Terzake docu

Afleveringen
31:17

Slapend rijk

Verlopen 3,0 78 x
Met de komst van Airbnb wordt de stad Amsterdam nog meer overspoeld door toeristen. Welke invloed heeft Airbnb op de stad? Terzake zoekt het voor je uit.
29:43

Vergeten kinderen

Verlopen 3,0 66 x
Hoe is het om als kind alleen zonder ouders ver van huis te zijn? In deze aangrijpende Terzake volgen we enkele weeskinderen die de oorlog ontvluchtten.
1:01:04

Grenzeloos misbruikt

Verlopen 4,0 109 x
Dit is het verhaal van de strijd tegen webcamkindersekstoerisme op de Filipijnen. Journalisten Peter Dupont en Jacco Groen willen de meisjes bevrijden.
28:24

De Klimaatzaak

3,0 123 x
De Klimaatzaak hoopt de overheid via de rechtbank te dwingen om meer te ondernemen tegen de opwarming van de aarde. Nederland kent een gelijkaardig initiatief.
28:27

The Mask of the Revolution

3,0 162 x
Februari 2014. Het Oekraïense regime wordt omvergeworpen. Extreemrechtse milities maken van het moment gebruik om zich te bewapenen. Zij zijn vandaag nog actie.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.