Vrolijke Vrekken + Gratis BV

Laatste aflevering
29:13
Vrolijke Vrekken + Gratis BV

Weervrouw Jacotte Brokken vindt zichzelf best spaarzaam, behalve wanneer het op reizen aankomt - en dan het liefst naar één specifiek land. Ze verklapt ook welke enorme miskoop haar slapeloze nachten opleverde en waarom de ene frangipane de andere niet is.

Vrolijke Vrekken + Gratis BV gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Mei 2024
34:15
Familie-actrice Jasmijn Van Hoof heeft zich in de schulden gewerkt. Ze kocht met haar vriend een woonst in de Kempen én staat voor een totaalrenovatie. Ze legt ook uit hoe ze honderden euro's kwijtspeelde aan een fake designlamp en onthult hoeveel ze als influencer op haar rekening kreeg.
Daan Alferink voelt zich geen vrek. "Het is niet dat ik graag veel geld uitgeef, maar het gebeurt gewoon", aldus de interieurstylist die we ook kennen van zijn deelname aan 'Celebrity Masterchef'. Kristof en Ewoud ontdekken wat er onaangeroerd in zijn kast staat en hoeveel dat nu écht kost, interieuradvies van een Tiktokfe...
Herman Verbruggen is - in tegenstelling tot zijn FC De Kampioenen personage Mark Vertongen - niet verlekkerd op chocomelk, maar op wijn. We leren hem besparen, ontdekken hoeveel heruitzendingen en merchandising kunnen opleveren én rakelen een trauma op dat 'inktpatronen' heet.
April 2024
James Cooke doet een bekentenis: "Ik bestel zo veel afhaalmaaltijden dat ik ze per maandelijkse factuur betaal." Hij vertelt waarom er 20 blikken ravioli in zijn kast staan, zijn zolder op een middeleeuwse wapenkamer lijkt en hij nooit zonder toiletpapier zal vallen.
Archief