The X-files

Laatste aflevering
43:00
The X-files

Mulder gaat undercover in een militiegroep die beschikt over een biologisch wapen en verdacht wordt van binnenlands terrorisme. Scully wordt achterdochtig wanneer Mulder een verdachte laat ontsnappen.

The X-files gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
43:00
Eerwaarde McCue vraagt Scully om de mysterieuze dood van een jonge vrouw te onderzoeken. Scully en Mulder ontdekken dat er nog meer levens op het spel staan in een goddelijke strijd tussen goed en kwaad.
43:00
De hoofdverdachte in een moordzaak blijkt een blinde vrouw te zijn. Mulder en Scully vermoeden dat ze beschikt over het vermogen om door de ogen van de moordenaar te kijken.
43:00
1990. Mulder onderzoekt de dood van een man die in 1952 spoorloos verdween net voor hij aangeklaagd zou worden voor een reeks bizarre moorden. De gepensioneerde agent die de zaak destijds onderzocht, vertelt Mulder over het onderzoek en over een mogelijke link met zijn vader.
43:00
Mulder laat Scully onder hypnose brengen om de waarheid over de gebeurtenissen op de brug te achterhalen. Krycek voorziet een vaccin tegen de zwarte olie en vertelt Mulder over een geplande kolonisatie.
43:00
Mulder en Scully gaan op zoek naar antwoorden wanneer verschillende personen, die ontvoerd werden door buitenaardse wezens, levend verbrand worden. Ze ontmoeten een vrouw met een implantaat in haar nek en symptomen die heel hard lijken op die van Scully.
43:00
Mulder en Scully vertellen elk hun versie van de gebeurtenissen die ertoe leidden dat Mulder een spies door het hart van een Texaanse tiener stak die volgens hem een vampier was.
43:00
Een teruggetrokken computerexpert, over wie geruchten de ronde doen dat hij artificiële intelligentie onderzocht, wordt vermoord. Het onderzoek leidt Mulder en Scully naar een ongewone moordenaar die niet terugdeinst om de gruwelijkste martelmethodes te gebruiken.
42:00
Geruchten over hekserij en tovenarij na een bizarre moord in een klein vissersdorp in New England leiden Scully naar een klein meisje en een vervloekte pop die mogelijks een moorddadige entiteit verbergt.
43:00
Een tiener wordt verdacht van de moord op zijn stiefvader, maar Mulder en Scully vermoeden dat er zich een groter gevaar in de buurt bevindt.
43:00
Mulder en Scully starten een klopjacht nadat 'Pusher' Modell uit de gevangenis is ontsnapt. Hij zal zonder twijfel wraak willen nemen op Mulder.
43:00
DNA-tests wijzen uit dat Emily de dochter is van Scully. Terwijl Mulder uitzoekt hoe het meisje werd verwekt, gaat Scully op zoek naar een geneesmiddel voor de vreemde ziekte van haar dochter.
43:00
Scully brengt de kerstdagen door bij haar broer en zijn familie. Na een mysterieus telefoontje heropent ze de zaak van een vrouw die zelfmoord pleegde en die een dochtertje naliet. Scully raakt van slag wanneer blijkt dat het meisje heel hard op haar zus Melissa lijkt.
44:00
Een brief van een alleenstaande moeder leidt Mulder en Scully naar een dorpje waar een 'monster van Frankenstein' zou leven.
42:00
Mulder en Scully zijn onderweg naar een FBI-conventie in Florida. Onderweg onderzoeken ze de mysterieuze verdwijning van twee landmeters die ontvoerd zouden zijn door een onzichtbaar wezen.
42:00
In mei 1989 ontmoeten de Lone Gunmen elkaar voor het eerst wanneer ze een vrouw helpen die beweert dat de regering van plan is burgers te gebruiken in een geheim experiment.
44:00
Scully wordt naar het ziekenhuis gebracht nadat ze is ingestort. Smoking Man neemt een belangrijke beslissing.
42:00
Scully helpt Mulder met het in scène zetten van zijn dood, maar wordt opgepakt. Mulder zoekt vervolgens naar een oplossing zodat Scully geen sanctie krijgt, maar daarbij komt de waarheid aan het licht betreffende de aliens die hij achterna zat. Skinner wordt binnen de FBI aanzien als een verrader.
Seizoen 4
42:00
Verschillende mensen krijgen plots verschijningen te zien van vrouwen die vermoord werden door een seriemoordenaar. Het spoor leidt Mulder en Scully naar een psychiatrisch ziekenhuis.
42:00
Mulder onderzoekt de bizarre dood van een postbode die werd aangevallen door een zwerm bijen. Hij vermoedt dat Skinner betrokken is bij de zaak.
Archief