The Resident

Laatste aflevering
42:00
The Resident

Conrad denkt na over zijn toekomst terwijl hij herinneringen ophaalt aan een speciale avond met een zeer belangrijk gesprek met Nic. Ondertussen krijgt Devon een geweldige carrièrekans buiten de staat en wordt Ian geconfronteerd met een verwoestende diagnose, waardoor hij moet v...

The Resident gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
41:00
De artsen behandelen een jongen die lijdt aan een zeldzame ziekte waardoor zijn botten heel breekbaar zijn. Devon moet zware knopen doorhakken wat betreft zijn carrière, nu zijn klinische studie een succes is gebleken.
50:00
Wanneer een van de artsen net buiten het ziekenhuis wordt neergeschoten, wordt de spoeddienst hermetisch afgesloten. Een patiënt krijgt te horen dat hij door zijn vaccinatiestatus geen recht heeft op een transplantatie.
Seizoen 1
50:00
Tijdens een eerste interventie van het Flight Go-team maakt Conrad kennis met een collega en het klikt meteen. Devon en Trevor behandelen een patiënt met een mysterieuze koorts, waarvan de oorzaak niet kan worden gevonden. Ondertussen verbergt Bell een geheim voor het hele personeel en ze beginnen achterdochtig te worden.
50:00
Connor en Trevor behandelen een patiënt die voor het ongeluk geboren lijkt. Leela heeft het moeilijk wanneer ze de volledige verantwoordelijkheid voor het leven van haar besluiteloze patiënt op zich moet nemen. The Raptor blijft proberen een zorgplan voor zijn moeder te bedenken.
Archief