Starsky & Hutch

Starsky & Hutch herbekijken

Seizoen 2
42:00

NieuwSeizoen 2, Aflevering 4 - Murder at Sea, Part 2

4,0 2 x
Starsky en Hutch gaan op volle zee op zoek naar aanwijzingen dat een bemanningslid is vermoord. Die zou betrokken zijn geweest bij drugshandel. De zaak wordt echter nog groter als een ontmoeting van de onderwereld plaatsvindt op het schip.
54:00

NieuwSeizoen 2, Aflevering 3 - Murder at Sea

3,0 7 x
Nadat de purser van een schip werd vermoord doen Starsky en Hutch zich voor als regisseurs Hack & Zack om het mysterie aan boord op te lossen.
47:00

NieuwSeizoen 2, Aflevering 2 - The Vegas Strangler - Part 2

3,0 5 x
Starsky en Hutch zetten hun zoektocht naar aanwijzingen rond de Las Vegas Strangler voort.
47:00

NieuwSeizoen 2, Aflevering 1 - The Vegas Strangler - part 1

3,0 8 x
Starsky en Hutch zijn in Las Vegas om een seriemoordenaar te pakken die een aantal danseressen heeft gewurgd.
Binnenkort terug te kijken
47:00

Seizoen 2, Aflevering 10 - Vendetta

Verwacht op
Een gedeelte van de stad wordt geterroriseerd door Arty Riis, een onguur karakter gespecialiseerd in afpersing. Arty omringt zichzelf door een bende jeugdige delinquenten. Zijn favoriete volgeling is een tiener die uit een instelling is ontsnapt. Als Starsky en Hutch zijn pad kruisen, krijgen ze een staaltje van zijn kunnen voorgeschoteld...
46:00

Seizoen 2, Aflevering 9 - Tap Dancing Her Way Right Back Into Your Hearts

Verwacht op
De moord op een man en de zelfmoord van een rijke vrouw worden in verband gebracht met een dansstudio.
47:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - The Specialist

Verwacht op
Janice Drew, de vrouw van een agent van de geheime dienst, sterft nadat ze betrokken is geraakt bij een schietpartij tussen de politie en enkele overvallers van een juwelierszaak. Het fatale kogelschot komt mogelijk van Starsky, Hutch of twee andere agenten. De echtgenoot is ervan overtuigd dat het niet om een ongeluk gaat. Hij heeft het gemunt op de betrokken agenten.
47:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - The Vampire

Verwacht op
Als Starsky en Hutch een reeks bloederige moorden op strippers onderzoeken, leidt het bewijsmateriaal naar een balletschool waar alle meisjes ooit les gevolgd hebben. De politie komt er snel achter dat de dansleraar geobsedeerd is door de dood van zijn vrouw en dat hij al meermaals bijeenkomsten heeft bijgewoond van een vreemde sekte.
47:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Bust Amboy

Verwacht op
Na een inval bij de begrafenisonderneming van Amboy, een dekmantel voor zijn prostitutienetwerk, en een aanval op zijn verdachte bank, moeten Starsky en Hutch geschokt vaststellen dat de gearresteerde misdadigers onmiddellijk terug worden vrijgelaten. De enige manier om Amboy en zijn kompanen alsnog te vatten, is hen op heterdaad te betrappen als ze een nieuwe lading drugs ontvangen.
47:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Gillian

Verwacht op
Starsky is blij dat zijn partner een nieuwe romance heeft, maar tijdens een razzia ontdekt hij dat ze een dure callgirl is.
Archief