Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Handmaid's Tale

The Handmaid's Tale herbekijken

Seizoen 4
55:00

Seizoen 4, Aflevering 10 - The Wilderness

4,0 638 x
June maakt bezwaar tegen de overeenkomst die Fred wil sluiten en worstelt met zijn mogelijke vrijlating. Ze spreekt al haar bronnen en relaties aan en zet alles op het spel om haar eigen vorm van gerechtigheid te laten zegevieren.
52:00

Seizoen 4, Aflevering 9 - Progress

4,8 174 x
June en Luke slaan de handen in elkaar om Hannah te redden en roepen daarbij de hulp in van Lawrence en Nick. Serena en Fred ontmoeten onverwachte bezoekers uit Gilead. Janine probeert tante Lydia te helpen wanneer een dienstmaagd in wording in hongerstaking gaat in het Red Center.
55:00

Seizoen 4, Aflevering 8 - Testimony

4,0 235 x
June gaat in de rechtbank de confrontatie aan met Fred en Serena en probeert Emily te herinneren aan een vreselijke herinnering uit haar tijd in Gilead. Lawrence stelt een nieuwe gevangengenomen en bekende dienstmaagd voor aan tante Lydia.
45:00

Seizoen 4, Aflevering 7 - Home

3,8 161 x
June worstelt met haar pas herwonnen vrijheid, nu ze weer bij haar dierbaren is en ze de confrontatie aangaat met haar aartsvijand, Serena.
41:00

Seizoen 4, Aflevering 6 - Vows

3,5 253 x
Na een vreselijk weerzien met een dierbare vriend mijmert June over vrijheid en ze confronteert zichzelf en Luke met de onvervulde beloftes die ze gemaakt heeft.
43:00

Seizoen 4, Aflevering 5 - Chicago

3,9 231 x
June zoekt actieve opstandelingen in het oorlogsgebied van Chicago, terwijl Janine haar helpt een plaats te vinden in de nieuwe groep overlevenden. Moira trekt voor het eerst op hulpmissie.

Seizoen 4, Aflevering 4 - Milk

4,3 289 x
June onderneemt een hachelijke reis met Janine. Ze proberen uit Gilead te vluchten, terwijl Janine zich een beangstigend voorval uit haar verleden herinnert. In Toronto probeert Serena Rita te manipuleren, die op haar beurt advies inwint bij Moira.
1:00:00

Seizoen 4, Aflevering 3 - The Crossing

4,7 275 x
Terug in Gilead staat June oog in oog met een op wraak beluste tante Lydia. Ze moet een vreselijke ondervraging doorstaan. Nick en Lawrence slaan de handen in elkaar om June te beschermen. In Toronto weet Luke niet goed hoe hij June en Hannah moet helpen.
45:00

Seizoen 4, Aflevering 2 - Nightshade

4,5 546 x
June wil wraak plegen op de lokale Jezebels voor zij en de andere dienstmaagden de boerderij inruilen voor een nieuw safehouse. In Toronto moet Moira zien om te gaan met de gevolgen van Junes' keuzes. Serena en Fred worden door een mirakel samengebracht.
53:00

Seizoen 4, Aflevering 1 - Pigs

4,5 1.464 x
De gewonde June en de voortvluchtige dienstmaagden vinden onderdak in een boerderij. De 14 jaar oude Esther knapt June weer op, die zo haar rol als leider van de vrouwengroep weer kan opnemen. In Gilead probeert de gevangengenomen Lawrence te ontsnappen aan de doodstraf. En tante Lydia heeft het moeilijk met het verlies va...
Archief