Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Offer

The Offer herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 10 - 'The Godfather' Kent Een Enorm Succes

4,5 30 x
'The Godfather' kent een enorm succes. Op de 45e Academy Awards speelt zich een drama af. Al Ruddy richt zich op de toekomst en zijn volgende project.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Er Zijn Problemen Met De Productie En In Sicilië

4,0 18 x
Er zijn problemen met de productie en in Sicilië, en Ruddy vertrekt om Evans te helpen. Postproductie-strubbelingen met Lapidus vormen een bedreiging voor de visie van Coppola. Intussen denkt Bettye na over haar volgende zet.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Gallo Dreigt Roet In Het Eten Te Gooien Wat De Financiering Betreft

4,0 27 x
In de bloedige nasleep van de bijeenkomst dreigt Gallo roet in het eten te gooien wat de financiering van de film betreft. Ruddy doet wat hij kan om de financiën te redden. Evans zit intussen in een scheiding, een situatie waar Lapidus van profiteert.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Lapidus Is Niet Tevreden Met Het Beeldmateriaal En Plant Een Coup

4,5 15 x
Lapidus is niet tevreden met het beeldmateriaal en hij plant een coup. Ruddy bedenkt een plan om zowel Coppola als Pacino te redden. Carlo Gambino stelt het leiderschap van Colombo in vraag tijdens een grote bijeenkomst.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Bettye Onderneemt Actie Wanneer De Eerste Opnamedag In Gevaar Komt

1,5 33 x
Al Ruddy houdt zich bezig met de gevolgen van de persconferentie. Robert Evans bedenkt een plan om Paramount te redden. Bettye onderneemt actie wanneer de eerste opnamedag in gevaar komt door toedoen van Gulf & Western, Paramount en de maffia.

Seizoen 1, Aflevering 5 - De Maffia Blijft Zich Moeien Met De Film

4,0 31 x
Al Ruddy en zijn assistente Bettye McCartt krijgen te maken met een logistieke nachtmerrie, terwijl de opnames steeds dichterbij komen. De maffia blijft zich moeien met de film en de spanning stijgt tussen Colombo en Crazy Joel Gallo.

Seizoen 1, Aflevering 4 - De Relatie Tussen Ruddy En Francoise Komt Onder Druk Te Staan

3,0 36 x
Er wordt gepraat met Marlon Brando en Al Pacino over de hoofdrollen. Ruddy maakt zijn keuze tussen Evans en Coppola en krijgt de steun van Colombo. De relatie tussen Ruddy en Francoise komt onder druk te staan.

Seizoen 1, Aflevering 3 - De Druk Over Het Script Stijgt Wanneer Ruddy Samenzit Met Colombo

4,0 27 x
De druk om een script af te leveren stijgt wanneer Ruddy samenzit met Colombo. Robert Evans bevindt zich in woelige wateren met de CEO van Gulf & Western, Charlie Bluhdorn, die interesse toont voor Bettye McCartt.

Seizoen 1, Aflevering 2 - De Tegenstand Voor De Film Wordt Alsmaar Groter

3,0 66 x
Terwijl Francis Ford Coppola en Mario Puzo aan het script werken, wordt de tegenstand voor de film alsmaar groter. Robert Evans en Barry Lapidus zijn het niet eens over de richting die Paramount moet uitgaan.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Al Ruddy Begint Aan De Film 'The Godfather'

2,7 49 x
Na zijn vertrek bij Rand Corp. begint Al Ruddy aan de film 'The Godfather' voor Paramount. Joe Colombo, een opkomende maffiabaas in New York, heeft duistere plannen met de film.
Archief