Sport in het journaal

Afleveringen

België verovert goud in snowshoeing op de Wereldwinterspelen

4,0 0 x
België verovert goud in snowshoeing op de Wereldwinterspelen van Sport in het journaal is uitgezonden op dinsdag 30 mei 2017 om 9:46 uur en was te zien op Sporza.

Belgische atleten bereiden zich in Portugal voor op de Winterspelen

3,0 0 x
Belgische atleten bereiden zich in Portugal voor op de Winterspelen van Sport in het journaal is uitgezonden op dinsdag 30 mei 2017 om 3:10 uur en was te zien op Sporza.

Arthur De Greef is klaar voor zijn debuut op Roland Garros

4,0 2 x
Arthur De Greef is klaar voor zijn debuut op Roland Garros van Sport in het journaal is uitgezonden op maandag 29 mei 2017 om 14:22 uur en was te zien op Sporza.

Het journaal 13u met o.a. het afscheid van Totti bij Roma

4,0 2 x
Het journaal 13u met o.a. het afscheid van Totti bij Roma van Sport in het journaal is uitgezonden op maandag 29 mei 2017 om 14:22 uur en was te zien op Sporza.

KV Mechelen en Westerlo zijn BBI 2,3 miljoen euro uitzendrechten schuldig

4,0 4 x
KV Mechelen en Westerlo zijn BBI 2,3 miljoen euro uitzendrechten schuldig van Sport in het journaal is uitgezonden op maandag 29 mei 2017 om 14:22 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.