Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

SpongeBob

Seizoen 1
23:00

Seizoen 1, Aflevering 24 - Eetcongres-breukelingen / Slakkenmail

3,0 0 x
De bende gaat naar een voedselconventie, maar het gaat mis als ze in het bos stranden. / SpongeBob liegt per ongeluk tegen zijn pennenvriend, maar als zijn vriend op bezoek komt, moet hij de leugens in stand houden.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Haaien tegen inktvissen / IdemBob DitoPants

4,5 0 x
De haaien zijn de stoerste jongens in de stad, maar hun volgende confrontatie is misschien te veel voor SpongeBob. / Plankton kloont SpongeBob in een poging Krabs' geheime formule te stelen, maar originele SpongeBob kan zijn plannen verpesten.
Seizoen 9

Seizoen 9, Aflevering 17 (SpongeBob Longpants / Sportschool Leendert)

4,0 0 x
SpongeBob koopt een lange broek en gaat voor chique. // Leendert opent zijn eigen sportschool en iedereen is uitgenodigd voor een dag gratis sporten.

Seizoen 9, Aflevering 13 (Octo plus één / De leidinggevende behandeling)

4,0 0 x
Octo ontvangt een uitnodiging voor de opening van een galerie, en gaat naarstig op zoek naar iemand met wie hij samen kan gaan. // Het allernieuwste broodje van De Krokante Krab is een hit en Patrick wil er ook één.

Seizoen 9, Aflevering 3 (De Milkshake-vergunning / De inktvis baby)

4,5 1 x
Spongebob moet naar de Milkshake academie voor een herhalingscursus. // Octo krijgt een ongeluk en begint zich te gedragen als een zuigeling. SpongeBob probeert hem zo veel mogelijk te vertroetelen.

Seizoen 9, Aflevering 14 (Bedrijfspicknick / Ga erbij zitten)

4,5 0 x
Meneer Krabs organiseert een bedrijfspicknick, maar die wordt al snel verstoord door Plankton. // Het stormt en dat is een goede reden voor Meneer Krabs om een verhaal uit zijn mysterieuze verleden te vertellen.

Seizoen 9, Aflevering 10 (Kenny de Kat / De Yeti-krab)

4,0 1 x
Kenny de Kat is wereldberoemd omdat hij zijn adem eindeloos kan inhouden onder water. SpongeBob is zijn grootste fan. // Als Octo weer eens te beroerd is om te werken verteld Meneer Krabs hem het verhaal van de Yeti-Krab...

Seizoen 9, Aflevering 16 (Patrick! Het spel / Het riool van Bikinibroek)

4,0 1 x
Patrick wil zelf een bordspel uitvinden. // SpongeBob en Octo spoelen van alles door de WC, met alle gevolgen van dien.

Seizoen 9, Aflevering 23 (De nootmerrie van Sandy / Bulletinbord)

4,0 0 x
Sandy besluit haar boom kunstmest te geven om zo de oogst van eikeltjes te stimuleren. // Spongebob hangt een prikbord op in de Krokante Krab om zo de meningen van de gasten te horen.

Seizoen 9, Aflevering 24 (Eetcongres-breukelingen / Snailmail)

4,0 0 x
Meneer Krabs wil is ervan overtuigd dat de krabburger het gaat winnen op het jaarlijkse Eetcongres. // SpongeBob is eenzaam en schrijft met een penvriend.
Archief