The Big Bang Theory

September 2019

Seizoen 10 - 8. The Brain Bowl Incubation

3,0 11 x
Raj vindt het moeilijk om aan de groep te vertellen wat de vrouw, waarmee hij aan het daten is, voor werk doet. Een voorstel van Sheldon choqueert Amy.

Seizoen 10 - 7. The Veracity Elasticity

3,0 6 x
Leonard en Penny discussiëren over wat er moet gebeuren met de oude kamer van Sheldon. Leonard wil dat Penny de kamer inricht.

Seizoen 10 - 6. The Fetal Kick Catalyst

4,0 6 x
Sheldon en Amy organiseren een brunch in Penny's appartement. Howard heeft een impulsieve aankoop gedaan door de stress van de nakende geboorte van de baby.

Seizoen 10 - 5. The Hot Tub Contamination

3,0 4 x
Sheldon dreigt de relatie met Amy te beëindigen omdat Amy weigert zich aan het badkamerrooster te houden. Howard en Bernadette komen onverwachte gasten tegen in hun huis.

Seizoen 10 - 4. The Cohabitation Experimentation

4,0 7 x
Wanneer Amy noodgedwongen haar huis uit moet door reparaties, spreekt ze een woonregeling af met Leonard, Sheldon en Penny. Howard en Bernadette willen het geslacht van hun baby nog niet weten, maar Raj komt er toch achter en dat valt niet in goede aarde bij de toekomstige ouders.

Seizoen 10 - 3. The Dependence Transcendence

3,0 9 x
De spanning is te snijden wanneer de jongens moeite hebben om hun project voor defensie op tijd af te hebben. Ondertussen gaan Penny en Amy naar een feest bij Bert thuis en probeert Raj Bernadette te helpen met het inrichten van de babykamer.

Seizoen 10 - 2. The Military Miniaturization

4,0 6 x
In tegenstelling tot Sheldon maken Leonard en Howard zich zorgen dat defensie hun project probeert te gebruiken voor militaire doeleinden. Ondertussen praat Penny haar mond voorbij en weet het farmaceutische bedrijf, waar ze allebei werken, dat Bernadette zwanger is, met alle gevolgen van dien.

Seizoen 10 - 1. The Conjugal Conjecture

4,0 8 x
De belangrijkste dag uit het leven van Penny en Leonard is aangebroken: de trouw. Penny's gespannen moeder, haar drugsdealende broer en haar vader zijn allemaal aanwezig op de huwelijksceremonie. Alles lijkt goed te verlopen, maar de volgende ochtend doet er zich toch een ongemakkelijke situatie voor.

Seizoen 9 - 24. The Convergence Convergence

4,0 9 x
Er ontstaat chaos wanneer Leonards gescheiden ouders en Sheldons religieuze moeder naar de stad komen. Ondertussen denken Howard en Raj dat de regering naar hen zoekt, wanneer ze worden gecontacteerd voor hun besturingssysteem.

Seizoen 9 - 23. The Line Substitution Solution

4,0 6 x
Sheldon wil dat Stuart de dag doorbrengt met Amy. Leonards moeder Beverly komt langs, maar Penny voelt dat ze geen band kan opbouwen met haar.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.