Temptation Island

Maart 2019
47:26

Seizoen 11 - Aflevering 7

4,3 47 x
Alle koppels hebben zo hun eigen strategie ontwikkeld om de verleiding uit de weg te gaan, maar de geslepen vrijgezellen weten de verdediging vakkundig te omzeilen. Stapje per stapje sluipen ze dichterbij. Wie haalt het einde van de dag zonder kleerscheuren?
48:16

Seizoen 11 - Aflevering 6

4,6 430 x
Met het 2e kampvuur in het vooruitzicht stijgt de spanning in beide resorts. De beelden van de partners laten een diepe indruk na. De eerste barsten in de relaties worden stilaan zichtbaar, terwijl een zangtalent zich ontpopt.
44:04

Seizoen 11 - Aflevering 5

3,8 297 x
Het eerste kampvuur liet zijn sporen na en geeft de vrijgezellen nu de kans om toe te slaan. Romantiek en jaloezie hangen in de lucht en dat leidt tot nachtelijke avonturen in de slaapkamer.
48:38

Seizoen 11 - Aflevering 4

4,3 286 x
Met het eerste kampvuur in het vooruitzicht slaan de zenuwen ongenadig toe. De koppels krijgen voor het eerst een glimp te zien van hoe hun partner het er tussen de wulpse vrijgezellen vanaf brengt. Is iedereen nog tevreden met de gemaakte afspraken of gaat hun partner nu al te ver?
Februari 2019
48:05

Seizoen 11 - Aflevering 3

3,3 169 x
De dames worden getrakteerd op een wellness ervaring, overgoten met testosteron terwijl de mannen uit hun tent gelokt worden door de sluwe vrijgezelle dames. Die avond loopt de spanning in het mannenresort hoog op door het bezoek van de verleiders, en krijgt een van de dames onverwacht bezoek op de slaapkamer.
50:30

S11 - Aflevering 2

3,2 457 x
De mannen worden na een wilde nacht voor het eerst wakker zonder hun vriendin. De dames nemen hun intrek in de villa waar ze worden opgewacht door hun sexy singles. Die avond nog krijgen ze onverwacht bezoek dat de gemoederen danig doet verhitten.
50:41

S11 - Aflevering 1

4,1 622 x
Vier moedige koppels gaan opnieuw de ultieme relatietest aan. In het exotische Thailand worden ze 15 dagen lang van elkaar gescheiden omringd door wellustige vrijgezellen die er alles aan doen om hun partner te doen vergeten. Nog nooit was de angst voor de relatietest zo groot als nu. Verdrinken de koppels in de verleiding...
Mei 2018
51:15

Seizoen 10 - Aflevering 16

3,7 663 x
Ruim een half jaar geleden begonnen vier koppels aan het avontuur van hun leven. In Thailand gingen ze de ultieme relatietest aan, maar niet iedereen bracht die tot een goed einde. Er werd geflirt en vreemdgegaan. Vier maanden na het laatste kampvuur, zochten we de vier koppels weer op in België en Nederland. Hoe gaat het ...
April 2018
52:02

Seizoen 10 - Aflevering 15

4,3 352 x
De ultieme relatietest zit erop. Het is tijd voor de partners om afscheid te nemen van de singles waar ze lief en leed mee deelden. Voor enkelen wacht een blij weerzien met hun partner, maar anderen zullen verantwoording moeten afleggen voor alles wat ze de afgelopen twee weken hebben uitgespookt. Wie triomfeert en wie raa...
38:45

Seizoen 10 - Aflevering 14

4,7 210 x
De koppels vertrekken op dreamdate met hun favoriete vrijgezel. Wie zal er alsnog toegeven aan de verleiding?

Temptation Island

In de realityserie Temptation Island gaan twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels de ultieme relatietest aan. Ze brengen hun vakantie op een tropisch eiland gescheiden van elkaar door. Wel zijn ze aldaar omringd door schaars geklede vrijgezellen, die de kunst van het verleiden verstaan en alles op alles zetten om de koppels uit elkaar te drijven. Deze vier stellen en twintig vrijgezellen zorgen voor pikante beelden. Het is niet voor niets een guilty pleasure voor menig tv-kijker. Het programma wordt in Vlaanderen uitgezonden door VIJF.

De ingrediënten van Temptation Island zijn zon, zee, strand en een resort vol begerige en sluwe vrijgezellen. De deelnemers mogen elke avond gebruik maken van de open bar en gaan op dates op exclusieve plekken. De centrale vraag in het tv-programma is of de relaties van de deelnemers sterk genoeg zijn om de verleiders te kunnen weerstaan. Welke relaties houden stand en welke sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner, wie vertrekt er alleen en wie ziet een toekomst met een van de verleiders wel zitten?

Tijdens hun verblijf in Temptation Island hebben de koppels geen enkel contact met elkaar. Om de paar dagen krijgen de partners echter wel beelden van elkaar te zien waarin getoond wordt hoe de ander zich vermaakt met de vrijgezellen. Daar blijkt dat lang niet alle koppels de verleidingen kunnen weerstaan, zo verbraken Lisa en Merijn, en Lize en Jefferson hun relaties. Soms overleven de relaties de test echter wel: Jolien en Herbert, en Rosanna en Niels bleven ondanks alle misstappen bij elkaar. Alleen in het tweede seizoen van Temptation Island wisten alle stellen elkaar trouw te blijven. Tijdens alle andere seizoenen zijn er meerdere koppels vreemdgegaan. In het achtste seizoen heeft zelfs geen van de koppels de ultieme relatietest doorstaan.

Temptation Island is onder meer opgenomen op tropische eilanden en locaties in landen als Thailand, Jamaica en Brazilië. De presentatie van het tv-programma is in handen van Rick Brandsteder en Annelien Coorevits, en Stephanie Coorevits treedt op als psychologe. Het format is al eerder te zien geweest op Vlaamse en Nederlandse tv. De presentatie was destijds in handen van Viktor Brand, Tanja Jess, Ton van Royen, Véronique De Kock, Hans Otten en Tine Van den Brande.

Temptation Island is van oorsprong een Amerikaanse realityserie. Aldaar werd het voor het eerst uitgezonden in 2001. Er zijn inmiddels door verschillende landen eigen versies gemaakt. In Nederland was het tv-programma in 2002 voor het eerst te zien. In 2006 werd Undercover Lover uitgezonden wat gezien kan worden als een opvolger van Temptation Island.

Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.