Zillion, The Lost Tapes

Laatste aflevering
32:00
Zillion, The Lost Tapes

Zillion is een geldmachine. De cash wordt er letterlijk in sportzakken naar buiten gedragen. Verschillende keren beroven ex-personeelsleden Verstraeten voor miljoenen euro's. De politie luistert zijn telefoon af.

Zillion, The Lost Tapes gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
36:00
Zillion lanceert de 'Zundays'. Wat begint als een soft-erotische show, mondt uit in harde porno 'on stage'. Wanneer Verstraeten en ex-Miss België Brigitta Callens verwikkeld raken in een homejacking, krijgt het gerecht de discotheekbaas in het vizier.
37:00
BV's worden in Zillion getrakteerd op kaviaar en champagne a volonté. Maar de club is ook een kruispunt van allerlei onderwereldfenomenen. Van maffiaclans die duizenden euro's per avond spenderen tot portiers die met geweld de deur opeisen.
32:54
Frank Verstraeten opent op het Antwerpse Zuid discotheek Zillion en trekt elk weekend duizenden bezoekers. Maar achter de schermen houdt de eigenaar iedereen in de gaten dankzij een heel netwerk van bewakingscamera's. En zijn wil is wet. Desnoods afgedwongen met harde hand.
32:00
16 oktober 1997. Frank Verstraeten opent discotheek Zillion en trekt elk weekend duizenden bezoekers. Maar achter de schermen houdt de eigenaar iedereen in de gaten dankzij een heel netwerk van bewakingscamera's. Zijn wil is wet.
Archief