Sport in het journaal

Afleveringen

Caleb Ewan wint de People's Choice Classic

3,0 0 x
Caleb Ewan wint de People's Choice Classic van Sport in het journaal is uitgezonden op zondag 22 januari 2017 om 13:45 uur en was te zien op Sporza.

Ex-Rode Duivel Marc Baecke overleden

3,0 0 x
Ex-Rode Duivel Marc Baecke overleden van Sport in het journaal is uitgezonden op zondag 22 januari 2017 om 13:45 uur en was te zien op Sporza.

Thiam en Van Avermaet zijn Sportvrouw en Sportman van het jaar

4,0 0 x
Thiam en Van Avermaet zijn Sportvrouw en Sportman van het jaar van Sport in het journaal is uitgezonden op zondag 22 januari 2017 om 7:25 uur en was te zien op Sporza.

"Rusland organiseerde dopingprogramma voor Sotsji 2014"

3,0 0 x
"Rusland organiseerde dopingprogramma voor Sotsji 2014" van Sport in het journaal is uitgezonden op zondag 22 januari 2017 om 4:21 uur en was te zien op Sporza.

Swings staat voorlopig zesde op het EK snelschaatsen allround

4,0 0 x
Swings staat voorlopig zesde op het EK snelschaatsen allround van Sport in het journaal is uitgezonden op zondag 22 januari 2017 om 4:21 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.