The Big Bang Theory

December 2017
19:00

Aflevering 24

3,0 9 x
In deze seizoensfinale wordt Penny voor een moeilijke keuze gesteld wanneer Leonard een job krijgt aangeboden in het buitenland. Het nieuws blijkt niet alleen in te slaan als een bom voor Penny, maar vooral voor Sheldon. Hij is enorm jaloers op zijn vriend. Ondertussen verwacht Raj zoveel van zijn relatie met Lucy dat zij het even niet meer ziet zitten...
19:00

Aflevering 23

4,0 7 x
Een date tussen Raj en Lucy zorgt ervoor dat ze beiden hun comfortzone moeten verlaten. Nadat de trip naar Las Vegas helemaal verkeerd afliep, besluiten Penny en Amy intussen mee te spelen met het ‘Kerkers & Draken’ –spel van de jongens. Door het spel geraken Amy en Sheldon verwikkeld in een diepzinnig en evaluerend gesprek over hun relatie.
20:00

Aflevering 22

4,0 9 x
Bernadette en Howard offeren zich op om even op de hond van Raj te passen, maar krijgen hier al snel weer spijt van. Intussen huren Leonard en Sheldon hun favoriete tv-ster uit hun kindertijd, professor Proton, in voor een optreden.
18:00

Aflevering 21

3,0 9 x
Sheldon is teneergeslagen wanneer blijkt dat één van zijn favoriete tv-programma’s wordt stopgezet. Terwijl Amy hem doorheen deze ‘zware periode’ probeert te helpen en te steunen, ontdekt Raj dan weer een geheim over zijn crush Lucy.
November 2017
17:00

Aflevering 20

4,0 9 x
Leonard, Sheldon en Raj strijden voor een nieuwe ambtstermijn op de universiteit en betrekken zelfs de dames, Penny, Amy en Bernadette mee in hun strijd.
18:00

Aflevering 19

4,0 5 x
Penny en Leonard organiseren een cocktail party op het appartement. Howard weet niet wat gedaan wanneer hij een brief ontvangt van zijn vader. Hij heeft immers niets meer van hem gehoord sinds hij 11 jaar was.
18:00

Aflevering 18

4,0 7 x
Raj regelt een date met Lucy in de hoop zo beide hun sociale angsten te overwinnen. Leonard, Sheldon en Howard geven intussen les over wetenschap aan middelbare schoolstudenten, terwijl Penny, Amy en Bernadette een dagje brossen op het werk om in plaats daarvan samen naar Disneyland te gaan.
18:00

Aflevering 17

4,0 10 x
Raj zit in zak en as nadat zijn date hem stiekem heeft achtergelaten en hij belooft zichzelf plechtig om nooit meer op date te gaan. Sheldon in ondertussen genoodzaakt om tegen zijn zin een dienst te verlenen aan Penny nadat zij hem geholpen heeft met haar acteertalent.
19:00

Aflevering 16

1,5 10 x
Sheldon schakelt zijn assistent in om een geschikt valentijnscadeau te kopen voor Amy. Leonard, Penny, Howard en Bernadette hebben een diner samen, maar dat eindigt niet zoals gepland. Intussen organiseren Raj en Stuart een vrijgezellenfeest in de stripboekwinkel.
19:00

Aflevering 15

4,0 7 x
Na een ruzie met Sheldon verhuist Leonard naar het appartement van Penny. Dat leidt er dan weer toe dat Amy bij Sheldon wil intrekken. Raj heeft intussen een beangstigende aanvaring met Howards moeder wanneer Howard er even niet is.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.