Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Big Bang Theory

Seizoen 8
25:00

Seizoen 8, Aflevering 3 - The First Pitch Insufficiency

3,0 25 x
Howard is bloednerveus wanneer de NASA hem vraagt om de openingsbal te werpen bij een honkbalwedstrijd. Sheldon en Amy beweren dat ze het perfecte koppel zijn, maar Penny en Leonard denken daar anders over.
Seizoen 7
25:00

Seizoen 7, Aflevering 21 - The Anything Can Happen Recurrence

3,0 16 x
Tijdens een etentje komt het tot een fikse ruzie tussen Amy, Bernadette en Leonard enerzijds en Sheldon en Penny anderzijds. Raj en Howard kijken samen naar een horrorfilm.
25:00

Seizoen 7, Aflevering 19 - The Indecision Amalgamation

3,0 20 x
Raj voelt zich schuldig omdat hij tegelijk uitgaat met Lucy en Emily. Penny overweegt een rol aan te nemen in een goedkope horrorfilm. Sheldon kan maar niet kiezen tussen twee consoles.
35:00

Seizoen 7, Aflevering 20 - The Relationship Diremption

4,0 15 x
Sheldon begint zijn jarenlange research naar de snaartheorie in vraag te stellen. Op aanraden van Penny richt hij zich op een ander onderzoeksgebied. Howard, Bernadette, Raj en Emily maken plannen voor een avondje uit met z'n vieren.
35:00

Seizoen 7, Aflevering 18 - The Mommy Observation

4,0 12 x
Wanneer Sheldon op bezoek gaat bij zijn moeder in Houston, moet hij een nieuwe realiteit onder ogen zien. Intussen organiseert Ray een mysteriespel voor de vrienden, maar dat mondt uit in een conflict tussen Penny en Leonard.
30:00

Seizoen 7, Aflevering 24 - The Status Quo Combustion

4,0 8 x
Sheldon is overstuur wanneer hij ontdekt dat Leonard en Penny zullen verhuizen na hun huwelijk. Bovendien is de winkel van Stuart afgebrand en heeft de universiteit Sheldons verzoek afgewezen. Hij besluit goed na te denken over zijn toekomst. Howard vraagt Stuart of die voor zijn moeder wil zorgen.
25:00

Seizoen 7, Aflevering 23 - The Gorilla Dissolution

4,0 10 x
Penny verliest haar job als actrice en besluit eens grondig na te denken over wat ze met haar leven gaat doen. Ook Raj zit in de put sinds hij Emily met een andere man heeft gezien in de bioscoop. Howard en Bernadette zorgen voor Howards moeder, die haar been gebroken heeft.
25:00

Seizoen 7, Aflevering 14 - The Convention Conundrum

4,0 9 x
Wanneer de jongens geen tickets kunnen bemachtigen voor een grote stripbeurs, besluit Sheldon zelf een bijeenkomst te organiseren. Die mondt uit in een wilde nacht met acteur James Earl Jones. De meisjes gaan ondertussen naar een tearoom.
30:00

Seizoen 7, Aflevering 7 - The Proton Displacement

4,0 8 x
Sheldon is jaloers wanneer Arthur 'Professor Proton' Jeffries niet hem, maar Leonard om hulp vraagt. Hij wil wraak nemen en sluit vriendschap met Bill Nye, een wetenschapper die hij eigenlijk minacht. Ondertussen is Raj kwaad op Howard nadat hij zijn vrouwenavond heeft verstoord.
30:00

Seizoen 7, Aflevering 6 - The Romance Resonance

4,0 9 x
Sheldon doet een belangrijke wetenschappelijke ontdekking, maar achteraf blijken niet alle details te kloppen. Howard schrijft een liedje voor Bernadette. Ook Penny probeert iets romantisch te doen voor Leonard.
Archief