Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Resident

The Resident herbekijken

Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Fork in the Road

4,5 16 x
Dankzij een van hun patiënten krijgen Conrad en Kincaid nieuwe inzichten in de handel in vervalste voorschriften. Leela drijft zichzelf tot het uiterste.

Seizoen 1, Aflevering 19 - All We Have is Now

3,0 8 x
Carol, de moeder van AJ, gaat zienderogen achteruit. Iedereen steekt een tandje bij om het ziekenhuis draaiende te houden terwijl AJ worstelt met afscheid nemen. De artsen hebben moeite om een diagnose te stellen bij een patiënt die ziek is teruggekeerd van een kampeeruitje.

Seizoen 1, Aflevering 18 - Ride or Die

3,0 7 x
Korte tijd nadat Conrad een apothekeres heeft aangesproken over vervalste voorschriften, wordt de vrouw dood aangetroffen. De spoed wordt overspoeld door familieleden van enkele gecrashte straatracers.

Seizoen 1, Aflevering 17 - The Space Between

3,0 7 x
Conrad behandelt een klasgenootje van Gigi. De jongen heeft last van hevige buikpijn, maar al gauw wordt duidelijk dat er meer aan de hand is. Devon, Bill en Kitt nemen de stagiairs mee naar een rusthuis in de hoop dat ze geïnteresseerd geraken in de geriatrie. Leela doet een verontrustende ontdekking.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - 6 Volts

2,0 10 x
Bij het onderzoeken van de hartproblemen van een vriend, ontdekken Conrad en Raptor een veel groter en onderliggend probleem. Randolph legt zijn onderzoek voor aan de Medische Raad.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - In for a Penny

3,0 8 x
Pravesh behandelt zijn eerste patiënt met de revolutionaire medische vloeistof, maar dat gaat niet geheel volgens plan. Hawkins komt een nog groter schandaal op het spoor wanneer een onbekende man na een overdosis in het ziekenhuis belandt.

Seizoen 1, Aflevering 14 - Hell in a Handbasket

4,5 1 x
Wanneer zaken uit Billies verleden aan het licht komen, zoekt het team naar de beste manier om haar te ondersteunen. Door het tekort aan verplegend personeel mondt een simpele schoonmaakklus uit in een ramp. Trevor ontdekt een schokkend geheim. Padma heeft een voorstel voor Leela.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Viral

4,0 9 x
De gender reveal party van Jessica's zus verloopt niet zoals gepland. Conrad, Irving en Trevor proberen het leven te redden van een influencer, wier leven in gevaar is na een riskante cosmetische ingreep.
42:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Ask Your Doctor

4,8 24 x
Een patiënt van Conrad zorgt voor onrust en het is alle hens aan dek wanneer een bekende MMA-vechter in het ziekenhuis wordt binnengebracht. Bell en Raptor hebben hun zinnen gezet op dezelfde vacature. Leela krijgt onverwacht bezoek van haar zus.

Seizoen 1, Aflevering 5 - The Thinnest Veil

3,0 15 x
Het is Halloween en Conrad behandelt een groepje heksen. Zij hebben last van hallucinaties en zetten de spoed behoorlijk op z'n kop. Devon behandelt een man die ervan overtuigd is dat hij achtervolgd wordt door geesten. Op de terugweg van vakantie neemt Bell een lifter mee.
Archief