The Blacklist

The Blacklist gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
40:25
The Blacklist

Red regelt een ontmoeting tussen twee rivaliserende families, maar die loopt dodelijk af. Als een ongrijpbare crimineel wordt gelinkt aan het incident, begint voor het team een race tegen de klok om Red en zijn partners te redden.

Seizoen 10
40:25
De taskforce stuit op een aantal frauduleuze bedrijven die over de hele wereld smokkelwaar verschepen. Het onderzoek van congreslid Hudson escaleert als hij op zoek gaat naar hulp binnen de FBI.
40:27
Raymond 'Red' Reddington, 's werelds meest gezochte crimineel, leidt de FBI naar de vreemdste en gevaarlijkste criminelen.
40:31
In een poging om hun waarde te bewijzen tegenover congreslid Hudson, voorziet Red de taskforce van drie strafzaken die dieper gaan dan ze lijken. Ressler helpt een vriend om het goed te maken.
40:30
De Task Force onderzoekt de verblijfplaats van een vermiste pasgetrouwde vrouw. Red biedt zijn hulp aan een machtige kartelleider aan terwijl Siya een connectie uit het verleden van haar moeder bezoekt.
40:29
Verlopen
Raymond 'Red' Reddington, 's werelds meest gezochte crimineel, leidt de FBI naar de vreemdste en gevaarlijkste criminelen.
40:31
Verlopen
Dembe denkt terug aan zijn gecompliceerde verleden als hij een verontrustend telefoontje krijgt van een oude connectie. Een ambitieus congreslid zet vraagtekens bij de acties van de taskforce.
40:32
Verlopen
In Philadelphia wordt een delicatessenzaak overvallen. Red is daar aanwezig en wordt gegijzeld. Dembe en Ressler komen in actie. Ondertussen buigt senator Panabaker zich over de banden tussen de taskforce en Red.
40:28
Verlopen
Raymond 'Red' Reddington, 's werelds meest gezochte crimineel, leidt de FBI naar de vreemdste en gevaarlijkste criminelen.
40:32
Verlopen
In een race tegen de klok probeert het team het gestolen overheidsprogramma terug te vinden. Red bedenkt een plan om de daders te lokaliseren.
40:30
Verlopen
De taskforce onderzoekt een reeks samenzweringen op sociale media die gevaarlijke publieke aanvallen simuleren. Wanneer een uiterst geheim overheidsprogramma wordt gestolen, probeert het team de betrokkenheid van de Troll Farmer te achterhalen.
40:29
Verlopen
De terugkeer van The Freelancer onthult een samenzwering waarbij een lokale fotograaf betrokken is. Ressler bereikt een persoonlijke mijlpaal.
40:25
Verlopen
Wanneer Dr. Laken Perillos weer opduikt om zich aan te sluiten bij Wujing's kruistocht tegen Red, komt een lid van The Task Force in gevaar.
40:35
Verlopen
Een onderzoek naar de moord op een rechter werpt nieuw licht op een onopgeloste zaak. Reds relatie met een vertrouwde collega komt in een precaire positie terecht wanneer zijn samenwerking met de FBI wordt onthuld.
40:33
Verlopen
Red probeert het fortuin van een overleden financier veilig te stellen door een reeks uitdagende aanwijzingen. Wanneer een huurmoordenaar het geld achtervolgt, werkt de Task Force samen om de rechtmatige erfgenamen van de schenking te beschermen.
40:32
Verlopen
Een moordaanslag op senator Panabaker leidt de Task Force naar een groep bekende zakkenrollers. Red stuurt een gevaarlijk geschenk naar een oude vriend in hechtenis.
40:33
Verlopen
De Task Force probeert met de hulp van nieuw teamlid Siya Malik te infiltreren in een pokerspel met hoge inzetten dat verband houdt met Wujing. Red en Cooper hebben tegengestelde tactieken als Agnes op school wordt gepest.
40:09
Verlopen
Zes maanden nadat Wujing uit hechtenis is ontsnapt, duikt Reddington op mysterieuze wijze weer op in Manhattan. Wanneer een voormalige zwarte lijster ter plaatse wordt gevonden, begint de taskforce een grotere samenzwering te onderzoeken.
Seizoen 2
40:56
Verlopen
Liz komt erachter dat ze wordt gebruikt door de 'Cabal', Red moet zijn connecties raadplegen om haar helpen. Tegelijkertijd ontvangt Cooper verbazingwekkend nieuws.
40:58
Verlopen
Red neemt het op tegen een onmiddellijke dreiging voortkomend uit informatie uit de 'Fulcrum'. Intussen vindt Liz een vreemde foto in Reds appartement.
Archief