Michael Mosley en James Wong leggen in de Britse documentaireserie The Secrets Of Your Food de verborgen wetenschap, fysica, chemie en biologie achter ons voedsel bloot. In de documentaireserie wordt gekeken naar het effect van eten op de hersenen en wordt onderzocht welke smaken favoriet zijn bij de mens. The Secrets Of Your Food maakt hierbij gebruik van de nieuwste beeldvormingstechnieken, waarmee de hersenen en ons voedsel tot op moleculair niveau bekeken kunnen worden. Zo is er in The Secrets Of Your Food aandacht voor onze liefde voor chocolade en de link met ons allereerste eten ooit: borstvoeding. Ook doen Michael Mosley en James Wong mee aan een wedstrijd chilipepers eten en identificeren ze een maaltijd aan de hand van de geuren van de individuele ingrediënten.
Beoordeling:3,4 uit 5Aantal afleveringen:9Laatste:28-01-2019
Wij en onze partners slaan met jouw toestemming informatie op jouw apparaat op en gebruiken dit. Browsegegevens worden door middel van cookies ingezameld om persoonsgegevens te verwerken. Je kunt jouw toestemming geven of intrekken door op de knop 'Voorkeuren aanpassen' te klikken. Je kunt op elk moment je keuzes beheren door op 'Privacy voorkeuren wijzigen' te klikken in de footer van de website.
Waar gebruiken we jouw gegevens voor?
De apparaat kenmerken actief scannen voor identificatie. Informatie op een apparaat opslaan en/of openen. Gepersonaliseerde advertenties en content, advertentie- en contentmeting, inzichten in het publiek en productontwikkeling. Advertenties worden verzorgd door Google Ads. Meer informatie over hoe Google je persoonlijke gegevens gebruikt, vind je hier. Meer informatie over cookies op TVGemist.be vind je in ons cookiebeleid.
Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld. Je kunt je browser zodanig instellen dat deze cookies geblokkeerd worden, maar sommige delen van de website werken dan wellicht niet.
Analytische cookies
Altijd actief
Analytische cookies helpen ons met het bewaken van de kwaliteit en efficiëntie van onze website. Wij gebruiken deze informatie alleen voor het produceren van gegeneraliseerde statistieken om de gebruikerservaring van onze website te verbeteren.