Terzake docu

Afleveringen
52:57

Fillon

4,0 17 x
We volgen François Fillon, ooit premier van Sarkozy, die vandaag op de voorgrond wil treden door deel te nemen aan de Franse presidentsverkiezingen van 2017.
34:44

De trek: de gedeporteerde

4,0 7 x
Terwijl het debat over migratie voortraast worden in alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun vaderland.
20:21

Israel's Arab warriors

3,0 11 x
Terwijl het vredesproces stil ligt, maakt Israël werk van een nieuw controversieel onderdeel binnen het leger: de Gadsar-eenheid.
34:39

De trek: de drenkeling

3,0 8 x
Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp plaats op de Middellandse Zee sinds de Tweede Wereldoorlog. Meer dan zevenhonderd migranten verdwenen.
19:27

Wild things

4,0 13 x
Dat de mens een vernietigende impact heeft op de dierenwereld is een geweldig understatement. Tal van soorten zijn verjaagd of gewoon uitgestorven.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.