Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Top Gear

Top Gear herbekijken

Seizoen 1
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 6

4,5 50 x
Paddy McGuinness, Freddie Flintoff en Chris Harris proberen te achterhalen wie over de snelste voertuigen beschikt: de brandweer, de politie of de ambulance? Chris brengt een eerbetoon aan de Schotse rallyrijder Colin McRae. Paddy kruipt achter het stuur van de nieuwe BMW M8. Studiogast: stand-upcomedian Tom Allen.
1:00:00

Aflevering 5

4,5 21 x
Paddy McGuinness, Freddie Flintoff en Chris Harris kruipen achter het stuur van de nieuwste sportwagens van Ferrari, Aston Martin en Porsche voor een roadtrip door Yorkshire. Op het circuit test Chris de elektrische Volkswagen ID.R-racewagen. YouTube-ster KSI is te gast in de studio.
1:00:00

Aflevering 4

4,0 9 x
Chris Harris en Freddie Flintoff wagen zich aan 's werelds zwaarste off-roadrace: de Baja 1000. Op het testcircuit nemen een Renault hot hatch, een Porsche en een oude Lamborghini het tegen elkaar op. Laurence en Emilia Fox komen langs in de studio.
Seizoen 28
1:00:00

Aflevering 2

4,0 17 x
Chris Harris racet met de McLaren Speedtail, een wagen van 2,5 miljoen pond, tegen een gevechtsvliegtuig van de Royal Air Force. Paddy McGuinness kruipt achter het stuur van een goedkope maar luxueuze terreinwagen: de Dirty Rascal. Stand-upcomedian en presentator Romesh Ranganathan vergezelt het trio in de studio.
1:00:00

Aflevering 1

3,0 15 x
Paddy McGuiness, Chris Harris en Freddie Flintoff vertrekken in tweedehandscabriolets op roadtrip. Op het testcircuit kruipt Chris achter het stuur van de nieuwe Ariel Atom en Freddie waagt zich vanaf een dam aan een bungeesprong met een oude Rover.
Seizoen 1
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - The Borneo Ultimatum

3,0 15 x
Paddy McGuinness en Freddie Flintoff reizen voor een nieuw avontuur naar de jungle van Borneo in enkele uiterst zeldzame en heel goedkope oldtimers. In de studio kruipt Chris Harris achter het stuur van 's werelds meest luxueuze SUV. Het team krijgt ook bezoek van Bob Mortimer.
1:00:00

Aflevering 1

4,0 28 x
Freddie Flintoff, Chris Harris en Paddy McGuinness reizen naar Ethiopië, waar ze auto's uittesten in de zengende hitte. Terug op het circuit kruipt Chris achter het stuur van een Ferrari 488 Pista en McLaren 600 LT.
Seizoen 30
1:00:00

Aflevering 4

4,5 16 x
Freddie, Chris en Paddy ontsnappen niet aan de midlifecrisis en besluiten elk een sportwagen te kopen die past bij hun imago, namelijk dat van gentlemen van middelbare leeftijd. Op het racecircuit test Chris de gloednieuwe, krachtige Toyota GR Yaris-sportauto.
Seizoen 18
1:00:00

Aflevering 7

4,0 18 x
James bewondert de klassieke Ferrari 250 GT California Spyder en Richard test de nieuwe BMW M5. Daarnaast zoeken Jeremy, Richard en James een antwoord op de vraag of je kan gaan racen voor minder geld dan een partijtje golf kost. En in het onderdeel 'Star in a Reasonably Priced Car' deze keer twee bekende koppen: F1-piloot...
1:00:00

Aflevering 6

3,0 6 x
Jeremy, Richard en James rijden naar Donington in drie oude raceauto's: de KTM X-Bow, de Morgan Three Wheeler en de Caterham R500. Blur-bassist en kaasmaker Alex James is te gast in het onderdeel 'Star in a Reasonably Priced Car'.
Archief