Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Trigger Point

Trigger Point herbekijken

Seizoen 1
46:00

Seizoen 1, Aflevering 6

4,5 117 x
Een waanzinnige zoektocht naar het meesterbrein achter de bomaanslagen is aan de gang en brengt het EXPO-team van Lana Washington in groot gevaar.
46:00

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 52 x
Lana voert strijdt met haar innerlijke demonen. Ze geeft zichzelf de schuld van het hartverscheurende verlies. De antiterreureenheid weet de bommengooier te identificeren. Lana is vastbesloten om hem op te sporen.
46:00

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 60 x
Lana werkt samen met New Scotland Yard om 'The Crusaders' op te sporen voor ze een nieuwe terreuraanslag kunnen uitvoeren. Ze wordt geconfronteerd met het vreselijke besef dat iemand uit haar nabije omgeving betrokken zou kunnen zijn bij de bomaanslagen.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 70 x
Lana worstelt met de gevaren van haar job, maar ze vindt steun in de ontluikende relatie met Karl. Nadat een terreurgroepering de aanslag op de moskee heeft opgeëist, schakelt het onderzoek een versnelling hoger, zeker nu ook LGBT'ers het doelwit van een aanslag blijken te zijn.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 2

4,5 130 x
Het onderzoek vordert en explosievendeskundige Lana Washington probeert uit te zoeken wie er achter de vreselijke aanslagen zit.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 1

3,2 280 x
Explosievendeskundigen Lana Washington en Joel Nutkins worden opgeroepen om te assisteren bij een politieoperatie waarbij een mogelijke bommenfabriek wordt onderzocht.
Archief