Top Gear

Afleveringen
57:00

Ambitious But Rubbish Aflevering 7

4,0 1 x
Richard Hammond kijkt terug naar de poging van het Top Gear-team om een Caterham van nul af aan op te bouwen.
49:00

Ambitious But Rubbish Aflevering 4

4,0 2 x
Richard Hammond kijkt terug naar de pogingen van het Top Gear-team om een hovervan te maken, om de CO2-uitstoot te verminderen en om een driewielige Reliant Robin de ruimte in te schieten.
49:00

Ambitious But Rubbish Aflevering 6

3,0 5 x
Richard Hammond haalt opnieuw bizarre momenten van het Top Gear-team boven, waarin ze een uitgerekte limousine maken en het interieur van een Mercedes herinrichten.
49:00

Ambitious But Rubbish Aflevering 5

4,0 5 x
Richard Hammond doorzoekt het archief van Top Gear en vindt het fragment terug waarin het team zelf een elektrische auto en een trein van caravans probeert te bouwen.
49:00

Best Of Aflevering 1

4,0 4 x
Richard Hammond wordt gedropt op de besneeuwde bergtoppen van de Rocky Mountains om een horloge uit te testen met een ingebouwde noodknop. Jeremy Clarkson en James May volgen het noodsignaal om hun dierbare collega te redden. De sterren in de 'Reaso...
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.