The Offer

Laatste aflevering
53:00
The Offer

"The Godfather" wordt uitgebracht met lovende kritieken en kassarecords, maar er ontstaat drama tijdens de 45e Academy Awards.

The Offer gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
1:01:00
Terwijl de productie worstelt met de uitdagingen van het filmen in Sicilië, vertrekt Ruddy vroegtijdig om Evans weer op de rails te krijgen. Post-productie geschillen met Lapidus bedreigen Coppola's visie voor de montage.
47:00
In de bloedige nasleep van de Italian-American Civil Rights League rally bedreigt Gallo het productiebudget van "The Godfather" terwijl Ruddy worstelt om de financiering van de opnames in Sicilië te beschermen.
45:00
Barry Lapidus is ontevreden over de beelden en orkestreert een potentiële coup terwijl Ruddy een gedurfd plan opstart om zowel Coppola's als Pacino's baan te redden.
44:00
Ruddy draagt de gevolgen van de rampzalige persconferentie terwijl Evans een plan maakt om Paramount te redden. Bettye komt in actie als de eerste opnamedag in gevaar komt door botsingen met Gulf & Western, Paramount en de maffia.
45:00
Ruddy en Bettye bestrijden logistieke nachtmerries terwijl de opnames snel naderen. Terwijl de maffia zich blijft mengen in het maken van de film, stijgen de spanningen tussen Colombo en de beruchte heethoofd Crazy Joe Gallo.
56:00
Met Marlon Brando en Al Pacino in de running voor hoofdrollen in "The Godfather", komt Ruddy in de vuurlinie tussen Evans en Coppola terecht en moet hij een kant kiezen.
50:00
De druk om de scripts af te leveren neemt toe nadat Ruddy gedwongen wordt om met Joe Colombo aan de tafel te gaan zitten en Evans in een lastig parket komt met Gulf & Western's CEO Charlie Bluhdorn.
52:00
Terwijl Francis Ford Coppola en Mario Puzo het script schrijven, krijgen Al Ruddy en Bettye McCartt te maken met een steeds groter wordende lijst van tegenstanders van "The Godfather", waaronder Frank Sinatra en enkele gangsters.
1:01:00
Nadat hij zijn baan bij de Rand Corporation heeft opgegeven voor een kans in Hollywood, krijgt Al Ruddy de opdracht om Mario Puzo's bestseller "The Godfather" te produceren voor Paramount Pictures.
Archief