Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Villa Sporza

Villa Sporza herbekijken

December 2022
1:00:20

Aflevering 29 - Terugblik Op De Wk-Finale

Verlopen 4,5 48 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Studiogasten zijn Hein Vanhaezebrouck, Arnar Vidarsson, Guga Baúl, Herman Brusselmans.
1:00:04

Aflevering 28 - Terugblik Op De Troostfinale

Verlopen 3,0 29 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. S tudiogasten zijn Wesley Sonck, Bob Peeters, Steven Defour en Erik Van Looy.
57:00

Aflevering 27 - Terugblik Op Matchdag 27 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 4,0 9 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Studiogasten zijn Johan Boskamp, Youri Mulder, Eric Goens en Franky Van der Elst.
58:26

Aflevering 26 - Terugblik Op Matchdag 26 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 4,0 11 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Studiogasten zijn Wesley Sonck, Gert Verheyen, Imke Courtois en Lieven Maesschalck.
51:58

Aflevering 25 - Terugblik Op Matchdag 25 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 3,0 7 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Arnar Vidarsson, Bob Peeters, Ibtissam Bouharat en Herman Brusselmans zijn te gast.
51:09

Aflevering 24 - Terugblik Op Matchdag 24 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 4,0 17 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Gasten zijn Wesley Sonck, Dennis Van Wijk, Franky Van der Elst en Carl Dircksens.
57:17

Aflevering 23 - Terugblik Op Matchdag 23 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 3,0 10 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Gert Verheyen, Arnar Vidarsson, Wesley Sonck en Mathieu Terryn zijn de gasten.
57:30

Aflevering 22 - Terugblik Op Matchdag 22 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 4,5 11 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. De studiogasten zijn Arnar Vidarsson, Bob Peeters, Imke Courtois.
57:36

Aflevering 21 - Terugblik Op Matchdag 21 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 4,0 21 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. De studiogasten zijn Wesley Sonck, Frank Boeckx, Franky Van der Elst en Kassandra Missipo.
52:37

Aflevering 20 - Terugblik Op Matchdag 20 Van Het Wk In Qatar

Verlopen 4,0 37 x
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Studiogasten zijn Imke Courtois, Gert Verheyen, Youri Mulder en Jan Jaap van der Wal
Archief