Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

SpongeBob

Juni 2020

Seizoen 9, Aflevering 1 (Extreme pokken / Het eekhoornrecord)

3,0 4 x
Een stuntteam geeft een demonstratie in Bikinibroek. Extreem is de leus. // Sandy is zo gefascineerd door het Guinness Book Of Records dat ze besluit alle bestaande records te gaan breken.

Seizoen 9, Aflevering 10 (Goe Ballen)

4,0 3 x
Onder de Goe Lagune ligt een voorraad Goe. Het spul veranderd in levensgevaarlijke bubbels zodra het de oppervlakte bereikt. Voor Plankton een gereedschap om het geheime recept van de Krabburger in handen te krijgen.

Seizoen 9, Aflevering 2 (De Milkshake-vergunning / De inktvis baby)

4,5 3 x
Spongebob moet naar de Milkshake academie voor een herhalingscursus. // Octo krijgt een ongeluk en begint zich te gedragen als een zuigeling. SpongeBob probeert hem zo veel mogelijk te vertroetelen.

Seizoen 9, Aflevering 3 (De Patrickman / Het balletje van Gerrit)

3,0 0 x
Patrick verveeld zich en besluit als superheld De Patman z'n leven meer inhoud te gaan geven. // Gerrit is toe aan een nieuwe kauwspeeltje en krijgt van SpongeBob een bal met een bederfelijke invloed.

Seizoen 9, Aflevering 4 (De dagboekcrimineel / Bumper aan bumper)

3,0 0 x
Octo leest het dagboek van SpongeBob en maakt hem daar vreselijk belachelijk mee. // Juffrouw Puff heeft bedacht dat SpongeBob rijexamen moet doen op een lege verafgelegen weg. Hij zou dan slagen en zij zou voorgoed van 'm af zijn.

Seizoen 9, Aflevering 6 (Aaaah, zee-egel / De karatemeester)

3,0 0 x
Er loopt een zee-egel door de Krokante Krab en daar is iedereen bang voor. Plankton wordt ingezet als lokaas om het beest te vangen! // Octo denkt dat hij gevaar loopt op straat en besluit karatelessen bij Sandy te gaan volgen.

Seizoen 9, Aflevering 6 (De ontsnapping / De keukenspetter!)

3,0 0 x
Plankton ontsnapt met een stel criminelen uit de gevangenis. // Plankton smeert SpongeBob een nieuwe spatel aan.

Seizoen 9, Aflevering 8 (De Bonus / Spot!)

4,0 0 x
Meneer Krabs komt vast te zitten in de kluis van de Bikinibroeker Bank. Door zuurstofgebrek begint 'ie zijn verstand te verliezen. // Plankton kiest in het dierenasiel een hondje uit in de vorm van een amoebe, Spot.

Seizoen 9, Aflevering 9 (Niet Kijken! / Rusty Rikkens)

4,0 0 x
SpongeBob en Patrick gaan naar de film 'De Visserman'. Eenmaal thuis zien ze de visserman overal en nergens. // SpongeBob organiseert een Seance in de Krokante Krab om de overleden Rusty Rikkens uit te horen.
Mei 2020

Seizoen 8 (Hallo Bikinibroek, Deel 1 en 2)

3,0 10 x
SpongeBob op gitaar en Octo op de klarinet. Meneer Krabs levert de Krokante Krab in bij een pandjesbaas en organiseert een concerttournee voor de twee. Patrick gaat mee als roadie.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.