Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Bold Type

Maart 2020
40:00

Seizoen 1 - 9. Before Tequila Sunrise

3,0 70 x
Door een zware verkeersopstopping in de stad zitten Jane, Sutton, Alex, Pinstripe en Jacqueline vast op kantoor. Kat neemt een impulsieve beslissing wanneer ze verneemt dat Adena op het punt staat om New York te verlaten.
40:00

Seizoen 1 - 8. The End of the Beginning

4,0 14 x
Het gerucht doet de ronde dat er ontslagen zullen vallen bij Scarlet. Jane bekijkt haar mogelijkheden. Sutton krijgt een grote verantwoordelijkheid. Kat moet een event organiseren voor de lezers van Scarlet, maar is afgeleid omdat ze Adena niet uit haar hoofd krijgt. Jane haalt Sutton en Kat over om zich aan te melden op e...
40:00

Seizoen 1 - 7. Three Girls in a Tub

2,0 25 x
Richard wil de vrienden van Sutton beter leren kennen en nodigt hen uit voor een etentje, maar dat loopt niet zoals gepland. Jane gaat op date, en realiseert zich iets over Pinstripe.
40:00

Seizoen 1 - 6. The Breast Issue

4,0 24 x
Jane wordt geconfronteerd met haar verleden wanneer ze een controversieel stuk moet schrijven. Alex staat Sutton bij wanneer de zaken niet lopen zoals verwacht. Kat probeert Scarlets borstkankercampagne te promoten.
40:00

Seizoen 1 - 5. No Feminism in the Champagne Room

3,0 33 x
Jane wordt aangeklaagd door een exotische danseres over wie ze een artikel schreef. Sutton is blij wanneer ze een stap vooruit zet in haar carrière. Kat twijfelt of ze wel klaar is voor een nieuwe relatie, zeker met wat er tussen haar en Adena speelt.
40:00

Seizoen 1 - 4. If You Can't Do It with Feeling

3,0 19 x
Sutton is in de war wanneer iemand bij Scarlet haar professionaliteit in vraag stelt. Jane is vastberaden om te bewijzen dat ze geen probleem heeft met een seksrelatie. Kat en Adena groeien steeds meer naar elkaar toe.
40:00

Seizoen 1 - 3. The Woman Behind the Clothes

3,0 33 x
Kat krijgt de wind van voren wanneer ze het heeft over de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Sutton lijkt haar droomjob gevonden te hebben, maar twijfelt of ze wel de juiste persoon is. Jane schrijft ondertussen een artikel over een congresvrouw.
Februari 2020
40:00

Seizoen 1 - 2. O Hell No

3,0 33 x
Kat brengt opnieuw tijd door met Adena en stelt hierdoor haar geaardheid steeds meer in vraag. Jane moet een artikel schrijven voor de sekscolumn van Scarlet. Sutton krijgt een kans om promotie te maken, maar twijfelt of ze dat wel wil.
45:00

Seizoen 1 - 1. Pilot

3,3 154 x
Jane krijgt van Jacqueline de kans om een groot artikel te schrijven. Ze heeft het echter moeilijk wanneer blijkt dat ze moet schrijven over de breuk met haar ex. Kat wil een artikel schrijven over fotografe Adena, maar raakt in de war wanneer ze zich aangetrokken voelt tot de vrouw. Sutton, die nog steeds als assistente a...
Archief