The Pyrenees

Laatste aflevering
The Pyrenees
Verlopen

Voor het laatste deel van zijn reis steekt Michael opnieuw de Spaanse grens over om er te gaan wandelen in de Catalaanse Pyreneeën. Op deze persoonlijke queeste bewandelt Michael de weg naar vrijheid die zijn vader heeft afgelegd als politiek vluchteling. Hij is dolgelukkig wann...

The Pyrenees gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Verlopen
Michael trotseert het meedogenloze bergweer op zijn tocht door de wilde en ongerepte natuur van de Ariège. Hij ontmoet er mensen die tot deze regio werden aangetrokken omwille van het mooie landschap en de vervullende levensstijl.
Verlopen
Michael Portillo botst op de grenzen van zijn lichaam tijdens zijn tocht langs de besneeuwde bergtoppen van de Franse Pyreneeën. Zijn inspanningen worden beloond wanneer hij de adembenemende top bereikt van het uitkijkpunt van de Pic du Midi.
Verlopen
Michael Portillo's persoonlijke queeste door de Pyreneeën begint in het Spaanse Baskenland, waar hij kennismaakt met de mensen die er wonen en die de unieke cultuur en tradities van deze betoverende regio in stand proberen te houden.
Archief