Villa Sporza

December 2022
1:00:20

Aflevering 29 - Terugblik Op De Wk-Finale

Verlopen 81 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Studiogasten zijn Hein Vanhaezebrouck, Arnar Vidarsson, Guga Baúl, Herman Brusselmans.
1:00:04

Aflevering 28 - Terugblik Op De Troostfinale

Verlopen 40 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. S tudiogasten zijn Wesley Sonck, Bob Peeters, Steven Defour en Erik Van Looy.
57:00

Aflevering 27 - Terugblik Op Matchdag 27 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 24 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Studiogasten zijn Johan Boskamp, Youri Mulder, Eric Goens en Franky Van der Elst.
58:26

Aflevering 26 - Terugblik Op Matchdag 26 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 22 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Studiogasten zijn Wesley Sonck, Gert Verheyen, Imke Courtois en Lieven Maesschalck.
51:58

Aflevering 25 - Terugblik Op Matchdag 25 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 18 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Arnar Vidarsson, Bob Peeters, Ibtissam Bouharat en Herman Brusselmans zijn te gast.
51:09

Aflevering 24 - Terugblik Op Matchdag 24 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 38 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Gasten zijn Wesley Sonck, Dennis Van Wijk, Franky Van der Elst en Carl Dircksens.
57:17

Aflevering 23 - Terugblik Op Matchdag 23 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 20 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Gert Verheyen, Arnar Vidarsson, Wesley Sonck en Mathieu Terryn zijn de gasten.
57:30

Aflevering 22 - Terugblik Op Matchdag 22 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 24 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. De studiogasten zijn Arnar Vidarsson, Bob Peeters, Imke Courtois.
57:36

Aflevering 21 - Terugblik Op Matchdag 21 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 32 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. De studiogasten zijn Wesley Sonck, Frank Boeckx, Franky Van der Elst en Kassandra Missipo.
52:37

Aflevering 20 - Terugblik Op Matchdag 20 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 52 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Studiogasten zijn Imke Courtois, Gert Verheyen, Youri Mulder en Jan Jaap van der Wal
56:53

Aflevering 19 - Terugblik Op Matchdag 19 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 51 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Studiogasten zijn Youri Mulder, Bob Peeters, Wesley Sonck.
55:56

Aflevering 18 - Terugblik Op Matchdag 18 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 28 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels.
1:00:24

Aflevering 17 - Terugblik Op Matchdag 17 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 16 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Gasten zijn Bob Peeters, Gert Verheyen, Hein Vanhaezebrouck en Franky Van der Elst.
1:02:06

Aflevering 16 - Terugblik Op Matchdag 16 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 31 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Studiogasten zijn Arnar Vidarsson, Dennis Van Wijk en Steven Defour.
1:02:30

Aflevering 15 - Terugblik Op Matchdag 15 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 24 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Studiogasten zijn Wesley Sonck, Gert Verheyen, Eric Van Meir en Thomas Huyghe.
59:03

Aflevering 14 - Terugblik Op Matchdag 14 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 55 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Studiogasten zijn Franky Van der Elst en Arnar Vidarsson.
1:01:56

Aflevering 13 - Terugblik Op Matchdag 13 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 33 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Studiogasten zijn Gert Verheyen, Wesley Sonck, Frank Raes en Jan Boskamp.
1:00:02

Aflevering 12 - Terugblik Op Matchdag 12 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 63 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Studiogasten zijn Hein Vanhaezebrouck, Steven Defour, Youri Mulder en Herman Brusselmans.
November 2022
56:28

Aflevering 11 - Terugblik Op Matchdag 11 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 35 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Studiogasten zijn Heleen Jaques, Bob Peeters, Dennis Van Wijk en Gilles Mbiye-Beya.
51:56

Aflevering 10 - Terugblik Op Matchdag 10 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 38 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels.
Archief