The Offer

The Offer gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
The Offer
Verlopen

'The Godfather' kent een enorm succes. Op de 45e Academy Awards speelt zich een drama af. Al Ruddy richt zich op de toekomst en zijn volgende project.

Seizoen 1
Verlopen
Er zijn problemen met de productie en in Sicilië, en Ruddy vertrekt om Evans te helpen. Postproductie-strubbelingen met Lapidus vormen een bedreiging voor de visie van Coppola. Intussen denkt Bettye na over haar volgende zet.
Verlopen
In de bloedige nasleep van de bijeenkomst dreigt Gallo roet in het eten te gooien wat de financiering van de film betreft. Ruddy doet wat hij kan om de financiën te redden. Evans zit intussen in een scheiding, een situatie waar Lapidus van profiteert.
Verlopen
Lapidus is niet tevreden met het beeldmateriaal en hij plant een coup. Ruddy bedenkt een plan om zowel Coppola als Pacino te redden. Carlo Gambino stelt het leiderschap van Colombo in vraag tijdens een grote bijeenkomst.
Verlopen
Al Ruddy houdt zich bezig met de gevolgen van de persconferentie. Robert Evans bedenkt een plan om Paramount te redden. Bettye onderneemt actie wanneer de eerste opnamedag in gevaar komt door toedoen van Gulf & Western, Paramount en de maffia.
Verlopen
Al Ruddy en zijn assistente Bettye McCartt krijgen te maken met een logistieke nachtmerrie, terwijl de opnames steeds dichterbij komen. De maffia blijft zich moeien met de film en de spanning stijgt tussen Colombo en Crazy Joel Gallo.
Verlopen
Er wordt gepraat met Marlon Brando en Al Pacino over de hoofdrollen. Ruddy maakt zijn keuze tussen Evans en Coppola en krijgt de steun van Colombo. De relatie tussen Ruddy en Francoise komt onder druk te staan.
Verlopen
De druk om een script af te leveren stijgt wanneer Ruddy samenzit met Colombo. Robert Evans bevindt zich in woelige wateren met de CEO van Gulf & Western, Charlie Bluhdorn, die interesse toont voor Bettye McCartt.
Verlopen
Terwijl Francis Ford Coppola en Mario Puzo aan het script werken, wordt de tegenstand voor de film alsmaar groter. Robert Evans en Barry Lapidus zijn het niet eens over de richting die Paramount moet uitgaan.
Verlopen
Na zijn vertrek bij Rand Corp. begint Al Ruddy aan de film 'The Godfather' voor Paramount. Joe Colombo, een opkomende maffiabaas in New York, heeft duistere plannen met de film.
Archief