The Lawyer

Laatste aflevering
49:25
The Lawyer
Verlopen

Frank weigert de zaak te laten vallen, maar hij is zich bewust van de ernst van de situatie. Svend-Erik probeert hem te helpen ontsnappen aan Waldman. De moordenaar van Therese is ontmaskerd en Sara is de opdrachtgever van de moord op haar en Franks ouders op het spoor.

The Lawyer gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
44:22
Verlopen
Sara en Frank zijn een nieuwe getuige op het spoor die wil getuigen tegen Bagger, en de man die Waldman in de jaren 90 in zijn macht had komt weer boven water. Waldman is op oorlogspad, Frank kan niet anders dan van de radar te verdwijnen. Maar tijdens zijn afwezigheid wordt Patricia bedreigd.
45:37
Verlopen
Rex Bagger staat terecht en Frank krijgt de kans om iemand te ondervragen die zijn vader kende. De politie zit Waldman op het spoor. Sara kan niet anders dan Frank te verraden om haar zoon Liam te beschermen.
45:15
Verlopen
Frank volgt een spoor dat hem terugleidt naar de moord op zijn ouders. Sara wil haar oude leven terug, zodat Liam veilig is, maar Frank wil zijn onderzoek niet stoppen.
42:37
Verlopen
Frank komt alsmaar dieper terecht in chaos en vindt een bondgenoot in Svend-Erik. Sara zit in de problemen. De oorlog tussen Waldman en Alayas komt tot een nieuw hoogtepunt.
41:11
Verlopen
Svend-Erik Wisén waarschuwt Frank, die beseft dat Thomas Waldman over lijken zal gaan om te achterhalen wat er gebeurd is met Therese. Frank en Sara denken dat de Ayalas iets te maken hebben met de zaak en Franks strijd voor gerechtigheid brengt hem in een benarde situatie.
44:44
Verlopen
Frank heeft het moeilijk met het idee dat hij Therese erin heeft geluisd voor drugsbezit. Sara stelt zich vragen bij de keuzes van Frank en maakt zich zorgen over zijn volgende zet.
45:27
Verlopen
Frank werd vrijgelaten uit de gevangenis en is de trotse kersverse vader van Laura. Hij wil niets anders dan verdergaan met zijn leven, maar Patricia maakt zich zorgen over de veiligheid van hun dochter. Sara krijgt nieuws over het overlijden van Therese Waldman, en Frank doet een onverwachte zet.
Archief