Tytgat Chocolat

Tytgat Chocolat gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
51:00
Tytgat Chocolat
Verlopen

Spijker wordt opgenomen in het ziekenhuis en Jasper belandt een nacht in de cel. Na een emotionele ondervraging lijkt voor Jasper en Roman elk aanknopingspunt met Katerina en Tina verloren. Als Roman de overname van de fabriek nog wil verijdelen moeten ze zo snel mogelijk terugk...

Januari 2018
50:00
Verlopen
Jasper en Spijker komen in een erg gevaarlijke situatie terecht. Jaspers vader kan niet langer passief toekijken. Hij wil zelf achter Jasper aangaan. De grond onder Romans voeten wordt heter nu de pers hem op de hielen zit. Andy staat op het punt een megadeal te sluiten met de Duitse chocoladereus Bacchus.
51:00
Verlopen
Roman overtuigt Lode om samen de inpakkers achterna te gaan. Jasper krijgt het alsmaar moeilijker om de eendracht binnen de groep te bewaren.  In de fabriek blust Rachel brandjes, maar ze kan niet verhinderen dat Andy alles in gereedheid brengt voor de komst van de top van Bacchus.
December 2017
49:00
Verlopen
Jasper en zijn vrienden proberen met vallen en opstaan door Duitsland richting Kosovo te reizen.  Het duurt een tijd voor het thuisfront opmerkt dat ze verdwenen zijn. Maar wat de inpakkers niet weten, is dat ze een spoor nalaten.
51:00
Verlopen
Jasper reist zonder medeweten van zijn ouders alleen naar het asielcentrum in Brussel om Tina te bezoeken. Om de geruchtenmolen over wedstrijdvervalsing te stoppen laat Roman zich verleiden tot een frauduleuze ingreep. De inpakkers ontdekken dit geheim en smeden een ambitieus en gevaarlijk plan.
51:00
Verlopen
Jaspers vader loopt niet hoog op met de liefdesrelatie van zijn zoon.  De strijd om de macht in het bedrijf tussen Roman en Andy wordt grimmiger. Door een spectaculaire promotieactie te organiseren, hoopt Roman de zaak weer onder controle te krijgen.  De uitwijzing van Tina en Katarina lijkt nog maar moeilijk af te wenden....
53:00
Verlopen
Jasper Vloemans, een jongeman met downsyndroom, gaat aan de slag als inpakker bij Tytgat Chocolat.  Z'n collega Tina, een meisje uit Kosovo, wordt verliefd op hem, maar Jasper houdt voorlopig de boot af. Tina's moeder krijgt te horen dat zij en haar dochter het land moeten verlaten. Roman Tytgat, haar grote baas, wordt opg...
Archief