Two and a Half Men

Afleveringen
17:00

Aflevering 15

4,0 4 x
Alan probeert aan te tonen dat Charlie echt dood is, in de hoop zo zijn erfenis van 2,5 miljoen dollar te kunnen opstrijken. Wanneer er steeds meer bewijs naar boven komt dat Charlie nog in leven is, duiken er plots ook dreigbrieven op. Bovendien on...
19:00

Aflevering 14

3,0 5 x
Wanneer hun scheiding officieel wordt, geeft Walden Alan een cadeau. Alans besluiteloosheid brengt zijn relatie met Lindsay in gevaar.
10:00

Aflevering 13

3,0 2 x
Wanneer Walden en McMartin met elkaar naar bed gaan, ontdekt hij hoe gek en bezitterig ze wel is. Ondertussen vraagt Lyndsey aan Alan om bij haar in te trekken.
20:00

Aflevering 11

3,0 5 x
Aflevering 11 van Two and a Half Men is uitgezonden op maandag 20 februari 2017 om 17:51 uur en was te zien op Q2.
20:00

Aflevering 11

3,0 4 x
Walden gaat naar een praatgroep voor adoptievaders, waar hij zijn hart wilt luchten over Alan en McMartin. Net wanneer hij ontdekt dat dit een aangenaam excuus is om van huis weg te vluchten, dringt Alan zich op bij de groep.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.