Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Top Gear

Seizoen 1
1:00:00

Aflevering 1

3,0 3 x
Freddie Flintoff, Chris Harris en Paddy McGuinness reizen naar Ethiopië, waar ze auto's uittesten in de zengende hitte. Terug op het circuit kruipt Chris achter het stuur van een Ferrari 488 Pista en McLaren 600 LT.
Seizoen 30
1:00:00

Aflevering 4

4,5 6 x
Freddie, Chris en Paddy ontsnappen niet aan de midlifecrisis en besluiten elk een sportwagen te kopen die past bij hun imago, namelijk dat van gentlemen van middelbare leeftijd. Op het racecircuit test Chris de gloednieuwe, krachtige Toyota GR Yaris-sportauto.
Seizoen 18
1:00:00

Aflevering 7

4,0 9 x
James bewondert de klassieke Ferrari 250 GT California Spyder en Richard test de nieuwe BMW M5. Daarnaast zoeken Jeremy, Richard en James een antwoord op de vraag of je kan gaan racen voor minder geld dan een partijtje golf kost. En in het onderdeel 'Star in a Reasonably Priced Car' deze keer twee bekende koppen: F1-piloot...
1:00:00

Aflevering 6

3,0 4 x
Jeremy, Richard en James rijden naar Donington in drie oude raceauto's: de KTM X-Bow, de Morgan Three Wheeler en de Caterham R500. Blur-bassist en kaasmaker Alex James is te gast in het onderdeel 'Star in a Reasonably Priced Car'.
1:00:00

Aflevering 5

3,0 7 x
Jeremy en James brengen een eerbetoon aan autofabrikant Saab, die niet langer bestaat. Daarnaast worden de Maserati Gran Turismo MC Stradale en de Mercedes C63 Black aan een grondige test onderworpen en komt 'Doctor Who'-acteur Matt Smith langs voor het onderdeel 'Star in a Reasonably Priced Car'.
1:00:00

Aflevering 4

4,0 13 x
Jeremy, Richard en James ontwerpen en testen hun eigen offroadscootmobielen. Daarnaast test James de Fisker Karma en maakt hij kennis met AC/DCX-frontman Brian Johnson. Acteur Michael Fassbender is te gast in het onderdeel 'Reasonably Priced Car'.
1:00:00

Aflevering 3

4,0 6 x
Jeremy en Richard zijn aanwezig bij opnames van de film 'The Sweeney' om er een spectaculaire achtervolging in goede banen te leiden. James test ondertussen de VuCorsa D en beoordeelt de nieuwe Fiat Panda. Acteur Ryan Reynolds is te gast in het onderdeel 'Reasonably Priced Car'.
1:00:00

Aflevering 2

3,0 9 x
Jeremy Clarkson en James May reizen naar Peking om er meer te weten te komen over de Chinese auto-industrie, die de voorbije jaren enorm is gegroeid. Ondertussen verdiept Richard Hammond zich in Texas in de wereld van NASCAR. Acteur Matt Le Blanc is te gast voor het onderdeel 'Reasonably Priced Car'.
1:00:00

Aflevering 1

3,0 13 x
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May testen drie superauto's in Italië: de Lamborghini Aventador, McLarens hi-tech MP4-12C en de Britse Noble M600.
Seizoen 17
1:00:00

Aflevering 6

3,0 8 x
Jeremy en James rijden langs de kust in elektrische auto's. Richard maakt kennis met een rallyteam waarin iedereen een militaire achtergrond heeft. Daarnaast drijft Richard Hammond de splinternieuwe Lamborghini Aventador tot het uiterste op het circuit. Louis Walsch probeert een mooie tijd neer te zetten in het onderdeel '...
Archief