Temptation Island

April 2018
48:18

Seizoen 10 - Aflevering 12

3,5 224 x
In beide resorts laaiden de gevoelens hevig op. Sommigen bereikten een hoogtepunt, anderen likten de diepe wonden veroorzaakt door de avontuurtjes van hun partners. En de storm is nog niet gaan liggen. De rollercoaster van emoties blijft draaien. Binnenkort vertrekken de koppels op dreamdate met hun grootste verleiding. Maar voor het zover is, worden ze verwacht op het laatste kampvuur. En dat wordt er een met confronterende beelden...
46:51

Seizoen 10 - Aflevering 11

4,6 462 x
Het vorige kampvuur veroorzaakte een heuse aardverschuiving. Onzekerheid troef in beide resorts. Liefde en haat wisselen elkaar af. Sommigen zitten met vele vragen en onduidelijkheden over hun partner, maar vandaag krijgen de koppels de unieke gelegenheid om de waarheid te laten zegevieren en hun partner stevig aan de tand te voelen. Want in de ultieme relatietest is niets wat het lijkt...
Maart 2018
48:19

Seizoen 10 - Aflevering 10

4,4 988 x
Verdriet, onzekerheid maar ook ontluikende liefde sluimeren in de resorts. Het verblijf op Temptation Island maakt heel wat gevoelens los. Het kampvuur zal ongetwijfeld weer inslaan als een bom. Want de ontwikkelingen volgen elkaar in sneltempo op...
47:00

Seizoen 10 - Aflevering 9

4,2 1 139 x
Bij het zien van de kampvuurbeelden sloeg de vertwijfeling toe. Het lijkt erop dat sommige partners met hun ogen open in de val der verleiding dreigen te trappen. Om de gemoederen wat te bedaren gaat iedereen vandaag op date. Maar ook nu liggen de verleiders op de loer om genadeloos toe te slaan.
48:47

Seizoen 10 - Aflevering 8

3,9 1 417 x
De komst van de vier nieuwe vrijgezellen joeg de temperatuur flink de hoogte in. Vooral de nieuwe verleidsters speelden hun rol voortreffelijk. In beide resorts werden de kaarten stevig door elkaar geschud. Vanavond wordt voor de derde keer het gevreesde kampvuur aangestoken. Welke relatie komt verder onder druk te staan en wie gelooft nog in een goeie afloop?
45:25

Seizoen 10 - Aflevering 7

3,8 870 x
De kampvuurbeelden hebben er stevig ingehakt. Gelukkig waren de vrijgezellen er om de partners op te vangen en te troosten. Vandaag wordt de verleiding nog meer op de spits gedreven, want vier nieuwe, bloedmooie vrijgezellen doen hun intrede in de resorts. En dat zorgt voor een nieuwe groepsdynamiek. De jacht op de koppels gaat onverminderd voort.
48:44

Seizoen 10 - Aflevering 6

4,4 539 x
De ultieme relatietest gaat dag 6 in. Voor de koppels is het verblijf op Temptation Island al een stevige emotionele rollercoaster gebleken en het is weinig waarschijnlijk dat daar snel verandering in komt. Er staat immers voor de tweede keer een kampvuur op het menu. De doortastende aanpak van sommige vrijgezellen zorgde ervoor dat de verleiding genadeloos heeft toegeslagen en dat levert voor de partners confronterende beelden op...
Februari 2018
43:01

Seizoen 10 - Aflevering 5

4,7 448 x
De beelden van het kampvuur zorgden ervoor dat de verleiding een eerste hoogtepunt kende. Terwijl de mannen vandaag op groepsdate mogen, krijgen hun vriendinnen de kans om in het mannenresort te gaan spioneren. Ze gaan niet alleen op onderzoek naar sporen van verleiding in de kamers van hun mannen, ze kammen ook het hele resort uit. En dat is voor sommigen een schokkende ontdekking
48:55

Seizoen 10 - Aflevering 4

4,4 540 x
De broeierige sfeer op beide resorts zorgde al voor de nodige spanning. En die zal nog verder oplopen. Tot nu toe hebben de koppels geen idee hoe hun partner in het andere resort omgaat met de voortdurende verleiding. Maar nu krijgen ze voor het eerst beelden van elkaar te zien op het kampvuur. En dat wordt een zenuwslopend moment dat de emoties hoog doet oplaaien. Houden de gemaakte afspraken stand of trapt er al iemand in de val van de verleiding?
45:59

Seizoen 10 - Aflevering 3

3,7 627 x
In de derde aflevering blijkt dat de confrontatie met de verleiders en verleidsters harder aankwam dan verwacht. Na een bewogen dag gaan de dames voor het eerst op date met iemand anders dan hun eigen partner. De ideale gelegenheid voor de vrijgezellen om zich van hun beste kant te laten zien. Bij de mannen laten de verleidsters geen moment onbenut om hun pijlen op hen te richten. Het eerste feestje is meteen een startsein voor de singles om hun verleidingstechnieken uit te testen. De koppels b...

Temptation Island

In de realityserie Temptation Island gaan twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels de ultieme relatietest aan. Ze brengen hun vakantie op een tropisch eiland gescheiden van elkaar door. Wel zijn ze aldaar omringd door schaars geklede vrijgezellen, die de kunst van het verleiden verstaan en alles op alles zetten om de koppels uit elkaar te drijven. Deze vier stellen en twintig vrijgezellen zorgen voor pikante beelden. Het is niet voor niets een guilty pleasure voor menig tv-kijker. Het programma wordt in Vlaanderen uitgezonden door VIJF.

De ingrediënten van Temptation Island zijn zon, zee, strand en een resort vol begerige en sluwe vrijgezellen. De deelnemers mogen elke avond gebruik maken van de open bar en gaan op dates op exclusieve plekken. De centrale vraag in het tv-programma is of de relaties van de deelnemers sterk genoeg zijn om de verleiders te kunnen weerstaan. Welke relaties houden stand en welke sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner, wie vertrekt er alleen en wie ziet een toekomst met een van de verleiders wel zitten?

Tijdens hun verblijf in Temptation Island hebben de koppels geen enkel contact met elkaar. Om de paar dagen krijgen de partners echter wel beelden van elkaar te zien waarin getoond wordt hoe de ander zich vermaakt met de vrijgezellen. Daar blijkt dat lang niet alle koppels de verleidingen kunnen weerstaan, zo verbraken Lisa en Merijn, en Lize en Jefferson hun relaties. Soms overleven de relaties de test echter wel: Jolien en Herbert, en Rosanna en Niels bleven ondanks alle misstappen bij elkaar. Alleen in het tweede seizoen van Temptation Island wisten alle stellen elkaar trouw te blijven. Tijdens alle andere seizoenen zijn er meerdere koppels vreemdgegaan. In het achtste seizoen heeft zelfs geen van de koppels de ultieme relatietest doorstaan.

Temptation Island is onder meer opgenomen op tropische eilanden en locaties in landen als Thailand, Jamaica en Brazilië. De presentatie van het tv-programma is in handen van Rick Brandsteder en Annelien Coorevits, en Stephanie Coorevits treedt op als psychologe. Het format is al eerder te zien geweest op Vlaamse en Nederlandse tv. De presentatie was destijds in handen van Viktor Brand, Tanja Jess, Ton van Royen, Véronique De Kock, Hans Otten en Tine Van den Brande.

Temptation Island is van oorsprong een Amerikaanse realityserie. Aldaar werd het voor het eerst uitgezonden in 2001. Er zijn inmiddels door verschillende landen eigen versies gemaakt. In Nederland was het tv-programma in 2002 voor het eerst te zien. In 2006 werd Undercover Lover uitgezonden wat gezien kan worden als een opvolger van Temptation Island.

Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.