Sturmtroopers

Augustus 2022

30 augustus 2022

15 x
30 augustus 2022 van Sturmtroopers is uitgezonden op dinsdag 30 augustus 2022 om 13:30 uur en was te zien op Ketnet.

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 8 - Sturmtroopers Compilatie

31 x
Nico Sturm trekt eropuit met 6 Ketnetters die beschikken over de nodige portie lef, doorzettingsvermogen en intelligentie. Samen zoeken ze naar een antwoord op enkele knotsgekke vragen.   'Hoe kan ik sprookjes in het echt beleven?' Mirte en Fien halen de onwaarschijnlijke gebeurtenissen uit sprookjes naar het echte leven. ...

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 7 - Sturmtroopers Compilatie

16 x
Nico Sturm trekt eropuit met 6 Ketnetters die beschikken over de nodige portie lef, doorzettingsvermogen en intelligentie. Samen zoeken ze naar een antwoord op enkele knotsgekke vragen.   'Hoe houd ik indringers uit mijn kamer?' en 'Hoe kook in ontbijt, lunch en diner koken zonder keukenspullen?'

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 6 - Sturmtroopers Compilatie

5 x
Nico Sturm trekt eropuit met Ketnetters die beschikken over de nodige portie lef, doorzettingsvermogen en intelligentie. Samen zoeken ze naar een antwoord op enkele knotsgekke vragen.

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 5 - Sturmtroopers Compilatie

13 x
Nico Sturm trekt eropuit met 6 Ketnetters die beschikken over de nodige portie lef, doorzettingsvermogen en intelligentie.   Samen zoeken ze naar een antwoord op enkele knotsgekke vragen.
Juli 2022

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 4 - Sturmtroopers Compilatie

12 x
Nico Sturm trekt eropuit met 6 Ketnetters die beschikken over de nodige portie lef, doorzettingsvermogen en intelligentie. Samen zoeken ze naar een antwoord op enkele knotsgekke vragen.

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 3 - Sturmtroopers Compilatie

11 x
Compilatie van de voorbije week, waarin we opnieuw een antwoord krijgen op de volgende vragen.   'Kan ik een superheld worden?' Jules en Arne maken een filmpje waarmee ze iedereen ervan proberen te overtuigen dat ze superkrachten hebben.   Maar ook 'Kan je winterpret beleven in de zomer?' Mirte en Rayane halen het plezier...

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 2 - Sturmtroopers Compilatie

8 x
Een compilatie van alle afleveringen van de voorbije week van Sturmtroopers.   'Hoe maak ik vuurwerk zonder vuur?' Mirte en Fien gaan op zoek naar veilige alternatieven voor vuurwerk.   'Hoe speel ik videogames in 't echt?' Fien en Arne halen videospelletjes naar het echte leven.

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 1 - Sturmtroopers Compilatie

19 x
Een compilatie van alle afleveringen van de voorbije week van Sturmtroopers.   'Met welk zelfgemaakt voertuig maak ik indruk aan de schoolpoort?' Arne en Jules maken zelf voertuigen om mee naar school te scheuren.    'Hoe was ik mezelf zonder een bad of een douche te nemen?' Om een oplossing te vinden voor dat probleem, mo...
November 2021

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 9 - Sturmtroopers Compilatie

24 x
Nico Sturm trekt eropuit met 6 Ketnetters die beschikken over de nodige portie lef, doorzettingsvermogen en intelligentie. Samen zoeken ze naar een antwoord op enkele knotsgekke vragen. "Hoe breng je de kermis naar je thuis?" Fien en Arne maken hun eigen kermisattracties en gaan voor meer spektakel. "Kan ik een wereldrecor...
Juli 2020

Aflevering 24 (Seizoen 1)

16 x
'Hoe stuur ik berichten zonder gsm?' Fien en Jules trekken het veld in om hun nieuwe communicatieiddel te testen. Bekijk aflevering 24 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 23 (Seizoen 1)

22 x
'Hoe stuur ik berichten zonder gsm?' Fien stelt Jules en Nico op de proef met een moeilijke uitdaging. Bekijk aflevering 23 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Juni 2020

Aflevering 22 (Seizoen 1)

13 x
'Kan je zelf een nieuw spelletje bedenken?' Ella en Mirte laten hun fantasie de vrije loop, en bedenken de meest absurde spelletjes. Bekijk aflevering 22 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 21 (Seizoen 1)

8 x
'Kan je zelf een nieuw spelletje bedenken?' Ella en Mirte gaan op zoek naar nieuwe leuke spelletjes. Bekijk aflevering 21 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 20 (Seizoen 1)

16 x
'Hoe maak ik een speeltuin op het water?' Rayane en Arne gaan naar een nieuwe locatie, die ze helemaal ombouwen tot een echte waterspeeltuin. Bekijk aflevering 20 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 19 (Seizoen 1)

9 x
'Hoe maak ik een speeltuin op het water?' Rayane en Arne trekken hun zwembroek aan, op zoek naar spectaculaire waterpret. Bekijk aflevering 19 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 18 (Seizoen 1)

16 x
'Hoe maak ik mijn feestje legendarisch?' Het feest barst los bij Fien en Ella. Bekijk aflevering 18 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 17 (Seizoen 1)

14 x
'Hoe maak ik mijn feestje legendarisch?' Fien en Ella treffen de voorbereidingen voor een knallend feest. Bekijk aflevering 17 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 16 (Seizoen 1)

15 x
'Kan je branden blussen met waterballonnen?' Mirte en Arne gaan naar de brandweer om een grote brand te blussen met waterballonnen. Bekijk aflevering 16 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 15 (Seizoen 1)

23 x
'Kan je branden blussen met een waterballon?' Mirte en Arne spelen met vuur. Bekijk aflevering 15 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief