SpongeBob

Seizoen 8
23:00

Seizoen 8, Aflevering 26 - Hallo Bikinibroek

185 x
SpongeBob en Octo vormen een band en gaan op tournee met Meneer Krabs als hun manager en Patrick als hun roadie, maar ze ondervinden onderweg verschillende moeilijkheden.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 25 - De goede naam van de Krabburger / De petitie

60 x
Meneer Krabs wil twee procent meer klanten. / Volgens de gemeente horen twee restaurants minimaal 100 meter uit elkaar gelegen te zijn. De Maatemmer en de Krokante Krab liggen echter 99 meter uit elkaar.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 24 - De Bende van Plankton / Visragout

58 x
Plankton werkt samen met Straalman om de Krokante Krab over te nemen. / Octo zegt zijn baan op en gaat werken bij de Maatemmer waar zijn nieuwe ragout recept een succes wordt.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 23 - Het kerstfeest van de klieren

58 x
Plankton zweert dat hij zijn kerstwens zal vervullen, het verkrijgen van de geheime Krabburgerformule van de Krokante Krab, door iedereen slecht te maken in Bikinibroek met behulp van zijn speciale fruitcake.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 22 - Slaksnoep / Meenemen of Hier Opeten ?

34 x
SpongeBob brengt een doos met nieuwe slakkentraktaties mee naar huis waar Gary alles voor doet, zeker wanneer ze opgeraken. / Plankton wint een gratis Krabburger en meneer Krabs doet er alles aan om te verkomen dat hij geld inzamelt.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 21 - Inktvisziekte / De Crashrally

38 x
Wanneer Octo ziek naar huis gaat met een nepziekte denkt SpongeBob dat hij het ook echt te pakken heeft. / Mevrouw Puff vindt eindelijk een toepassing voor SpongeBobs roekeloze rijgedrag en schrijft hem in voor de Crashrally.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 20 - Stramsnuit ! / Handschoenland rust in vrede

21 x
SpongeBob en Patrick gaan een weddenschap aan om te zien wie het langst een "grappig gezicht" kan vasthouden. / SpongeBob en Patrick brengen nog een laatste glorieuze en gevaarlijke dag door in Handschoenland voordat het voorgoed sluit.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 19 - Karen 2.0 / Slapeloze nachten

29 x
Wanneer Plankton zijn computervrouw Karen vervangt door de nieuwe, betere Karen 2, belandt de originele Karen bij de Krokante Krab. / SpongeBob kan niet slapen en vraagt om hulp van Patrick... die niet wakker kan blijven.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 18 - Nieuwe krabburgers / Bouwval gezocht

48 x
Meneer Krabs wordt gedwongen gratis eten uit te delen om klanten terug te winnen. / SpongeBob heeft al zijn vrienden nodig om hem te helpen zijn ananas te verbouwen.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 17 - Mooiste herinnering / Alles is kwallenvis

26 x
Octo heeft moeite om zijn gelukkigste herinnering terug te halen. / SpongeBob en Sandy moeten een kwaadaardige kwallenoverheerser verslaan die iedereen heeft vervangen door klonen.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 16 - Straatverbod voor SpongeBob / Een fiasco

34 x
Octo heeft genoeg van SpongeBobs irritante capriolen en vaardigt een straatverbod uit tegen hem. / Plankton denkt dat hij een Krabburger heeft gestolen van de Krokante Krab, maar in werkelijkheid heeft hij een kunstwerk van de beroemde kunstenaar Fiasco gestolen.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 15 - De Krabburger die Bikinibroek opat / Glimmy Bubble

52 x
Meneer Krabs gebruikt Sandy's experimentele groeiformule op een Krabburger met rampzalige resultaten. / SpongeBob probeert de bezoekende zoon van Bubbelmaatje, Glimmy, uit de problemen en uit de buurt van scherpe voorwerpen te houden.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 14 - Zuurstof bubbels / Zo doet een sponsman dat

28 x
SpongeBob en Patrick vernietigen per ongeluk Sandy's luchtvoorraad en moeten haar helpen meer zuurstof te vinden. / SpongeBob wil met de hulp van Sandy zijn riem verdienen van karatemeester Fuzzy Eekhoorn.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 13 - SpongeBob past op / Easy-Jazz-Kikkers in de Bikinibroek

26 x
SpongeBob past op Sandy. / SpongeBob en Octo gaan naar het Mossel G-concert.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 12 - Parel en de eendenmossel / Oppas Patrick

29 x
De avond voor het grote schoolfeest vraagt meneer Krabs aan SpongeBob om Parel te helpen een zeepok op haar gezicht te verwijderen. / Wanneer SpongeBob wordt uitgenodigd voor het verjaardagsfeestje van zijn oma vraagt hij Patrick om op Gary te passen.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 11 - Meerminman en Mosseljongen: het begin / Twee oog Plankton

98 x
SpongeBob en Patrick leren de geheime oorsprong van Meerminman en Mosseljongen van de helden zelf. / Plankton kweekt een tweede oog met behulp van SpongeBob's DNA en wordt aardig.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 10 - Spookachtig gestoord

52 x
SpongeBob en Patrick vinden een woonboot die wordt achtervolgd door een bemanning van spookpiraten en raken verstrikt in de vete tussen hen en de Vliegende Hollander.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 9 - Vakantie op de maan / Merneer Krabs neemt vakantie

42 x
SpongeBob gaat mee met Sandy op vakantie naar de maan. / Meneer Krabs neemt Parel en SpongeBob mee op vakantie naar een verrassende bestemming.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 8 - Thuis op vakantie / Op plankton cruise

13 x
Patrick wil op vakantie, maar kan dit niet betalen totdat SpongeBob met de perfecte oplossing komt: een "staycation"! / Meneer Krabs en SpongeBob winnen een gratis cruise dankzij Plankton die in het geheim met hen meegaat om te proberen de Krabburgerformule te stelen.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 7 - Het SquarePants familieuitje

14 x
Tijdens een gezinsuitstapje naar het Grote Barrière Rif raken SpongeBob en Patrick verdwaald en belanden ze in het avontuur van hun leven.
Archief