Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Handmaid's Tale

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 12 - Postpartum

4,0 104 x
Offred komt op een vertrouwde plaats terecht. Nick staat versteld na de brutale reactie van Gilead na een misdaad. Emily wordt naar een vreemd, nieuw huis gestuurd.
1:01:00

Seizoen 2, Aflevering 13 - The Word

4,0 33 x
Serena en de andere vrouwen willen een verandering teweeg brengen. Emily komt meer te weten over haar nieuwe Commandant. Offred neemt een moeilijke beslissing.
45:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - Holly

3,0 60 x
Offred staat helemaal alleen voor een verschrikkelijke uitdaging wanneer ze aan haar leven als moeder denkt. Serena Joy en de Commandant worden geconfronteerd met de gevolgen van hun daden tegenover Offred.
53:00

Seizoen 2, Aflevering 10 - The Last Ceremony

3,5 55 x
Een gefrustreerde Serena wordt wanhopig. De Commandant probeert het bij te leggen met Offred. Nick duwt Eden steeds verder van zich af. Offred staat voor een onverwachte ontmoeting.

Seizoen 2, Aflevering 9 - Smart Power

3,0 43 x
De Waterfords gaan op diplomatiek bezoek in het buitenland. Serena wordt geconfronteerd met de verleiding van het leven buiten Gilead. Luke en Moira zitten met een schuldgevoel. Offred zoekt steun bij bondgenoten.

Seizoen 2, Aflevering 8 - Women's Work

3,7 52 x
Een zieke baby stelt Offred en Serena danig op de proef. Janine staat eindelijk oog in oog met Naomi. De Commandant heeft de grootste moeite om te bekomen van een vreselijke beproeving.
53:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - After

4,0 58 x
Na een aanval heerst er grote onrust in Gilead en Little America. Serena Joy neemt een gevaarlijke beslissing om haar familie te beschermen. Moira is op zoek naar iemand uit haar verleden.

Seizoen 2, Aflevering 6 - First Blood

4,3 52 x
Offred wordt geconfronteerd met onverwachte bondgenoten en obstakels wanneer ze probeert om Hannah te beschermen. De Commandant bereidt de inzegening van een nieuw Red Center voor. Nick heeft het lastig met zijn nieuwe opdracht.

Seizoen 2, Aflevering 5 - Seeds

3,0 64 x
Offred kan zich niet beheersen wanneer een ceremonie in Gilead haar verhouding met Nick verstoort. Janine probeert zich aan te passen aan het leven in de Koloniën, maar dat brengt haar vriendschap met Emily in gevaar.

Seizoen 2, Aflevering 4 - Other Women

4,0 42 x
Een babyborrel zorgt voor problemen tussen Offred en Serena Joy. Offred confronteert zichzelf met de keuzes die ze gemaakt heeft en waardoor ze een dienstmaagd is geworden.
Archief