Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Handmaid's Tale

Juli 2020
53:00

Aflevering 6 (Seizoen 1)

4,0 68 x
Een Mexicaanse ambassadeur die op bezoek is in Gilead vraagt Offred naar haar leven als dienstmaagd. Serena Joy denkt na over haar huwelijk en de rol die zij heeft gespeeld in de oprichting van Gilead. Bekijk aflevering 6 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
51:00

Aflevering 5 (Seizoen 1)

4,5 30 x
Serena Joy doet Offred een verrassend voorstel, terwijl die laatste zich het ongewone begin van haar relatie met haar echtgenoot herinnert. Bekijk aflevering 5 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 4 (Seizoen 1)

4,5 225 x
Offred wordt gestraft door Serena Joy en alles wordt haar duidelijk terwijl ze terugdenkt aan haar tijd met Moira in het Rode Centrum. Offreds leven bij de commandant en Serena Joy komt in gevaar door een complicatie tijdens de Ceremonie. Bekijk aflevering 4 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
51:00

Aflevering 3 (Seizoen 1)

4,5 91 x
Samen met Serena Joy bezoekt Offred de baby van Janine. Ze denkt terug aan het begin van de revolutie, vóór Gilead. Ofglen staat voor een zware uitdaging. Bekijk aflevering 3 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Juni 2020

Aflevering 2 (Seizoen 1)

4,6 367 x
Offred en de dienstmaagden assisteren bij de bevalling van Janine, wat bij Offred herinneringen oproept aan de bevalling van haar eigen dochter. Offred en Ofglen groeien dichter naar elkaar toe, terwijl Offred angstig uitkijkt naar een geheime ontmoeting met de commandant. Bekijk aflevering 2 van seizoen 1 met VRT NU via ...

Aflevering 1 (Seizoen 1)

4,3 1 070 x
Offred, een van de weinige vruchtbare vrouwen die beter bekend staan als dienstmaagden in de repressieve republiek van Gilead, heeft het moeilijk met haar leven als draagmoeder voor een machtige commandant en zijn haatdragende vrouw. Bekijk aflevering 1 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Februari 2020
1:02:00

Mayday

4,5 1 903 x
Junes plan om de aanval in te zetten tegen Gilead staat op punt, maar ze moet nog beslissen hoe ver ze wil gaan. Serena Joy en commandant Waterford zoeken een manier om opnieuw de weg vooruit te kunnen kiezen.
45:00

Sacrifice

3,8 659 x
De leiding van Gilead is in shock na het verlies van enkele belangrijke figuren. Luke en Moira moeten zich aanpassen nadat enkele nieuwelingen zijn aangekomen in Canada. June is bezorgd nu haar plan in het water dreigt te vallen. En dan moet het ergste nog komen...
50:00

Liars

3,0 220 x
June moet op de onvoorspelbare commandant Lawrence vertrouwen om haar plan uit te voeren, maar een terugkeer naar een plek uit haar verleden brengt alles in gevaar. Serena Joy en commandant Waterford maken een clandestiene reis.
49:00

Bear witness

3,8 442 x
June is klaar om terug te slaan en ze werkt een ambitieus plan uit. Maar na een gemene zet van commandant Waterford dreigt dat plan in het honderd te lopen. In Canada slaat de hoop om in wanhoop voor Moira, Luke en Emily.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.