Temptation Island

2017

2017 - aflevering 12

4,0 13 307 x
Vier koppels trokken enkele maanden geleden naar het exotische Thailand en gingen de ultieme relatietest aan. Gedurende 11 dagen werden de partners van elkaar gescheiden en werden ze blootgesteld aan de verleiding. Er werden brokken gemaakt en de emoties laaiden hoog op. In deze aflevering blikken we met hen terug op dit onvergetelijke avontuur. Vandaag krijgen we antwoorden op enkele belangrijke vragen: welke relaties hebben deze test overleefd en welke koppels sneuvelden in het paradijs?

2017 - aflevering 11

4,1 44 706 x
De dreamdates vol luxe en verwennerij zitten er bijna op. Ondanks de goede voornemens heeft niet iedereen zich aan de afspraken gehouden afgelopen nacht. De koppels zullen elkaar vandaag na bijna twee weken terugzien bij het finale kampvuur. De zenuwen staan hooggespannen, want de gebeurtenissen op Temptation Island hebben diepe wonden nagelaten bij de partners. De gevoelens van ontgoocheling, woede en verdriet exploderen dan ook wanneer ze elkaar voor het eerst weer recht in de ogen kijken.

2017 - aflevering 10

4,1 37 112 x
Het is dag 10 op Temptation Island. De sfeer is in beide resorts erg gespannen na de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Vandaag vetrekken de partners op dreamdate en dat is duidelijk met gemengde gevoelens. Op een paradijselijke locatie spenderen de partners 24 uur met hun favoriete single. Ze trachten zich voor de laatste keer te bewijzen en de ultieme verleiding te weerstaan. Maar dit goede voornemen blijkt moeilijk om vol te houden.

2017 - aflevering 9

4,1 27 653 x
De beelden van het laatste kampvuur sloegen in als een bom en de mannen namen diezelfde avond nog zoete wraak.

2017 - aflevering 8

4,1 59 171 x
Vanavond is het weer tijd voor een kampvuur en dat boezemt Niels angst in. Hij vreest dat zijn losbandige gedrag met Parastoo zijn vriendin richting aartsrivaal Alex heeft gedreven. En zijn angst blijkt niet ongegrond. Na een voorbeeldig parcours zorgen de kampvuurbeelden voor een grote ommezwaai in de relatie van Lisa en Merijn. En ook voor de andere relaties maakt dit kampvuur dat de relatiebarsten veranderen in onherstelbare scheuren. De mannen nemen vannacht dan ook meedogenloos wraak.

2017 - aflevering 7

4,0 30 473 x
De kampvuurbeelden van gisteren eisen hun tol. Vooral Jefferson is erg onzeker nadat hij Lize troost zag zoeken in de armen van verleider Ken. In het vrouwenresort is het vooral Rosanna die lijdt onder de beelden van haar vriend Niels met Parastoo. Ze heeft er een slapeloze nacht op zitten en is gebroken. Niels hoopt dat Rosanna hem kan vergeven en is van plan op veilig te spelen. Maar Rosanna schakelt een versnelling hoger met haar temptation Alex. Pommeline is in haar nopjes, want eindelijk k...

2017 - aflevering 6

4,1 21 743 x
De nieuwe vrijgezellen hebben hun start niet gemist op Temptation Island. Tijdens de lingerieparty in het mannenresort gingen Niels en Parastoo aardig uit de bocht. Niels heeft spijt van zijn gedrag en vreest dat zijn vriendin Rosanna slecht zal reageren als ze deze beelden ziet. Bij de vrouwen worstelt Lize met haar gevoelens. Ze houdt nog van Jefferson, ook al heeft hij haar gekwetst. Anderzijds is er verleider Ken die haar gevoelige snaar heeft geraakt. En Jolien weet geen raad met de innige...

2017 - aflevering 5

3,9 14 756 x
De koppels zagen gisteren voor het eerst beelden van elkaar. Voor sommigen een blij weerzien, voor anderen helemaal niet. Jefferson vreest voor zijn relatie met Lize, nu hartenbreker Ken haar gevoelige snaar heeft geraakt. En Niels zijn grootste angst lijkt waarheid te worden: spierbundel Alex laat Rosanna blijkbaar niet onberoerd. Ook Jolien is helemaal overstuur nadat ze zag hoe goed het klikt tussen haar vriend Herbert en 'zijn Saartje'. Vandaag gaan de koppels opnieuw op date. Ze staan voor...

Aflevering 4

4,1 11 786 x
Dag 4 op Temptation island en de koppels zitten te popelen om beelden van elkaar te zien tijdens het eerste kampvuur vanavond. Bij Niels neemt de angst toe: hij vreest dat de stoere Alex zijn Rosanna doet bezwijken met zijn uiterlijk en vlotte praatjes. Ook Jefferson is er niet gerust in: verleider Ken heeft het op zijn Lize gemunt en zal al zijn charmes gebruiken om haar voor zich te winnen. Voor Herbert is het een allesbepalend kampvuur: als hij vanavond slechte beelden ziet van zijn Jolien, ...

Aflevering 3

4,0 11 026 x
In het mannenresort blijft de confrontatie met de verleiders nazinderen. Vooral Niels is erg aangeslagen na het zien van zijn grote concurrent Alex en is bang om zijn Rosanna te verliezen. Zijn angst blijkt niet ongegrond. Vandaag kiezen de partners een vrijgezel uit om samen op date te gaan. Lize en Ken ontdekken tijdens het pottenbakken hoe goed ze wel bij elkaar passen. Jefferson geniet van een sensuele dansles met zijn favoriete verleidster Danyla en Herbert kiest opnieuw voor de speelse Sa...

Temptation Island

In de realityserie Temptation Island gaan twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels de ultieme relatietest aan. Ze brengen hun vakantie op een tropisch eiland gescheiden van elkaar door. Wel zijn ze aldaar omringd door schaars geklede vrijgezellen, die de kunst van het verleiden verstaan en alles op alles zetten om de koppels uit elkaar te drijven. Deze vier stellen en twintig vrijgezellen zorgen voor pikante beelden. Het is niet voor niets een guilty pleasure voor menig tv-kijker. Het programma wordt in Vlaanderen uitgezonden door VIJF.

De ingrediënten van Temptation Island zijn zon, zee, strand en een resort vol begerige en sluwe vrijgezellen. De deelnemers mogen elke avond gebruik maken van de open bar en gaan op dates op exclusieve plekken. De centrale vraag in het tv-programma is of de relaties van de deelnemers sterk genoeg zijn om de verleiders te kunnen weerstaan. Welke relaties houden stand en welke sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner, wie vertrekt er alleen en wie ziet een toekomst met een van de verleiders wel zitten?

Tijdens hun verblijf in Temptation Island hebben de koppels geen enkel contact met elkaar. Om de paar dagen krijgen de partners echter wel beelden van elkaar te zien waarin getoond wordt hoe de ander zich vermaakt met de vrijgezellen. Daar blijkt dat lang niet alle koppels de verleidingen kunnen weerstaan, zo verbraken Lisa en Merijn, en Lize en Jefferson hun relaties. Soms overleven de relaties de test echter wel: Jolien en Herbert, en Rosanna en Niels bleven ondanks alle misstappen bij elkaar. Alleen in het tweede seizoen van Temptation Island wisten alle stellen elkaar trouw te blijven. Tijdens alle andere seizoenen zijn er meerdere koppels vreemdgegaan. In het achtste seizoen heeft zelfs geen van de koppels de ultieme relatietest doorstaan.

Temptation Island is onder meer opgenomen op tropische eilanden en locaties in landen als Thailand, Jamaica en Brazilië. De presentatie van het tv-programma is in handen van Rick Brandsteder en Annelien Coorevits, en Stephanie Coorevits treedt op als psychologe. Het format is al eerder te zien geweest op Vlaamse en Nederlandse tv. De presentatie was destijds in handen van Viktor Brand, Tanja Jess, Ton van Royen, Véronique De Kock, Hans Otten en Tine Van den Brande.

Temptation Island is van oorsprong een Amerikaanse realityserie. Aldaar werd het voor het eerst uitgezonden in 2001. Er zijn inmiddels door verschillende landen eigen versies gemaakt. In Nederland was het tv-programma in 2002 voor het eerst te zien. In 2006 werd Undercover Lover uitgezonden wat gezien kan worden als een opvolger van Temptation Island.

Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.