Vive le Vélo

Laatste aflevering
57:26
Vive le Vélo

Vanavond ontvangt Karl Jan Bakelants, Greg Van Avermaet en Sep Vanmarcke. Dit jaar bevinden we ons niet in Parijs voor de laatste aflevering, wel aan het Château de Cremat in Nice.

Vive le Vélo gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Juli 2024
1:11:35
Aan het Observatoire de Nice wordt de voorlaatste etappe van deze Tour besproken. De gasten zijn vanavond Jan Bakelants, Elke Bleyaert en Abram Stockman.
1:08:32
Samen met Scott Sunderland, Annemiek van Vleuten en Nathan Van Hooydonck bespreekt Karl de rit van vandaag. Lantosque vormt het decor voor deze aflevering.
1:12:22
Aan het Plan d'Eau in Embrun ontvangt Karl vanavond Tom Dumoulin, Aster Nzeyimana en Bert Longin.
1:00:21
De gasten van vanavond zijn Sven Vanthourenhout, Charlotte Meersschaut en Gilles Van Hecke. We bevinden ons aan de Barrage de Monteynard-Avignonet.
1:09:22
Karl heeft voor vanavond plaatsgenomen op het Domaine Arbaud in Redessan. Hij ontvangt er Sven Vanthourenhout, Tom Boonen en Eli Iserbyt.
1:07:35
Gasten: Bert De Backer, Michaël Verschaeve, Jan Boone
43:51
Samen met zijn gasten Jan Bakelants, Bert De Backer en Bavo Mortier kijkt Karl vanuit Roquefixade terug op de rit van vandaag.
1:12:49
Aflevering 7 - Met Jan Bakelants, Sep Vanmarcke En Johnny Hoogerland van Vive le Vélo is toegevoegd op zaterdag 13 juli 2024. Vive le Vélo is een talkshow bij Sporza. Vive le vélo wordt uitgezonden tijdens de Ronde van Frankrijk.
Aflevering 6 - Met Jan Bakelants, Stijn Steels En Zico Waeytens van Vive le Vélo is toegevoegd op vrijdag 12 juli 2024. Vive le Vélo is een talkshow bij Sporza. Vive le vélo wordt uitgezonden tijdens de Ronde van Frankrijk.
1:10:08
Gasten: Marijn de Vries, Leo Alkemade, Luc Nuyens
49:13
Gasten: Marijn de Vries, Frederik Backelandt, Flip van Doorn
47:22
Gasten: Marijn de Vries, Sanne De Clerck, Vincent Van Sande
1:12:05
Gasten: Sep Vanmarcke, Tom Steels en Oliver Naesen
1:11:11
Gasten: Sep Vanmarcke, Nathan Van Hooydonck, Martijn Wydaeghe
Archief