Top Gear

Afleveringen
57:00

Ambitious But Rubbish Aflevering 3

4,0 3 x
Ambitious But Rubbish Aflevering 3 van Top Gear is uitgezonden op donderdag 23 februari 2017 om 0:15 uur en was te zien op Q2.
48:00

Ambitious But Rubbish Aflevering 2

3,0 5 x
Ambitious But Rubbish Aflevering 2 van Top Gear is uitgezonden op woensdag 22 februari 2017 om 0:18 uur en was te zien op Q2.
48:00

Ambitious But Rubbish Aflevering 3

3,0 6 x
Richard Hammond haalt nog meer klungelige stunts van het Top Gear-team boven. Dit keer is het de beurt aan de bouw van een caravan-luchtschip en een gecombineerde oogstmaaier en sneeuwploeger.
48:00

Ambitious But Rubbish Aflevering 2

4,0 4 x
Richard Hammond toont de poging van het Top Gear-team om het kanaal over te steken in zelfgemaakte auto's die zowel op het land kunnen rijden als op het water kunnen drijven.
1:31:00

Aflevering 8

4,0 7 x
In de laatste aflevering van dit seizoen staan er twee nooit eerder vertoonde reportages op het programma. In de eerste reportage is te zien hoe Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May op avontuur gaan met betaalbare autoklassiekers. In de twe...
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.