The Handmaid's Tale

Laatste aflevering
54:12
The Handmaid's Tale

Seizoen 5, Aflevering 10 - June Is In Gevaar En Moet Iedereen In Veiligheid Brengen

Verlopen 435 x

June is in gevaar. Ze moet zichzelf en haar familie in veiligheid brengen voor Gilead en zijn aanhangers in Toronto.

Seizoen 5
44:55

Seizoen 5, Aflevering 9 - June En Luke Maken Zich Klaar Voor Een Reddingsmissie

Verlopen 142 x
June en Luke maken zich klaar voor een reddingsmissie. Serena Joy experimenteert met nieuwe tactieken in een poging om alles naar zich toe te trekken.
49:35

Seizoen 5, Aflevering 8 - Serena Joy Zit Op Een Absoluut Dieptepunt

Verlopen 181 x
June krijgt een uitermate aanlokkelijk aanbod van een verrassende bezoeker. Serena Joy zit op een absoluut dieptepunt en gaat wanhopig op zoek naar bondgenoten... en dat mag eender wie zijn.
43:16

Seizoen 5, Aflevering 7 - June En Serena Moeten Samenwerken Om Hun Beproeving Te Overleven.

Verlopen 386 x
De zaken nemen een verrassende wending en dus moeten de eenzame en geïsoleerde June en Serena samenwerken om hun beproeving te overleven.
50:34

Seizoen 5, Aflevering 6 - Serena Joy Stelt De Gastvrijheid Van Haar Nieuwe Gastgezin Op De Proef

Verlopen 218 x
June voelt zich geroepen om Luke basistechnieken overleven aan te leren, technieken die ze zelf helaas zeer goed onder de knie heeft. Serena Joy stelt de gastvrijheid van haar nieuwe gastgezin op de proef. De Wheelers en Tante Lydia doen een verrassende ontdekking.
42:07

Seizoen 5, Aflevering 5 - Serena Joy Settelt Zich Steeds Meer In Haar Nieuwe Rol

Verlopen 77 x
June en Luke wagen zich op onbekend terrein op zoek naar informatie. Serena Joy settelt zich steeds meer in haar nieuwe rol en ze leert haar nieuwe gastgezin kennen.
44:51

Seizoen 5, Aflevering 4 - June Probeert Haar Gewelddadige Instinct Onder Controle Te Houden

Verlopen 263 x
June probeert haar gewelddadige instinct onder controle te houden, maar worstelt met de voortdurende aanwezigheid van Serena. Ondertussen probeert Serena Joy haar nieuwe leven in Toronto gewoon te worden. Tante Lydia helpt Janine bij haar herstel.
46:23

Seizoen 5, Aflevering 3 - Tante Lydia Bidt Voor Janines Herstel

Verlopen 187 x
June en Moira gaan naar de grens om een bericht te versturen. Serena Joy woont een etentje bij in het huis van de Lawrences. Tante Lydia bidt voor Janines herstel.
54:28

Seizoen 5, Aflevering 2 - Serena Neemt Afscheid Van Haar Echtgenoot Fred

Verlopen 460 x
June en Luke wonen een ballet bij. Serena neemt afscheid van haar echtgenoot Fred. Janine en Esther gaan met Tante Lydia naar een bijeenkomst in het huis van de Putnams.
54:03

Seizoen 5, Aflevering 1 - June Moet Nadenken Over Haar Volgende Zet

Verlopen 971 x
June moet nadenken over haar volgende zet, nu ze Commander Waterford heeft vermoord. Serena Joy blijft onzeker achter na de dood van haar echtgenoot.
Seizoen 4
55:00

Seizoen 4, Aflevering 10 - The Wilderness

825 x
June maakt bezwaar tegen de overeenkomst die Fred wil sluiten en worstelt met zijn mogelijke vrijlating. Ze spreekt al haar bronnen en relaties aan en zet alles op het spel om haar eigen vorm van gerechtigheid te laten zegevieren.
52:00

Seizoen 4, Aflevering 9 - Progress

230 x
June en Luke slaan de handen in elkaar om Hannah te redden en roepen daarbij de hulp in van Lawrence en Nick. Serena en Fred ontmoeten onverwachte bezoekers uit Gilead. Janine probeert tante Lydia te helpen wanneer een dienstmaagd in wording in hongerstaking gaat in het Red Center.
55:00

Seizoen 4, Aflevering 8 - Testimony

293 x
June gaat in de rechtbank de confrontatie aan met Fred en Serena en probeert Emily te herinneren aan een vreselijke herinnering uit haar tijd in Gilead. Lawrence stelt een nieuwe gevangengenomen en bekende dienstmaagd voor aan tante Lydia.
45:00

Seizoen 4, Aflevering 7 - Home

191 x
June worstelt met haar pas herwonnen vrijheid, nu ze weer bij haar dierbaren is en ze de confrontatie aangaat met haar aartsvijand, Serena.
41:00

Seizoen 4, Aflevering 6 - Vows

293 x
Na een vreselijk weerzien met een dierbare vriend mijmert June over vrijheid en ze confronteert zichzelf en Luke met de onvervulde beloftes die ze gemaakt heeft.
43:00

Seizoen 4, Aflevering 5 - Chicago

249 x
June zoekt actieve opstandelingen in het oorlogsgebied van Chicago, terwijl Janine haar helpt een plaats te vinden in de nieuwe groep overlevenden. Moira trekt voor het eerst op hulpmissie.

Seizoen 4, Aflevering 4 - Milk

306 x
June onderneemt een hachelijke reis met Janine. Ze proberen uit Gilead te vluchten, terwijl Janine zich een beangstigend voorval uit haar verleden herinnert. In Toronto probeert Serena Rita te manipuleren, die op haar beurt advies inwint bij Moira.
1:00:00

Seizoen 4, Aflevering 3 - The Crossing

331 x
Terug in Gilead staat June oog in oog met een op wraak beluste tante Lydia. Ze moet een vreselijke ondervraging doorstaan. Nick en Lawrence slaan de handen in elkaar om June te beschermen. In Toronto weet Luke niet goed hoe hij June en Hannah moet helpen.
45:00

Seizoen 4, Aflevering 2 - Nightshade

602 x
June wil wraak plegen op de lokale Jezebels voor zij en de andere dienstmaagden de boerderij inruilen voor een nieuw safehouse. In Toronto moet Moira zien om te gaan met de gevolgen van Junes' keuzes. Serena en Fred worden door een mirakel samengebracht.
53:00

Seizoen 4, Aflevering 1 - Pigs

1.674 x
De gewonde June en de voortvluchtige dienstmaagden vinden onderdak in een boerderij. De 14 jaar oude Esther knapt June weer op, die zo haar rol als leider van de vrouwengroep weer kan opnemen. In Gilead probeert de gevangengenomen Lawrence te ontsnappen aan de doodstraf. En tante Lydia heeft het moeilijk met het verlies va...
Archief