Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Blacklist

The Blacklist herbekijken

Seizoen 1
41:30

NieuwSeizoen 1, Aflevering 10

4,0 4 x
Het lot van Ressler hangt af van het feit of Red een deal kan sluiten met Anslo Garrick.
40:58

NieuwSeizoen 1, Aflevering 9

3,0 4 x
Donald probeert Red te beschermen voor een mogelijke moordaanslag, maar hij wordt misleid. De nieuwste persoon op The Blacklist, Anslo Garrick, infiltreert bij de FBI en probeert Red gevangen te nemen.
40:38

Seizoen 1, Aflevering 8

4,5 4 x
Liz ontdekt dat een radicale groepering een aanslag beraamt waarmee ze het hart van de Amerikaanse financiële wereld wil raken. Ze roept de hulp in van Red, maar die wil enkel tegen bepaalde voorwaarden meewerken.
41:39

Seizoen 1, Aflevering 7

3,0 4 x
Bij een chemische aanval op een metrostel komen alle passagiers om het leven. Elizabeth vraagt Red met tegenzin om haar te helpen bij het identificeren van de man.
40:38

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 4 x
Tom beweert onschuldig te zijn, en is bovendien bereid om de doos aan de FBI te overhandigen. Ondertussen is Reds volgende doelwit een beeldschone, maar dodelijke terroriste.
41:40

Seizoen 1, Aflevering 5

Verlopen 3,0 5 x
Red en de FBI zitten achter een gevaarlijke crimineel, wiens verschijning onbekend is, aan. Ondertussen wordt Elizabeth meegetrokken in een complot aangaande een ontvoering.
39:45

Seizoen 1, Aflevering 4

Verlopen 4,0 9 x
Elizabeths zaak tegenover een drugsbaron wordt gedwarsboomd door de ontvoering van een essentiële kroongetuige, gelukkig heeft Red een idee waar er gezocht dient te worden om de ontvoerder te vinden.
40:23

Seizoen 1, Aflevering 3

Verlopen 4,0 3 x
De FBI is op zoek naar een hooggeplaatste Chinese spion genaamd Wujing die volgens Red ingehuurd is om CIA-agenten te dwarsbomen. Intussen doet Liz onderzoek naar Tom.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 2

Verlopen 4,0 7 x
Red en Liz gaan undercover om een moordenaar genaamd de Freelancer tegen te houden tijdens het vermoorden van zijn volgende doelwit. Ondertussen proberen Ressler en een onlangs opnieuw aangestelde CIA-agent Red van een afstand te beschermen.
43:01

Seizoen 1, Aflevering 1

Verlopen 3,0 11 x
Raymond Reddington, één van de meest gezochte voortvluchtige van Amerika geeft zichzelf aan - op één voorwaarde, hij wil alleen praten met Elizabeth Keen, een FBI-medewerker waar hij ogenschijnlijk geen verbinding mee heeft.
Archief