The Resident

The Resident herbekijken

Seizoen 1
41:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Past, Present, Future

4,0 1 x
Het is zover: Conrad en Nic kunnen eindelijk hun dochtertje in hun armen sluiten. Ondertussen dreigt het leven van Raptor als een kaartenhuisje in elkaar te storten en hij vraagt Cain om hulp. Devon en Bell voeren samen een complexe operatie uit waarmee ze verschillende levens kunnen redden.
42:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - A Children's Story

4,0 3 x
Op de dag van Nics babyshower probeert Billie alles in goede banen te leiden, maar een lang verborgen geheim dreigt roet in het eten te gooien. Devon en Leela helpen bij het overbrengen van de slachtoffers van een brand in een appartementsgebouw naar het ziekenhuis. Raptor en Rose krijgen allebei goed nieuws.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Hope in the Unseen

3,0 4 x
Nu de uitgerekende datum van Nic nadert besluiten zij en Conrad een vrije dag in te plannen. Maar die verloopt niet zoals verwacht wanneer ze met spoed naar het ziekenhuis worden geroepen voor een patiënt met een medisch mysterie.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - After the Storm

4,0 2 x
Het personeel gaat in crisismodus als een tornado recht op Chastain afkomt. Devon en Leela komen vast te zitten met een man met een ernstig hoofdletsel waardoor ze moeten opereren met beperkte middelen.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Into the Unknown

4,0 2 x
Een onverwachte gebeurtenis zet de plannen van Mina en The Raptor op de helling. Kit geeft Cain de kans om te bewijzen dat hij klaar is om terug te keren naar het operatiekwartier. Devon licht Rose in over een klinische studie die haar zou kunnen helpen.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Doors Opening, Doors Closing

4,0 2 x
Conrad en Bell behandelen de vrouw die het toekomstige adoptiekind van Jake draagt. Na een ontmoeting met de ouders van The Raptor, krijgt Mina een telefoontje waardoor ze een gewaagde beslissing neemt over haar toekomst. Devon denkt na over zijn liefdesleven.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - First Days, Last Days

4,0 2 x
Tijdens haar eerste dag terug aan het werk, wordt de man die Nic heeft aangevallen binnengebracht op de spoedafdeling waardoor ze met haar trauma wordt geconfronteerd. De herstellende Cain richt zijn pijlen op Mina. Stagiaire Leela doet het zowel goed als slecht op haar eerste dag.
42:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Hero Moments

3,0 2 x
Conrad krijgt telefoon van zijn voormalig legeraanvoerder en dat brengt heel wat emoties naar boven. Een onverwachte gebeurtenis gooit de toekomstplannen van Mina en The Raptor in de war. Devon heeft nieuws voor Rose.
Seizoen 5
42:00

Seizoen 5, Aflevering 23 - Neon Moon

3,0 11 x
Conrad denkt na over zijn toekomst terwijl hij herinneringen ophaalt aan een speciale avond met een zeer belangrijk gesprek met Nic. Ondertussen krijgt Devon een geweldige carrièrekans buiten de staat en wordt Ian geconfronteerd met een verwoestende diagnose, waardoor hij moet vertrouwen op de artsen van Chastain. Kitt en ...
41:00

Seizoen 5, Aflevering 22 - The Proof Is in the Pudding

3,0 7 x
De artsen behandelen een jongen die lijdt aan een zeldzame ziekte waardoor zijn botten heel breekbaar zijn. Devon moet zware knopen doorhakken wat betreft zijn carrière, nu zijn klinische studie een succes is gebleken.
Archief