Winteruur

November 2018
10:00

Xavier Taveirne

4,0 0 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord. Xavier Taveirne kiest voor 'Verzamel De Liefde' van Bart Moeyaert: Siberië Geef me je jasvan bont van teddyberen.Leg je arm om me heenen al je winterkleren.Zoen metot ik warm word.Zoen metot ik spi...
13:00

Guy Cassiers

3,0 3 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord.   Guy Cassiers kiest voor 'Manifest' van Peter Handke.
13:00

Paula Semer

3,0 4 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord.  Paula Semer kiest voor het in memoriam 'Postuum Renée' van Monika Triest.
11:00

Linde Merckpoel

3,0 12 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord.   Linde Merckpoel kiest voor een fragment uit 'My uncle Oswald' van Roald Dahl.
11:00

Abdelkader Benali

4,0 12 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord. Abdelkader Benali kiest voor 'Huldedicht aan Singer' van Paul van Ostaijen.
14:00

Annemie Struyf

3,0 18 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord. Annemie Struyf koos voor 'Het oude zeilschip' van Jan van Nijlen.
11:00

Peter Van de Veire

3,0 17 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord. Peter Van de Veire koos voor 'Mickey Mouse is Dead' van Subhumans.
10:00

Cathérine Vandoorne

4,0 19 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord. Cathérine Vandoorne koos voor 'Lex barbarorum' van Hendrik Marsman.
Oktober 2018
10:00

Marnix Peeters

4,0 24 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord. Marnix Peeters koos voor 'Asbestemming'van A.F.Th. van der Heijden.
11:00

Fatma Taspinar

4,0 12 x
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord. Fatma Taspinar koos voor een gedicht van haar eigen ouders.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.