Starsky & Hutch

Starsky & Hutch gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
47:00
Starsky & Hutch

De dochter van de rijke eigenaar van het honkbalteam wordt ontvoerd. Starsky en Hutch krijgen een tip van Joe Callandra, een dronkaard met paranormale gaven. Dankzij zijn aanwijzingen ontdekken ze een moord die op het eerste gezicht niets te maken heeft met de ontvoering.

Seizoen 2
47:00
Starsky wordt ontvoerd. De plaats van zijn verdwijning wordt op rituele manier besmeurd met graffiti op basis van bloed. Hutch beseft dat hij de veroordeling van de meest sensationele crimineel van het decennium niet langer kan uitstellen, zelfs als dat betekent dat Starsky daarbij het leven laat.
47:00
Starsky en Hutch pakken een schooiertje op wegens winkeldiefstal. Terwijl ze het meisje vasthouden, wordt haar vader vermoord door misdadigers. Wanneer het familieverband tussen de twee zaken duidelijk wordt, beseffen Starsky en Hutch ook dat het kleine meisje waarschijnlijk de enige persoon is die weet waar de gestolen di...
47:00
Als Starsky en Hutch zien dat kapitein Ferguson een enveloppe krijgt van de verdachte zakenman Matt Coyle, veronderstellen ze dat de kapitein werd omgekocht. Ze besluiten om de zaak verder te onderzoeken en zorgen ervoor dat ze in zijn team terechtkomen. Ze houden hem nauwlettend in de gaten.
46:00
Lisa Graham, een negentienjarig meisje met een mentale beperking, wordt brutaal aangevallen en verkracht. Starsky en Hutch slagen erin om de verkrachters te vatten, maar de misdadigers worden op borgtocht terug vrijgelaten. Hun advocaat wil bewijzen dat Lisa de aanval heeft uitgelokt.
47:00
Een gedeelte van de stad wordt geterroriseerd door Arty Riis, een onguur persoon gespecialiseerd in afpersing. Arty omringt zichzelf door een bende jeugdige delinquenten. Zijn favoriete volgeling is een tiener die uit een instelling is ontsnapt. Wanneer Starsky en Hutch zijn pad kruisen, ontdekken ze aan den lijve waartoe ...
46:00
De moord op een man en de zelfmoord van een rijke vrouw worden allebei in verband gebracht met een dansstudio die onlangs zijn deuren opende. De eigenaar van de zaak is zelf een bekende filmster geweest en wordt nu verdacht van criminele activiteiten. Starsky en Hutch gaan undercover en hopen zo de vermoedens van afpersing...
47:00
Janice Drew, de vrouw van een agent van de geheime dienst, sterft nadat ze betrokken is geraakt bij een schietpartij tussen de politie en enkele overvallers van een juwelierszaak. Het fatale kogelschot komt mogelijks van Starsky, Hutch of twee andere agenten. Haar echtgenoot is ervan overtuigd dat het niet om een ongeluk g...
Seizoen 1
47:00
Een man slaagt erin om te ontsnappen vooraleer hij in de gevangenis belandt. Starsky en Hutch hebben weinig tijd om de man terug te vinden.
48:00
Starsky wordt in het midden van de nacht gewelddadig wakker gemaakt. Hij krijgt een vergif toegediend dat hem binnen de 24 uur zal doden.
Een dronken vrouw kan zichzelf redden van een aanvaller en wordt de enige, levende persoon die de beruchte moordenaar kan identificeren. Wetende dat de moordenaar zal terugkeren, dringen haar buren erop aan dat ze de politie inschakelt. Maar ze weigert.
Starsky en Hutch dwarsbomen een federale politie-inval, als ze één van de verdachten arresteren voor verkrachting. Zeer tegen de zin van de lokale politie, nemen de federale agenten de zaak in handen.
Twee concessiehouders en de manager van een worstelkampioen sterven onder verdachte omstandigheden. Hutch herinnert zich de beginselen van het worstelen nog uit zijn eigen verleden. Hij is vastberaden om de zaak tot op het bot uit te spitten. Zijn deskundigheid wordt tot het uiterste gedreven.
Starsky en Hutch arresteren een doofstomme voor het stelen van snoep, maar de jongeman wordt gered door de priester van de instelling waar hij verblijft. Intussen is de politie op zoek naar de dader van een reeks inbraken. Vreemd genoeg wijst alles in de richting van de doofstomme jongen.
Seizoen 4
Alhoewel Starksy en Hutch vrijwillig uit actieve politiedienst zijn gestapt, raken ze toch betrokken in een afpersingszaak.
Een illegaal pokerspelletje brengt Huggy Bear in een moeilijke positie.
Een voormalige partner van Hutch organiseert de moord op een getuige om zo de gokschulden van zijn vrouw af te betalen.
Nog voor een getuige in de rechtbank zijn verhaal kan vertellen, wordt hij vermoord. Starsky en Hutch worden ingeschakeld om te achterhalen wie de moord op zijn geweten heeft.
De politie-inspecteurs moeten een worstelaar, die doodsbedreigingen heeft ontvangen, beschermen. Starsky belandt zelfz in de boksring.
Nick komt zijn oudere broer Starsky een bezoekje brengen in de stad. De agent heeft al snel in de gaten dat Nick betrokken is bij louche praktijken. Is de jongere telg van de familie op het slechte pad beland? En kan hulp nog baten?
Archief