Top Gear

Seizoen 1
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 6

105 x
Paddy McGuinness, Freddie Flintoff en Chris Harris proberen te achterhalen wie over de snelste voertuigen beschikt: de brandweer, de politie of de ambulance? Chris brengt een eerbetoon aan de Schotse rallyrijder Colin McRae. Paddy kruipt achter het stuur van de nieuwe BMW M8. Studiogast: stand-upcomedian Tom Allen.
1:00:00

Aflevering 5

28 x
Paddy McGuinness, Freddie Flintoff en Chris Harris kruipen achter het stuur van de nieuwste sportwagens van Ferrari, Aston Martin en Porsche voor een roadtrip door Yorkshire. Op het circuit test Chris de elektrische Volkswagen ID.R-racewagen. YouTube-ster KSI is te gast in de studio.
1:00:00

Aflevering 4

17 x
Chris Harris en Freddie Flintoff wagen zich aan 's werelds zwaarste off-roadrace: de Baja 1000. Op het testcircuit nemen een Renault hot hatch, een Porsche en een oude Lamborghini het tegen elkaar op. Laurence en Emilia Fox komen langs in de studio.
Seizoen 28
1:00:00

Aflevering 2

21 x
Chris Harris racet met de McLaren Speedtail, een wagen van 2,5 miljoen pond, tegen een gevechtsvliegtuig van de Royal Air Force. Paddy McGuinness kruipt achter het stuur van een goedkope maar luxueuze terreinwagen: de Dirty Rascal. Stand-upcomedian en presentator Romesh Ranganathan vergezelt het trio in de studio.
1:00:00

Aflevering 1

23 x
Paddy McGuiness, Chris Harris en Freddie Flintoff vertrekken in tweedehandscabriolets op roadtrip. Op het testcircuit kruipt Chris achter het stuur van de nieuwe Ariel Atom en Freddie waagt zich vanaf een dam aan een bungeesprong met een oude Rover.
Seizoen 1
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - The Borneo Ultimatum

23 x
Paddy McGuinness en Freddie Flintoff reizen voor een nieuw avontuur naar de jungle van Borneo in enkele uiterst zeldzame en heel goedkope oldtimers. In de studio kruipt Chris Harris achter het stuur van 's werelds meest luxueuze SUV. Het team krijgt ook bezoek van Bob Mortimer.
1:00:00

Aflevering 1

36 x
Freddie Flintoff, Chris Harris en Paddy McGuinness reizen naar Ethiopië, waar ze auto's uittesten in de zengende hitte. Terug op het circuit kruipt Chris achter het stuur van een Ferrari 488 Pista en McLaren 600 LT.
Seizoen 30
1:00:00

Aflevering 4

19 x
Freddie, Chris en Paddy ontsnappen niet aan de midlifecrisis en besluiten elk een sportwagen te kopen die past bij hun imago, namelijk dat van gentlemen van middelbare leeftijd. Op het racecircuit test Chris de gloednieuwe, krachtige Toyota GR Yaris-sportauto.
Seizoen 18
1:00:00

Aflevering 7

21 x
James bewondert de klassieke Ferrari 250 GT California Spyder en Richard test de nieuwe BMW M5. Daarnaast zoeken Jeremy, Richard en James een antwoord op de vraag of je kan gaan racen voor minder geld dan een partijtje golf kost. En in het onderdeel 'Star in a Reasonably Priced Car' deze keer twee bekende koppen: F1-piloot...
1:00:00

Aflevering 6

7 x
Jeremy, Richard en James rijden naar Donington in drie oude raceauto's: de KTM X-Bow, de Morgan Three Wheeler en de Caterham R500. Blur-bassist en kaasmaker Alex James is te gast in het onderdeel 'Star in a Reasonably Priced Car'.
1:00:00

Aflevering 5

25 x
Jeremy en James brengen een eerbetoon aan autofabrikant Saab, die niet langer bestaat. Daarnaast worden de Maserati Gran Turismo MC Stradale en de Mercedes C63 Black aan een grondige test onderworpen en komt 'Doctor Who'-acteur Matt Smith langs voor het onderdeel 'Star in a Reasonably Priced Car'.
1:00:00

Aflevering 4

26 x
Jeremy, Richard en James ontwerpen en testen hun eigen offroadscootmobielen. Daarnaast test James de Fisker Karma en maakt hij kennis met AC/DCX-frontman Brian Johnson. Acteur Michael Fassbender is te gast in het onderdeel 'Reasonably Priced Car'.
1:00:00

Aflevering 3

19 x
Jeremy en Richard zijn aanwezig bij opnames van de film 'The Sweeney' om er een spectaculaire achtervolging in goede banen te leiden. James test ondertussen de VuCorsa D en beoordeelt de nieuwe Fiat Panda. Acteur Ryan Reynolds is te gast in het onderdeel 'Reasonably Priced Car'.
1:00:00

Aflevering 2

13 x
Jeremy Clarkson en James May reizen naar Peking om er meer te weten te komen over de Chinese auto-industrie, die de voorbije jaren enorm is gegroeid. Ondertussen verdiept Richard Hammond zich in Texas in de wereld van NASCAR. Acteur Matt Le Blanc is te gast voor het onderdeel 'Reasonably Priced Car'.
1:00:00

Aflevering 1

27 x
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May testen drie superauto's in Italië: de Lamborghini Aventador, McLarens hi-tech MP4-12C en de Britse Noble M600.
Seizoen 17
1:00:00

Aflevering 6

21 x
Jeremy en James rijden langs de kust in elektrische auto's. Richard maakt kennis met een rallyteam waarin iedereen een militaire achtergrond heeft. Daarnaast drijft Richard Hammond de splinternieuwe Lamborghini Aventador tot het uiterste op het circuit. Louis Walsch probeert een mooie tijd neer te zetten in het onderdeel '...
1:00:00

Aflevering 5

12 x
Jeremy Clarkson wordt terug in de tijd gekatapulteerd en test de nieuwe versie van de klassieke Jensen Interceptor. Daarnaast geeft hij het beste van zichzelf in de Lotus T125 en krijgt hij privéles van voormalig Formule 1-coureur Jean Alesi. Jeremy, James en Richard gaan op zoek naar de meest geschikte machines om huizen ...
1:00:00

Aflevering 4

18 x
Jeremy Clarkson test de Jaguar XKR-S uit op het circuit en vergelijkt hem met de verbeterde Nissan GT-R. Daarnaast besluit het trio om treinreizen goedkoper te maken met een eigen geniale creatie: de autotrein. Rowan Atkinson is de ster in het onderdeel 'Reasonably Priced Car'.
1:00:00

Aflevering 3

13 x
De McLaren MP4-12C gaat op het circuit de strijd aan met zijn grootste rivaal, de Ferrari 458. James May trekt naar Amerika om er de Range Rover Evoque grondig onder de loep te nemen. De Duitse autocoureur Sebastian Vettel laat zien wat hij waard is in het onderdeel 'Reasonably Priced Car'.
51:00

Aflevering 2

9 x
Het trio maakt zich op voor een roadtrip door Italië in hun favoriete hot hatchbacks: de Citroën DS3 Racing, de Abarth 500 en de Renaultsport Clio 200 Cup. James May test bovendien de nieuwe Aston Martin Virage uit. Stand-upcomedian Ross Noble geeft het beste van zichzelf in het onderdeel 'Reasonably Priced Car'.
Archief