Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Big Bang Theory

Maart 2020
25:00

Seizoen 8 - 6. The Expedition Approximation

3,0 53 x
Sheldon en Raj willen testen of ze zouden kunnen overleven in een zoutmijn en simuleren de expeditie in een ondergrondse stoomtunnel. Leonard en Penny blijven discussiëren over hun financiën. Ze besluiten raad te vragen aan Howard en Bernadette.
20:00

Seizoen 8 - 5. The Focus Attenuation

4,7 16 x
Penny bederft de pret voor Amy en Bernadette wanneer ze tijdens hun weekend in Las Vegas e-mails van haar werk blijft beantwoorden. Intussen proberen de mannen iets cools uit te vinden.
25:00

Seizoen 8 - 4. The Hook-Up Reverberation

4,0 14 x
De eerlijkheid van Raj breekt hem zuur op wanneer Emily een hekel begint te krijgen aan Penny. Ondertussen overwegen de jongens om te investeren in de stripwinkel.
25:00

Seizoen 8 - 3. The First Pitch Insufficiency

4,0 9 x
Howard is bloednerveus wanneer de NASA hem vraagt om de openingsbal te werpen bij een honkbalwedstrijd. Sheldon en Amy beweren dat ze het perfecte koppel zijn, maar Penny en Leonard denken daar anders over.
25:00

Seizoen 8 - 2. The Junior Professor Solution

4,0 9 x
Sheldon krijgt een baan bij de universiteit en moet les gaan geven. Niemand schrijft zich in voor zijn cursus, behalve Howard. Bernadette is bang dat Penny het verprutst op haar werk.
25:00

Seizoen 8 - 1. The Locomotion Interruption

4,0 9 x
Leonard en Amy maken een onverwachte trip naar Arizona om Sheldon op te pikken. Penny gaat op sollicitatiegesprek bij het bedrijf van Bernadette. Howard weet niet wat hij moet denken van Stuarts hechte band met zijn moeder.
25:00

Seizoen 7 - 24. The Status Quo Combustion

4,0 8 x
Sheldon is overstuur wanneer hij ontdekt dat Leonard en Penny zullen verhuizen na hun huwelijk. Bovendien is de winkel van Stuart afgebrand en heeft de universiteit Sheldons verzoek afgewezen. Hij besluit goed na te denken over zijn toekomst. Howard vraagt Stuart of die voor zijn moeder wil zorgen.
25:00

Seizoen 7 - 23. The Gorilla Dissolution

4,0 6 x
Penny verliest haar job als actrice en besluit eens grondig na te denken over wat ze met haar leven gaat doen. Ook Raj zit in de put sinds hij Emily met een andere man heeft gezien in de bioscoop. Howard en Bernadette zorgen voor Howards moeder, die haar been gebroken heeft.
25:00

Seizoen 7 - 22. The Proton Transmogrification

4,0 6 x
Sheldon, Leonard, Raj en Howard bereiden zich voor op een 'Star Wars'-marathon. Dan krijgt Leonard te horen dat Arthur 'Professor Proton' Jeffries gestorven is. Sheldon reageert nogal vreemd op dit nieuws.
25:00

Seizoen 7 - 21. The Anything Can Happen Recurrence

4,0 3 x
Tijdens een etentje komt het tot een fikse ruzie tussen Amy, Bernadette en Leonard enerzijds en Sheldon en Penny anderzijds. Raj en Howard kijken samen naar een horrorfilm.
Archief