Wild Russia

Laatste aflevering
Wild Russia
Verlopen

In het uiterste oosten van Rusland komen de bergachtige boreale taiga's van het noorden samen met de gematigde regenwouden van het zuiden. Voor tal van diersoorten is dit het laatste toevluchtsoord.

Wild Russia gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Verlopen
Siberië is een desolate en bevroren wereld waar de temperatuur in de winter tot zestig graden onder nul zakt. Tijdens de korte zomer worden dan weer pieken tot veertig graden gemeten. Maar deze extreme temperatuurverschillen betekenen niet dat er geen dieren leven.
Verlopen
Het Baikalmeer en de oostelijke delta van de Kaspische Zee vormen een schatkamer aan biodiversiteit en mysterieuze wezens. Hier worden de diepste geheimen van Rusland onthuld.
Verlopen
Kamtsjatka, in het uiterste oosten van Rusland, is een afgelegen toevluchtsoord voor wilde dieren. In deze ongerepte wildernis balanceren ze op het slappe koord tussen overleven en bezwijken onder de ijskoude omstandigheden.
Archief