Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The World's Deadliest Weather

Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Cali Wildfires

3,0 0 x
In het Zwitserse Verbier krijgt een Zweedse skiër een tsunami van sneeuw over zich heen. - In Californië woeden hevige bosbranden. - In Noorwegen ontsnapt een man op het nippertje aan een aardverschuiving.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Hurricane Hanna

3,0 1 x
In Texas en Mexico maakt iedereen zich op voor de eerste Atlantische orkaan van het seizoen die landinwaarts trekt. - Een tornado zorgt voor een ware ravage in Oklahoma, Texas en Louisiana. - In Utah komen een moeder en haar baby in de problemen door een woekerende natuurbrand.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Taal Volcano

4,0 1 x
Op de Filipijnen barst de Taal-vulkaan onverwacht uit. - Het Australische Queensland krijgt een zware hagelstorm over zich heen. - In British Colombia raakt een chauffeur van een sneeuwscooter bedolven door een lawine. - In het Britse Whaley Bridge zijn duizenden levens in gevaar door een stuwdam die op barsten staat.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Storm Imelda

4,0 0 x
In Texas zetten agenten hun eigen leven op het spel om een gezin te redden dat werd meegesleurd door de sterke stroming tijdens de tropische storm Imelda. - Een toerist komt in de problemen tijdens een wandeling op Hawaï. - In Lapland raakt een chauffeur van een sneeuwscooter vermist tijdens een nachtelijk ritje door de be...
50:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Nepal Earthquake

3,0 0 x
Het leven van enkele bergbeklimmers komt in gevaar wanneer het Himalayagebergte af te rekenen krijgt met hevige sneeuwval en een daaropvolgende lawine. - In Pennsylvania zitten drie kinderen vast in een zinkende auto. - Het visuitje van een jong koppel loopt anders dan verwacht wanneer ze in een zware onweersbui terechtkom...
50:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Grand Canyon Microburst

4,0 0 x
In de Grand Canyon komt een groepje kajakkers in gevaar wanneer een modderstroom en rotsblokken op hen afkomen. - In Iowa slaagt een 14-jarige stormjager erin beelden te maken van een zeldzame storm. - In Utah komt een snowboarder in de problemen wanneer hij zich buiten de piste waagt. - In Californië moeten gezinnen vluch...
49:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Kangaroo Island Fires

3,0 1 x
Brandweermannen voeren een strijd op leven en dood tijdens nooit eerder geziene bosbranden op het Australische Kangaroo Island. - In Kansas nemen twee tornadojagers een toerist mee voor een wilde rit. - Twee zeilers krijgen af te rekenen met krachtige windvlagen.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - White Island Volcano

3,0 1 x
Een onverwachte vulkaanuitbarsting op White Island, Nieuw-Zeeland, heeft dodelijke gevolgen. - Een zware storm teistert Perth. - Een stormjager waagt zich wel heel dicht bij een tornado.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Tennessee Tornado

3,0 0 x
Een doortrekkende tornado verstoort de gang van zaken in het centrum van Nashville, Tennessee. - Nabij de Hamma Hamma-waterval probeert een kajakker zijn vriend uit een benarde situatie te redden. - Een blikseminslag vernielt de wagen van enkele weerliefhebbers.
49:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - NSW Bushfires

4,0 1 x
Enorme bosbranden in het Australische New South Wales vormen een bedreiging voor verschillende stadjes. Toeristen en brandweermannen raken omsingeld door het vuur. - Op de Filipijnen wordt iedereen opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 6.4. - Twee tornadojagers spotten een monstertornado.
Archief