Winteruur

Winteruur gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
11:20
Winteruur

Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Otto-Jan Ham te gast.

Maart 2024
11:18
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Dries Heyneman te gast.
10:56
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Alara Adilow te gast.
13:38
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Heidi De Pauw te gast.
11:53
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Rika Ponnet te gast.
11:41
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Ruud Hendrickx te gast.
12:31
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Jelle De Beule te gast.
11:13
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Bart Moeyaert te gast.
12:41
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Johannes Verschaeve te gast.
13:04
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Stefaan Van Brabandt te gast.
10:21
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Sarah Mouhamou te gast.
11:26
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Piv Huvluv te gast.
13:54
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Wesley Sonck te gast.
Februari 2024
12:01
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Isabel Albers te gast.
10:44
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Bart Vanegeren te gast.
10:50
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Maureen Vanherberghen te gast.
11:01
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Pat Krimson te gast.
10:58
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Pedro Elias te gast.
14:18
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Willem de Wolf te gast.
13:05
Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. In deze aflevering is Anne Teresa De Keersmaeker te gast.
Archief