Shadow Of Truth

Laatste aflevering
Shadow Of Truth
Verlopen

Zestien jaar na de moord op Tair en zes jaar nadat de eerste 4 afleveringen van 'Shadow of Truth' voor het eerst werden uitgezonden, eist het hooggerechtshof een nieuw proces voor Zadarov, die eindelijk bereid is om zijn verhaal te vertellen.

Shadow Of Truth gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Verlopen
Zes jaar na de moord komt er een mysterieuze getuige naar voren met nieuwe informatie over de zaak. Zijn verhaal verandert alles.
Verlopen
Het publiek aanvaardt het vonnis niet. De verdenking wordt verschoven naar enkele tieners en geruchten over een samenzwering verspreiden zich als een lopend vuurtje op sociale media.
Verlopen
Zadarov trekt zijn bekentenis in en beweert dat hij onder druk werd gezet door de rechercheurs. Een maand na zijn arrestatie begint het proces.
Verlopen
In 2006 wordt de 13-jarige Tair Rada dood aangetroffen in een gesloten toilethokje op haar school. De politie staat onder grote druk om haar moordenaar te vinden en er wordt een verdachte gearresteerd.
Archief