Wissper

Wissper gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
07:00
Wissper

Oscar de orang-oetan heeft een geheim! Door zijn regematige borstelbeurten met zijn speciale dennenappel ziet hij er steeds verzorgd en knap uit. De borstel is de enige in zijn soort volgens Oscar, maar nu is hij kapot!

Seizoen 1
07:00
Zelfs de beste vrienden zijn het al eens oneens: wanneer Wissper het te druk heeft om met Peggy te spelen, stormt de kleine pinguïn boos weg. Wissper schakelt de hulp in van Gertie de giraffe en Otis de ossenpikker om Peggy op te vrolijken.
07:00
Mavis het varken denkt dat ze er niet mooi genoeg uitziet om mee te dansen op het zomerfestival! Wissper schakelt de hulp in van de superslimme Stripes de tijger! Dat mondt uit in een dubbele make-over...
07:00
De ijsberen Bert en Barry vragen Wissper om raad: er spelen zo veel pinguïns op de gladde ijsplek dat ze amper kunnen genieten van een rustig schaatstochtje! Wissper bedenkt samen met Stripes een manier om het ijs te ontruimen.
07:00
Oscar de orang-oetan vraag Wissper om hem te helpen zoeken naar zijn favoriete paraplublad. Maar heel zijn nest ligt stampvol met spullen die hij weigert weg te gooien. Peggy de pinguïn helpt Oscar te overtuigen zijn nest op te ruimen.
07:00
Arme Peggy de pinguïn. Ze heeft net ontdekt dat kleine diertjes vaak achteraan moeten aanschuiven! En laat er nu net een nieuwe ijsglijbaan zijn om op te spelen!
07:00
Wissper krijgt bezoek van een groepje stokstaartjes. Maar wanneer een babystokstaartje Wisspers huis binnensluipt, krijgt haar moeder een allergie-aanval en heeft ze overal jeuk!
07:00
Bert de ijsbeer zit in de nesten: hij is bevriend geraakt met de poolvos en Barry de ijsbeer voelt zich daardoor uitgesloten. Wissper schakelt de hulp in van Monty de meerkat, zodat de vrienden het weer bijleggen.
07:00
Op verzoek van Monty het stokstaartje nodigt Wissper Herbert het paard uit in de kolonie om de stokstaartjes een ponyrit te geven. Maar op de een of andere manier komt Herberts hoofd vast te zitten in een tunnelgat.
07:00
Hattie het nijlpaard wil eens iets anders op haar bord, maar de bladeren die ze graag wil eten, hangen te hoog in de bomen! Wissper schakelt de hulp in van Dan de panda, maar uiteindelijk komt de oplossing uit een andere, onverwachte hoek.
07:00
De apen zijn op zoek naar nieuwe spelletjes en vragen Wissper om hulp. Ze schakelt de hulp in van Kevin de krokodil, het grootste feestbeest dat ze kent. Wanneer Kevin aankomt, komt hij plots vast te zitten in de toppen van een boom.
07:00
Peggy de pinguïn voelt zich verdrietig en uitgesloten. Alle andere babypinguïns kregen hun eigen speciale dag, maar zij niet. Wissper roept al haar vriendjes bijeen en samen vrolijken ze Peggy op met een wel heel bijzonder pinguïnfeest.
06:00
Een moederaap vraagt Wissper om hulp wanneer een van haar kinderen vastzit op een boomstam die op de rivier wegstroomt en op weg is naar een waterval. Wissper schakelt de hulp in van Herbert het paard.
06:00
Wissper staat voor een raadsel wanneer Monty het stokstaartje om hulp vraagt. Alleen weet hij niet goed wat zijn probleem nu precies is. Wissper trekt de woestijn in maar wat ze dan ontdekt, is een grote verrassing!
06:00
Olivier de olifant is dol op zingen, maar zijn stem is veel te luid! Zijn operadeuntjes storen de andere jungledieren. Wissper komt even luisteren in de hoop het probleem op te lossen en schakelt de hulp in van Dan de panda.
07:00
Koala's zijn niet bepaald de snelste dieren in het dierenrijk en al zeker niet in vergelijking met kangoeroes! Een jonge koala kan de jonge Joey maar niet bijhouden als ze tikkertje spelen.
06:00
Mevrouw Turnip is een moedervarken met een biggenprobleem! Haar kindjes zwemmen en stoeien in de rivier en luisteren maar niet als moeder ze terugroept! Wissper vraagt Kevin de snelle krokodil om hulp.
07:00
Wanneer een witte ijsbeer plots groen wordt, zoekt Wissper raad bij Kevin, de heel erg groene krokodil! Kevin vindt groen een gave kleur en kan dus niet echt helpen bij dit hele zaakje. Maar Wissper weet raad.
07:00
Wissper en Monty leren François de flamingo hoe hij moet dansen.
07:00
Wissper en haar vriendjes leren wat je kunt doen wanneer je je stem kwijt bent.
Archief