The Killer In My Family

Laatste aflevering
44:33
The Killer In My Family

In 2000 vermoordde Lee Ford zijn vrouw Lesley en haar kinderen. Nu spreekt Lesley's broer zich uit.

The Killer In My Family gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
44:40
42 jaar na de veroordeling van Peter Sutcliffe voor de moord op 13 vrouwen en de poging tot moord op nog zeven anderen, draagt Carl Sutcliffe nog steeds het stigma van de gruwelijke misdaden van zijn
Seizoen 3
43:42
Familieleden van Lisa Montgomery spreken zich uit over hoe zij geloven dat haar geestelijke gezondheid en geschiedenis van ernstig seksueel misbruik hebben geleid tot het wurgen van een zwangere vrouw
43:17
Familieleden van moordenaar Russell Causley onthullen hoe de moord op zijn vrouw hen heeft beïnvloed en dat ze zich nooit kunnen herstellen zolang haar lichaam niet wordt gevonden.
43:41
Familieleden van de moordenaar uit Newcastle, Raoul Moat, onthullen hoe zijn gruwelijke schietpartij hen heeft beïnvloed en hoe hun leven er vandaag uitziet.
43:24
De voormalige verloofde van de rijke boer en landeigenaar Adrian Prout onthult hoe het was om samen te leven met een man die loog over het vermoorden van zijn vrouw.
43:43
Familieleden van voormalig politieagent uit Illinois en veroordeelde moordenaar Drew Peterson onthullen hoe zijn schokkende misdaden de familie hebben beïnvloed en hun leven voorgoed hebben veranderd.
43:28
Familieleden van Sante Kimes, een beruchte oplichtster en moordenares, onthullen hoe haar schokkende misdaden de familie hebben beïnvloed en hoe het was om een familielid met moordplannen te hebben.
Seizoen 2
43:46
Familieleden van 'The Pillow Pyro' John Orr onthullen hoe zijn schokkende misdaden de familie en de gemeenschap hebben beïnvloed, en bespreken of er aanwijzingen waren voor zijn moordzuchtige bedoelin
43:27
Familieleden van Bobby Joe Long onthullen hoe zijn gruwelijke misdaden de familie hebben beïnvloed. Waren er aanwijzingen voor zijn moordzuchtige bedoelingen?
43:32
Familieleden van Arthur Hutchinson onthullen hoe zijn gruwelijke misdaden de familie hebben beïnvloed. Waren er aanwijzingen voor zijn moordzuchtige bedoelingen?
43:31
Familieleden van Steve Wright, de zogenaamde Suffolk Strangler, onthullen hoe zijn schokkende misdaden de familie hebben beïnvloed. Waren er aanwijzingen voor zijn moordzuchtige bedoelingen?
43:37
Familieleden van seriemoordenaar Robert Maudsley onthullen hoe zijn schokkende misdaden de familie hebben beïnvloed. Waren er aanwijzingen voor zijn moordzuchtige bedoelingen?
43:26
Familieleden van seriemoordenaar Jo Dennehy onthullen hoe haar schokkende misdaden de familie hebben beïnvloed. Waren er aanwijzingen voor haar moordzuchtige bedoelingen?
Seizoen 1
43:51
De dochter van Phillip Fraser praat over de moordenaar, die zijn ex-vrouw in 1997 vermoordde, voordat hij tijdens zijn voorwaardelijke invrijheidstelling een andere voormalige partner doodstak.
44:06
De schoonzus en broer van Surjit Athwal praten over haar moord in een zogenaamde 'eerwraak', waarbij ze bespreken wat er fout is gegaan en hoe twee families uit elkaar zijn gerukt.
44:00
De voormalige partner van Levi Bellfield onthult hoe het leven was met de seriemoordenaar. Bellfield vermoordde Milly Dowler in 2002 en was ook verantwoordelijk voor minstens drie andere doden.
44:05
De ex-vriendin en dochter van Ian Huntley vertellen hun kant van het verhaal. Ze leggen uit hoe Huntley hen jarenlang heeft misbruikt voordat ze uiteindelijk alle contact met hem verbraken.
44:07
De nicht van Richard Ramirez, die opgroeide zonder te weten van de vreselijke misdaden van haar oom, vertelt haar verhaal. Ze legt uit hoe haar ouders achter Ramirez bleven staan, wat hen hun huwelijk kostte.
43:59
De familieleden van moordenaars vertellen hun verhalen, te beginnen met Fred West, waarvan zijn broer Doug en nicht Sam onthullen hoe zijn misdaden de familie hebben beïnvloed.
Archief