Yellowstone

Laatste aflevering
Yellowstone

John ontdekt wie echt aan zijn kant staat. Rip zoekt antwoorden. Beth neemt een nieuwe rol op. Kayce keer terug naar huis.

Yellowstone gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Rip wordt het onderwerp van een onderzoek door de sheriff na zijn aanvaring met de toeristen. Jamie's politieke toekomst komt in gevaar. Beth wil inzicht in Dans geldstromen.
Rip ontdekt een gevaarlijke situatie. Een plan om John Dutton onder druk te zetten en zijn manier van leven te bedreigen wordt uitgevoerd. Monica start een zware revalidatie.
John onthult een familiegeheim aan Monica. Jamie schakelt een tandje hoger voor zijn politieke carrière. Beth drijft John te ver. Kayce en Rip komen tegenover elkaar te staan.
Seizoen 3
Door het gesprek met zijn biologische vader vallen bij Jamie enkele puzzelstukjes over zijn leven op hun plaats. Willa laat Roarke buiten de lijntjes kleuren. Mia confronteert Jimmy.
Walker keert zijn kar. Beth wordt uit haar positie bij Schwartz & Meyer ontheven, en zoekt wraak. Jamie confronteert zijn verleden.
John en Tate genieten van wat kunstjes op het paard. Jamie overtuigt Kayce dat het aanbod van Market Equities het beste is voor de familie. Monica vertrekt op een gevaarlijke missie om rechtvaardigheid te brengen voor Indianenvrouwen.
Kayce en zijn crew zoeken een bende dieven die met hun vee aan de haal zijn. Rip heeft een verschikkelijke dag met Jimmy en Mia. Beth en Angela Blue sluiten een alliantie.
Seizoen 1
Wade en John Dutton confronteren elkaar over een oude vete. Een vermist meisje op het reservaat zorgt voor paniek.
In een flashback zien we waarom Beth Jamie zo haat. Thomas en John overleggen hoe ze hun gezamenlijke vijand gaan aanpakken. Rip en zijn maten raken in een gevecht verwikkeld.
Met wat hulp van Mia recupereert Jimmy na zijn rodeo-ongeval. Beth lekt informatie naar de pers over de plannen van Market Equities. Thomas zoekt hulp bij een oude vijand om Ellis Steele en de ontwikkelaars aan te kunnen.
Jamie probeert het probleem van agent Hendons moorddadige acties te verhelpen door een verhaal te verzinnen die iedereen zal redden. Ellis wil dat Perry de ranchers onteigend om een luchthaven te bouwen.
Seizoen 2
De vete tussen de Duttons en de Decks kent een gewelddadige ontknoping. Kayce zoekt zijn zoon. Rip ontvangt onverwacht een erfenis.
Rip helpt Jimmy terugslaan na een tragedie. Beth helpt Monica. Jamie krijgt verrassend nieuws te horen. Het gevecht van de Duttons met de Becks neemt een duistere wending.
Seizoen 1
Leven op het zomerkamp gaat zijn gangetje terwijl Jamie aan zijn nieuwe job went. Beth bezoekt Roarke Morris en ontdekt zijn ultieme plan voor de vallei. Teeter komt als vrouwelijke rancher het team vervoegen. John denkt aan zijn vorig leven.
John spreekt af met de gouverneur en laat weten dat hij zijn functie zal overdragen aan Jamie. Kayce besluit een kamp te bouwen zodat ze in de zomer de kudde in de gaten kunnen houden.
Seizoen 2
John en Rip willen wraak nemen. Monica denkt na over de gevolgen van haar woonsituatie. Jimmy vereffent oude schulden.
De broers Beck raken meer en meer gefrustreerd door de starre houding van de Duttons. Jamie wil een nieuwe start. Tate krijgt zijn eerste paard.
John maakt zich op om met zijn voormalige vijanden samen te werken. Jamie neemt drastische actie om de ranch te beschermen.
Jamie probeert wanhopig een fout ongedaan te maken. Kayce verzamelt bewijs. Monica en Martin bezoeken een traditionele Indiaanse paardenrace.
Archief