Zomeravonden

Laatste aflevering
23:13
Zomeravonden

Vanavond kookt Wim voor Wim Opbrouck het lievelingsgerecht uit zijn jeugd: karnemelkpatatjes van zijn oma. Bij een goed gesprek en een vuurtje genieten ze samen van de mooiste zonsondergang.

Zomeravonden gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
24:00
Vanavond kookt Wim voor Els Pynoo het lievelingsgerecht uit haar jeugd: zarzuela van op vakantie. Bij een goed gesprek en een vuurtje genieten ze samen van de mooiste zonsondergang.
21:04
Vanavond kookt Wim voor Guillaume Van der Stighelen het lievelingsgerecht uit zijn jeugd: boterham met omelet van zijn mama. Bij een goed gesprek en een vuurtje genieten ze samen van de mooiste zonsondergang.
21:06
Vanavond kookt Wim voor Stephanie Planckaert het lievelingsgerecht uit haar jeugd: witloof met hamburger van mémé Clara. Bij een goed gesprek en een vuurtje genieten ze samen van de mooiste zonsondergang.
23:08
Vanavond kookt Wim voor Charlotte Adigéry het lievelingsgerecht uit haar jeugd: kip met sla en frietjes van haar papa. Bij een goed gesprek en een vuurtje genieten ze samen van de mooiste zonsondergang.
23:41
Vanavond kookt Wim voor Sven De Leijer het lievelingsgerecht uit zijn jeugd: rosbief met béarnaisesaus van zijn papa. Bij een goed gesprek en een vuurtje genieten ze samen van de mooiste zonsondergang.
22:40
Vanavond kookt Wim voor Ann Pira het lievelingsgerecht uit haar jeugd: ajuinen uit de oven van haar mama. Bij een goed gesprek en een vuurtje genieten ze samen van de mooiste zonsondergang.
23:37
Vanavond kookt Wim voor Sergio Herman het lievelingsgerecht uit zijn jeugd: moules à l'escargot van zijn papa. Bij een goed gesprek en een vuurtje genieten ze samen van de mooiste zonsondergang.
22:38
Vanavond kookt Wim voor Philippe Geubels het lievelingsgerecht uit zijn jeugd: paardenworsten met frietjes van zijn bompa. Bij een goed gesprek en een vuurtje genieten ze samen van de mooiste zonsondergang.
23:52
Vanavond kookt Wim voor Frances Lefebure het lievelingsgerecht uit haar jeugd: Tom Kha Kai van haar mama. Bij een goed gesprek en een vuurtje genieten ze samen van de mooiste zonsondergang.
21:16
Vanavond kookt Wim voor Sep Vanmarcke het lievelingsgerecht uit zijn jeugd: vogelnestjes met puree van zijn mama. Bij een goed gesprek en een vuurtje genieten ze samen van de mooiste zonsondergang.
25:05
Vanavond kookt Wim voor Steven Van Herreweghe het lievelingsgerecht uit zijn jeugd: garnalencocktail van zijn oma. Bij een goed gesprek en een vuurtje genieten ze samen van de mooiste zonsondergang.
23:52
Vanavond kookt Wim voor Wouter Deprez het lievelingsgerecht uit zijn jeugd: ketchupkip van zijn mama. Bij een goed gesprek en een vuurtje genieten ze samen van de mooiste zonsondergang.
23:05
Vanavond kookt hij voor Erik Van Looy het lievelingsgerecht uit zijn jeugd: wortelpuree met worst van zijn mama. Bij een goed gesprek en een vuurtje genieten ze samen van de mooiste zonsondergang.
21:02
Vanavond kookt Wim voor Fien Germijns het lievelingsgerecht uit haar jeugd: vol-au-vent van haar opa. Bij een goed gesprek en een vuurtje genieten ze samen van de mooiste zonsondergang.
23:38
Vanavond kookt hij voor Gilles De Coster het lievelingsgerecht uit zijn jeugd: tomates farcies van zijn mama. Bij een goed gesprek en een vuurtje genieten ze samen van de mooiste zonsondergang.
Archief