The Big Bang Theory

Mei 2019
20:00

Aflevering 24

4,0 48 x
Wanneer Raj ontdekt dat Leonard en Priya Star Trek seksspelletjes spelen, besluit hij om in te trekken bij Raj. Ondertussen maken de mannen zich druk in Wolowitz.
18:00

Aflevering 23

4,0 22 x
Mevrouw Wolowitz belandt in het ziekenhuis wanneer Howard haar vertelt dat hij met Bernadette wil trouwen. In het ziekenhuis maakt Leonard zich zorgen over Penny en Priya.
19:00

Aflevering 22

4,0 6 x
Amy vraagt aan Bernadette om Leonard en Priya te bespioneren tijdens een etentje. Ondertussen ontdekt Raj dat hij niet in een nuchtere toestand met vrouwen kan praten en daarom overweegt hij om een experimenteel medicijn in te nemen.
19:00

Aflevering 21

4,0 12 x
Nadat Priya hun 'roommate overeenkomst' heeft geschonden, besluit Sheldon om Penny, Bernadette en Amy te vergezellen op hun avondje uit.
19:00

Aflevering 20

3,0 10 x
Sheldon en Amy beslissen om een gerucht over zichzelf te verspreiden, bij wijze van sociale test. Ondertussen tilt Howard zijn relatie met Bernadette naar een nog hoger niveau.
20:00

Aflevering 19

3,0 7 x
Sheldon ontdekt dat zijn 'World of Warcraft'-account is gehackt en is in alle staten. De mannen zijn vastbesloten om uit te zoeken wie de dader is. Ondertussen proberen Bernadette en Amy hun vriendin Penny te helpen om de relatie tussen Leonard en Priya een plaats te geven.
19:00

Aflevering 18

4,0 7 x
Sheldon is verbaasd door de magische kunsten van Wolowitz. Ondertussen wil Priya niet dat Leonard nog langer contact heeft met Penny.
20:00

Aflevering 17

3,0 7 x
Sheldon voelt zich uitgesloten door zijn vrienden nu ze steeds meer bij Leonard en Raj uithangen. Hij probeert een nieuwe vriendengroep te vinden, waar hij wel opnieuw in het middelpunt van de belangstelling kan staan.
19:00

Aflevering 16

3,0 8 x
Bernadette stelt Howard voor de keuze: ofwel trekt hij bij haar in ofwel blijft hij voorgoed bij zijn moeder wonen. Ondertussen zoekt Leonard opnieuw contact met Priya, de zus van Raj. Amy biedt Penny intussen de nodige troost.
18:00

Aflevering 15

3,0 4 x
Op een benefietgala ontmoet Leonard een oudere, maar steenrijke vrouw die Caltech financieel ondersteunt. Leonard is verbaasd wanneer de vrouw hem voorstelt om met haar naar bed te gaan in ruil voor een nieuwe gift.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.