Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Bold Type

The Bold Type herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 10 - We'll Always Have Paris

3,0 3 x
Sutton vertrekt naar Parijs voor Fashion Week. Jane denkt na over haar volgende stap, maar Ben en Pinstripe brengen haar van haar stuk. Jacqueline zet Kat onder druk om van het Fashion Week-feestje een knaller van formaat te maken. Ondertussen probeert Kat ook haar relatie met Adena aan te pakken.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Trippin'

4,0 6 x
Om alles eens op een rijtje te kunnen zetten, keert Sutton samen met Kat en Jane terug naar haar geboorteplaats, waar ze enkele oude bekenden tegen het lijf lopen. Jane denkt er na over haar toekomst, terwijl Kat haar relatie met Adena onder de loep neemt.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Plan B

4,0 8 x
Na een intiem moment met Ben denkt Jane na over haar toekomst en of ze moeder wil worden. Kat krijgt als social influencer het aanbod om woordvoerster te worden van een beautymerk. Sutton neemt voor het eerst een belangrijke beslissing zonder Oliver.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Betsy

3,0 8 x
Jane keert terug naar Scarlet. Het komt tot een confrontatie met Sutton wanneer ze ontdekt wat zij in hun appartement verborgen houdt. Kat is van slag door een voorstel van Adena.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - The Domino Effect

3,0 7 x
Jane is door het dolle heen wanneer haar artikel voor Scarlet genomineerd wordt voor een prestigieuze prijs. Om zich te bewijzen tegenover Jacqueline besluit ze een vervolgartikel te schrijven, maar dat loopt niet zoals verwacht. Kat twijfelt of ze een geheim kan toevertrouwen aan Adena. Sutton staat voor een uitdaging wan...
45:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Stride of Pride

4,0 8 x
Kat mag voor het eerst iemand aannemen, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Volgens haar is er te weinig diversiteit. Jane bespreekt haar financiële situatie met haar vrienden. Sutton omarmt haar vrijgezellenleven.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - OMG

3,0 8 x
Jane maakt kennis met Pinstripe, die haar inspireert om een nieuwe schrijfstijl te hanteren. Ze ontdekt ook iets over Ben. Adena stelt Kat voor aan haar vrienden. Sutton probeert in contact te komen met Brooke, een bekende social influencer.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - The Scarlet Letter

4,0 10 x
Sutton moet op zoek naar een fotograaf en Kat stelt haar voor om Adena in te huren. Voor haar nieuwste artikel volgt Jane de knappe dokter Ben. Het botst tussen Cleo en Jacqueline.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Rose Colored Glasses

3,0 9 x
Jane moet zich verantwoorden nadat haar artikel minder goed ontvangen werd dan verwacht. Sutton wordt gevraagd om een fotoshoot te organiseren.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Feminist Army

3,0 11 x
Jane is dolenthousiast omdat ze haar eerste grote stuk voor Incite mag publiceren. Het nieuwe huisreglement zet het licht op groen voor Suttons romance met Richard. Adena raakt gefrustreerd wanneer Kat te veel aandacht vestigt op hun relatie.
Archief