Winteruur

Februari 2018
12:00

Aflevering 61

3,0 7 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord.Petra De Sutter kiest een fragment uit 'Is dit een mens' van Primo Levi.
12:00

Aflevering 60

3,0 17 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord.  Peter Adriaenssens kiest een fragment uit 'Het boek van Bod Pa' van Anton Quintana.
09:00

Aflevering 59

4,0 14 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord.  Jan Peumans kiest een fragment uit 'Liefde en Mededogen' van Dalai Lama.
13:00

Aflevering 58

3,0 6 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord. Jan Delvaux kiest voor een tekst van Marcel Vanthilt.
11:00

Aflevering 57

3,0 13 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord. Caroline Pauwels kiest voor een tekst van Sándor Márai.
12:00

Aflevering 56

3,0 11 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord. Michaël Borremans kiest voor een tekst van Jan Van Rheenen.
11:00

Aflevering 55

3,0 8 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord.  An Miller kiest voor een tekst van Dietrich von Hildebrand.
12:00

Aflevering 54

4,0 15 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord. Walter Damen kiest voor een tekst van Ingmar Heytze.
08:00

Aflevering 53

3,0 5 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord.  Natalia kiest voor een brief van haar vader aan haar oudste zus.
12:00

Aflevering 52

3,0 4 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord.  Herman Van Rompuy kiest voor een gedicht van Johan Sebastiaan Stuer.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.