Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

SpongeBob

SpongeBob herbekijken

Seizoen 8
23:00

Seizoen 8, Aflevering 26 - Hallo Bikinibroek

3,0 50 x
SpongeBob en Octo vormen een band en gaan op tournee met Meneer Krabs als hun manager en Patrick als hun roadie, maar ze ondervinden onderweg verschillende moeilijkheden.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 25 - De goede naam van de Krabburger / De petitie

3,0 32 x
Meneer Krabs wil twee procent meer klanten. / Volgens de gemeente horen twee restaurants minimaal 100 meter uit elkaar gelegen te zijn. De Maatemmer en de Krokante Krab liggen echter 99 meter uit elkaar.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 24 - De Bende van Plankton / Visragout

3,0 35 x
Plankton werkt samen met Straalman om de Krokante Krab over te nemen. / Octo zegt zijn baan op en gaat werken bij de Maatemmer waar zijn nieuwe ragout recept een succes wordt.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 23 - Het kerstfeest van de klieren

3,0 28 x
Plankton zweert dat hij zijn kerstwens zal vervullen, het verkrijgen van de geheime Krabburgerformule van de Krokante Krab, door iedereen slecht te maken in Bikinibroek met behulp van zijn speciale fruitcake.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 22 - Slaksnoep / Meenemen of Hier Opeten ?

3,0 23 x
SpongeBob brengt een doos met nieuwe slakkentraktaties mee naar huis waar Gary alles voor doet, zeker wanneer ze opgeraken. / Plankton wint een gratis Krabburger en meneer Krabs doet er alles aan om te verkomen dat hij geld inzamelt.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 21 - Inktvisziekte / De Crashrally

3,0 25 x
Wanneer Octo ziek naar huis gaat met een nepziekte denkt SpongeBob dat hij het ook echt te pakken heeft. / Mevrouw Puff vindt eindelijk een toepassing voor SpongeBobs roekeloze rijgedrag en schrijft hem in voor de Crashrally.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 20 - Stramsnuit ! / Handschoenland rust in vrede

4,3 13 x
SpongeBob en Patrick gaan een weddenschap aan om te zien wie het langst een "grappig gezicht" kan vasthouden. / SpongeBob en Patrick brengen nog een laatste glorieuze en gevaarlijke dag door in Handschoenland voordat het voorgoed sluit.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 19 - Karen 2.0 / Slapeloze nachten

3,0 13 x
Wanneer Plankton zijn computervrouw Karen vervangt door de nieuwe, betere Karen 2, belandt de originele Karen bij de Krokante Krab. / SpongeBob kan niet slapen en vraagt om hulp van Patrick... die niet wakker kan blijven.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 18 - Nieuwe krabburgers / Bouwval gezocht

3,0 18 x
Meneer Krabs wordt gedwongen gratis eten uit te delen om klanten terug te winnen. / SpongeBob heeft al zijn vrienden nodig om hem te helpen zijn ananas te verbouwen.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 17 - Mooiste herinnering / Alles is kwallenvis

3,0 11 x
Octo heeft moeite om zijn gelukkigste herinnering terug te halen. / SpongeBob en Sandy moeten een kwaadaardige kwallenoverheerser verslaan die iedereen heeft vervangen door klonen.
Archief