The Handmaid's Tale

2018
1:01:00

The Word

Verlopen 4,1 3 541 x
Serena en de andere vrouwen willen een verandering teweeg brengen. Emily komt meer te weten over haar nieuwe Commandant. Offred neemt een moeilijke beslissing.
52:00

Postpartum

Verlopen 4,2 1 312 x
Offred komt op een vertrouwde plaats terecht. Nick staat versteld na de brutale reactie van Gilead na een misdaad. Emily wordt naar een vreemd, nieuw huis gestuurd.
45:00

Holly

Verlopen 3,9 336 x
Offred staat helemaal alleen voor een verschrikkelijke uitdaging wanneer ze aan haar leven als moeder denkt. Serena Joy en de Commandant worden geconfronteerd met de gevolgen van hun daden tegenover Offred.
52:00

The last ceremony

Verlopen 4,5 588 x
Een gefrustreerde Serena wordt wanhopig. De Commandant probeert het bij te leggen met Offred. Nick duwt Eden steeds verder van zich af. Offred staat voor een onverwachte ontmoeting.
54:00

Smart power

Verlopen 4,3 276 x
De Waterfords gaan op diplomatiek bezoek in het buitenland. Serena wordt geconfronteerd met de verleiding van het leven buiten Gilead. Luke en Moira zitten met een schuldgevoel. Offred zoekt steun bij bondgenoten.
50:00

Women's work

Verlopen 4,3 561 x
Een zieke baby stelt Offred en Serena danig op de proef. Janine staat eindelijk oog in oog met Naomi. De Commandant heeft de grootste moeite om te bekomen van een vreselijke beproeving.
53:00

After

Verlopen 4,0 261 x
Na een aanval heerst er grote onrust in Gilead en Little America. Serena Joy neemt een gevaarlijke beslissing om haar familie te beschermen. Moira is op zoek naar iemand uit haar verleden.
56:00

First blood

Verlopen 2,9 562 x
Offred wordt geconfronteerd met onverwachte bondgenoten en obstakels wanneer ze probeert om Hannah te beschermen.  De Commandant bereidt de inzegening van een nieuw Red Center voor. Nick heeft het lastig met zijn nieuwe opdracht.
50:00

Seeds

Verlopen 4,5 459 x
Offred kan zich niet beheersen wanneer een ceremonie in Gilead haar verhouding met Nick verstoort.  Janine probeert zich aan te passen aan het leven in de Koloniën, maar dat brengt haar vriendschap met Emily in gevaar.
52:00

Other women

3,8 785 x
Een babyborrel zorgt voor problemen tussen Offred en Serena Joy. Offred confronteert zichzelf met de keuzes die ze gemaakt heeft en waardoor ze een dienstmaagd is geworden.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.