Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Temptation Island

Mei 2019
48:48

Seizoen 11 - Aflevering 16

4,7 198 x
We kijken samen met de singles naar hoe het de koppels enkele maanden na hun thuiskomst van Temptation Island vergaat. Wat hebben de koppels geleerd uit hun avontuur? Wie is er nog gelukkig samen en vooral, wie krijgt nog een verrassing van formaat?
51:37

Seizoen 11 - Aflevering 15

4,5 113 x
Het moment van de waarheid breekt aan voor de koppels. Vandaag zullen ze bij het laatste kampvuur verantwoording aan elkaar moeten afleggen en dat zorgt voor de nodige spanning. Welk koppel overleeft het avontuur en wie gaat alleen naar huis?
44:02

Seizoen 11 - Aflevering 14

3,3 124 x
Met de dreamdates in het vooruitzicht nadert de ultieme relatietest zijn einde. De partners zullen nog een laatste nacht doorbrengen in het gezelschap van hun favoriete single. Houden ze in het zicht van de eindmeet stand of worden de afspraken alsnog verbroken? Er is alvast een duo dat de slaap niet kan vatten...
50:05

Seizoen 11 - Aflevering 13

4,5 154 x
Het laatste kampvuur voor de dreamdates slaat in als een bom. Van de zelfzekere koppels die dit avontuur begonnen blijft niet veel meer over en de emoties laaien dan ook hoog op.
April 2019
46:52

Seizoen 11 - Aflevering 12

4,5 126 x
De koppels krijgen het steeds moeilijker om het vertrouwen in hun partners te behouden en er vallen dan ook harde woorden. De vrijgezellen gooien al hun troeven op tafel en het medisch rampenplan wordt zelfs afgekondigd. Wie houdt het hoofd koel en wie laat zich helemaal gek maken door de verleidelijke singles?
46:54

Seizoen 11 - Aflevering 11

4,0 193 x
De meeste dromen zijn bedrog. Maar als je het Sidney vraagt, twijfelt hij toch. Het kampvuur van vanavond verhit de gemoederen nog verder en zorgt voor emotionele momenten. Vooral Sidney dreigt de pedalen helemaal te verliezen.
47:38

Seizoen 11 - Aflevering 10

4,0 229 x
De vrijgezellen willen de verleiding verder opdrijven en ontwikkelen alternatieve strategieën. En wat een romantische date zou moeten worden voor Milou, zou wel eens kunnen uitdraaien op een fiasco wanneer er onverwachts bezoek opduikt.
41:51

Seizoen 11 - Aflevering 9

4,3 279 x
Het gemis van hun partners zorgt bij de koppels voor vertwijfeling en daar proberen de vrijgezellen handig op in te spelen. En net wanneer de temperaturen onder het vriespunt dreigen te dalen, maakt een mysterieuze verschijning haar opwachting.
Maart 2019
46:36

Seizoen 11 - Aflevering 8

4,6 276 x
Het derde kampvuur zorgt voor veel commotie op beide resorts en de tranen vloeien dan ook rijkelijk. Het spel der verleiding zit nog maar in de helft en voor sommigen groeit het besef dat ze wel eens helemaal alleen naar huis zouden kunnen terugkeren.
47:26

Seizoen 11 - Aflevering 7

4,4 332 x
Alle koppels hebben zo hun eigen strategie ontwikkeld om de verleiding uit de weg te gaan, maar de geslepen vrijgezellen weten de verdediging vakkundig te omzeilen. Stapje per stapje sluipen ze dichterbij. Wie haalt het einde van de dag zonder kleerscheuren?

Temptation Island

In de realityserie Temptation Island gaan twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels de ultieme relatietest aan. Ze brengen hun vakantie op een tropisch eiland gescheiden van elkaar door. Wel zijn ze aldaar omringd door schaars geklede vrijgezellen, die de kunst van het verleiden verstaan en alles op alles zetten om de koppels uit elkaar te drijven. Deze vier stellen en twintig vrijgezellen zorgen voor pikante beelden. Het is niet voor niets een guilty pleasure voor menig tv-kijker. Het programma wordt in Vlaanderen uitgezonden door VIJF.

De ingrediënten van Temptation Island zijn zon, zee, strand en een resort vol begerige en sluwe vrijgezellen. De deelnemers mogen elke avond gebruik maken van de open bar en gaan op dates op exclusieve plekken. De centrale vraag in het tv-programma is of de relaties van de deelnemers sterk genoeg zijn om de verleiders te kunnen weerstaan. Welke relaties houden stand en welke sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner, wie vertrekt er alleen en wie ziet een toekomst met een van de verleiders wel zitten?

Tijdens hun verblijf in Temptation Island hebben de koppels geen enkel contact met elkaar. Om de paar dagen krijgen de partners echter wel beelden van elkaar te zien waarin getoond wordt hoe de ander zich vermaakt met de vrijgezellen. Daar blijkt dat lang niet alle koppels de verleidingen kunnen weerstaan, zo verbraken Lisa en Merijn, en Lize en Jefferson hun relaties. Soms overleven de relaties de test echter wel: Jolien en Herbert, en Rosanna en Niels bleven ondanks alle misstappen bij elkaar. Alleen in het tweede seizoen van Temptation Island wisten alle stellen elkaar trouw te blijven. Tijdens alle andere seizoenen zijn er meerdere koppels vreemdgegaan. In het achtste seizoen heeft zelfs geen van de koppels de ultieme relatietest doorstaan.

Temptation Island is onder meer opgenomen op tropische eilanden en locaties in landen als Thailand, Jamaica en Brazilië. De presentatie van het tv-programma is in handen van Rick Brandsteder en Annelien Coorevits, en Stephanie Coorevits treedt op als psychologe. Het format is al eerder te zien geweest op Vlaamse en Nederlandse tv. De presentatie was destijds in handen van Viktor Brand, Tanja Jess, Ton van Royen, Véronique De Kock, Hans Otten en Tine Van den Brande.

Temptation Island is van oorsprong een Amerikaanse realityserie. Aldaar werd het voor het eerst uitgezonden in 2001. Er zijn inmiddels door verschillende landen eigen versies gemaakt. In Nederland was het tv-programma in 2002 voor het eerst te zien. In 2006 werd Undercover Lover uitgezonden wat gezien kan worden als een opvolger van Temptation Island.

Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.