The World's Deadliest Weather

Laatste aflevering
The World's Deadliest Weather

In Montecito, Californië, wordt een motorrijder verrast door een modderstroom. - In North Carolina verwoest een tornado een magazijn vol werknemers. - In Australië wordt er bij een redding op zee voor het eerst een drone gebruikt.

The World's Deadliest Weather gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
In het noorden van Californië woeden verschillende bosbranden. Enkele jongeren zien met eigen ogen hoe een stadje herleid wordt tot assen. Een politieagent redt een gehandicapte vrouw. - Nabij Costa Rica zorgt een woeste zee ervoor dat een toeristenboot kapseist. - In North Carolina dreigt een winkelcentrum verwoest te wor...
Orkaan Maria zorgde er in 2017 voor dat de inwoners van Puerto Rico maanden zonder elektriciteit en water kwamen te zitten. - Een familie uit Dallas ziet hun woning vernietigd worden door een van de zwaarste hagelbuien ooit in de VS.
Een zware aardbeving verandert de kustlijn van Wellington, Nieuw-Zeeland. - Een journalist uit Colorado wordt samen met zijn auto meegesleurd door een modderstroom. - Door een storm belandt een vulkanoloog op een krater op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan.
Een tornado veegt een stadje in Uruguay zo goed als van de kaart. Een avonturier wil de eerste persoon ooit zijn die erin slaagt om het grootste lavameer ter wereld te bereiken. En in Californië zwoegt een man dag en nacht om zijn buurt te vrijwaren van enkele hevige bosbranden.
Mexico wordt getroffen door twee opeenvolgende aardbevingen. In Mexico City breekt er massaal paniek uit wanneer het ene na het andere gebouw instort. Een Australische stormjager belandt in het oog van een van de krachtigste tornado's ooit gemeten in El Reno, Oklahoma. Een Britse kitesurfer riskeert zijn leven tijdens stor...
In 2017 zorgde orkaan Harvey voor chaos en verwoesting in de Verenigde Staten. Vooral Houston, Texas, kreeg af te rekenen met ongezien zware regenval en wateroverlast. In het kustdorpje Coverack, in het Britse Cornwall, moet de kustwacht uitrukken nadat een vloedgolf alles op z'n weg verwoestte.
Een tornado zorgt voor een enorme ravage in Tuscaloosa, Alabama. Enkele studenten komen er oog in oog mee te staan en het ziekenhuis wordt overspoeld door honderden gewonden. Op het Hawaïaanse eiland Maui filmt een drone hoe een waaghals verrast wordt door een vloedgolf. In de Zwitserse Alpen belandt een skiër in een diepe...
Portugal kreunt onder een hittegolf, met de zwaarste natuurbranden ooit tot gevolg. - In de Mojavewoestijn, in het zuidwesten van de VS, worden enkele chauffeurs verrast door een modderstroom. - In North Carolina moet vakantiegangers op de vlucht slaan voor een waterhoos die aan land dreigt te komen. - Het Australische Que...
Op de Caraïbische eilanden moeten de inwoners, vakantiegangers en enkele zeilers vechten voor hun leven wanneer orkaan Irma voorbij komt razen. - In Idaho wordt er een reddingsactie per helikopter op touw gezet voor een paard in nood. - Een orkaanjager waagt zich in het oog van orkanen om cruciale wetenschappelijke data te...
Ecuador wordt getroffen door de zwaarste aardbeving van de afgelopen eeuw. - In Indiana eindigt een festival in een tragedie wanneer het hoofdpodium het door een storm begeeft. - Een helikopterredding verloopt anders dan gepland.
In het Great Smoky Mountains National Park in North Carolina en Tennessee woeden hevige bosbranden. - In Alaska komt een kajakker in de problemen. - Een wervelstorm zet de straten van de Chinese stad Macau blank.
Door een bomcycloon, een zeldzaam weerfenomeen, in het noordoosten van Amerika komt een cruiseschip in woelig water terecht en ontstaat er chaos op de weg. - Een wandelaarster komt in de problemen op Ben Nevis. - Een Franse skiër belandt in een lawine.
Seizoen 4
50:00
In het Zwitserse Verbier krijgt een Zweedse skiër een tsunami van sneeuw over zich heen. - In Californië woeden hevige bosbranden. - In Noorwegen ontsnapt een man op het nippertje aan een aardverschuiving.
50:00
In Texas en Mexico maakt iedereen zich op voor de eerste Atlantische orkaan van het seizoen die landinwaarts trekt. - Een tornado zorgt voor een ware ravage in Oklahoma, Texas en Louisiana. - In Utah komen een moeder en haar baby in de problemen door een woekerende natuurbrand.
50:00
Op de Filipijnen barst de Taal-vulkaan onverwacht uit. - Het Australische Queensland krijgt een zware hagelstorm over zich heen. - In British Colombia raakt een chauffeur van een sneeuwscooter bedolven door een lawine. - In het Britse Whaley Bridge zijn duizenden levens in gevaar door een stuwdam die op barsten staat.
50:00
In Texas zetten agenten hun eigen leven op het spel om een gezin te redden dat werd meegesleurd door de sterke stroming tijdens de tropische storm Imelda. - Een toerist komt in de problemen tijdens een wandeling op Hawaï. - In Lapland raakt een chauffeur van een sneeuwscooter vermist tijdens een nachtelijk ritje door de be...
In de Grand Canyon komt een groepje kajakkers in gevaar wanneer een modderstroom en rotsblokken op hen afkomen. - In Iowa slaagt een 14-jarige stormjager erin beelden te maken van een zeldzame storm. - In Utah komt een snowboarder in de problemen wanneer hij zich buiten de piste waagt. - In Californië moeten gezinnen vluch...
Brandweermannen voeren een strijd op leven en dood tijdens nooit eerder geziene bosbranden op het Australische Kangaroo Island. - In Kansas nemen twee tornadojagers een toerist mee voor een wilde rit. - Twee zeilers krijgen af te rekenen met krachtige windvlagen.
Enorme bosbranden in het Australische New South Wales vormen een bedreiging voor verschillende stadjes. Toeristen en brandweermannen raken omsingeld door het vuur. - Op de Filipijnen wordt iedereen opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 6.4. - Twee tornadojagers spotten een monstertornado.
Archief