The Handmaid's Tale

Juni 2018

Night

Verlopen 3,9 2 357 x
Serena Joy confronteert Offred en de commandant. Offred worstelt met een ontwikkeling die haar leven verandert. De dienstmeiden staan voor een verschrikkelijke keuze.
47:00

The bridge

Verlopen 3,6 868 x
Offred begint aan een gevaarlijke missie voor het verzet, terwijl Janine wordt overgeplaatst. Serena Joy verdenkt de commandant van ontrouw.
47:00

Jezebels

Verlopen 3,0 495 x
De commandant verrast Offred met een geheim avontuur in Gilead. Het zware verleden van Nick leidt tot een aansluiting bij de Zonen van Jacob.
46:00

The other side

Verlopen 4,8 497 x
Wanneer Offred terugdenkt aan de gevaarlijke ontsnappingspoging van haar familie, komt er iets aan het licht van haar vroegere leven, vóór Gilead, dat haar een andere kijk geeft op haar leven.
Mei 2018
52:00

A woman's place

Verlopen 4,1 861 x
Een Mexicaanse ambassadeur die op bezoek is in Gilead vraagt Offred naar haar leven als dienstmaagd.  Serena Joy denkt na over haar huwelijk en de rol die zij heeft gespeeld in de oprichting van Gilead.
51:00

Faithful

Verlopen 3,5 687 x
Serena Joy doet Offred een verrassend voorstel, terwijl die laatste zich het ongewone begin van haar relatie met haar echtgenoot herinnert.

Nolite te bastardes carborundorum

Verlopen 4,2 696 x
Offred wordt gestraft door Serena Joy en alles wordt haar duidelijk terwijl ze terugdenkt aan haar tijd met Moira in het Rode Centrum. Offreds leven bij de commandant en Serena Joy komt in gevaar door een complicatie tijdens de Ceremonie.
51:00

Late

Verlopen 4,3 696 x
Samen met Serena Joy bezoekt Offred de baby van Janine. Ze denkt terug aan het begin van de revolutie, vóór Gilead. Ofglen staat voor een zware uitdaging.
45:00

Birth day

Verlopen 3,9 1 816 x
Offred en de dienstmaagden assisteren bij de bevalling van Janine, wat bij Offred herinneringen oproept aan de bevalling van haar eigen dochter. Offred en Ofglen groeien dichter naar elkaar toe, terwijl Offred angstig uitkijkt naar een geheime ontmoeting met de commandant.

Offred

Verlopen 4,1 3 396 x
Offred, een van de weinige vruchtbare vrouwen die beter bekend staan als dienstmaagden in de repressieve republiek van Gilead, heeft het moeilijk met haar leven als draagmoeder voor een machtige commandant en zijn haatdragende vrouw.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.