperen tussen de wilde dieren is de gedroomde overnachting voor Arno en Gerben. Lukt het hen om te slapen omringd door de Big Five van de dierenwereld? Pairi Daiza is de geschikte plek om die avontuurlijke overnachting eens uit te proberen.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - De Koers

3,0 0 x
Zijn zwaar beveiligde plaatsen echt wel zo goed beveiligd als ze beweren? Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx doen de test en proberen toch ongemerkt binnen te komen. Deze aflevering ontdekken Arno en Gerben of ze mee kunnen aansluiten in het peloton van een professionele wielerwedstrijd zonder door de mand te vallen. Ze sme...
14:00

Aflevering 2

4,0 0 x
Zijn zwaar beveiligde plaatsen echt wel zo goed beveiligd als ze beweren? Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx doen de test en proberen toch ongemerkt binnen te komen. Deze week trekt het duo richting de bergen om de sfeer op Tomorrowland Winter op te snuiven.
12:00

Aflevering 1

4,0 1 x
Zijn zwaar beveiligde plaatsen echt wel zo goed beveiligd als ze beweren? Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx doen de test en proberen toch ongemerkt binnen te komen. Deze aflevering is het de beurt aan Plopsaland.
Archief