Van Rossem

Laatste aflevering
48:00
Van Rossem

Financieel leeg, lichamelijk geradbraakt en sociaal geïsoleerd zoekt Van Rossem heil en inkomsten in het schrijven en schilderen. Ook daar zijn fraude, rechtszaken en spraakmakende tv-optredens nooit veraf. Op zijn sterfbed vindt alsnog een reünie met zijn ex en oudste zoon plaa...

Van Rossem gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
46:00
Op zwarte zondag lanceert Van Rossem zichzelf tot politiek fenomeen, tot groot ongenoegen van het establishment. Als nieuwbakken politicus verstoort hij meteen de eedaflegging van koning Albert, terwijl hij financieel intussen aan de grond zit en bedreigd wordt.
47:00
Terwijl Van Rossem zich ontpopt als zelfverklaarde beursgoeroe, gaat echtgenote Nicole ten onder aan zijn overspel. Zoon Nicolas getuigt over haar drank- en drugsmisbruik dat eindigt in zelfmoord en een diepvries-graf. Stiefdochter Samantha onthult de terreur in huiselijke kring. Terwijl huwelijk nummer drie in de maak is,...
45:00
Op jonge leeftijd wordt het leven van Van Rossem, geboren in de middenklasse, getekend door het verlies van zijn broertje. Een levenslang schuldgevoel, de verzonnen moord op een konijn en een breuk met zijn ouders zijn het gevolg. Respectievelijk zijn jongste en oudste zoon getuigen over de impact.
Archief