Zorro

Laatste aflevering
Zorro

Don Diego's zwaardvechtleraar, die hem het zwaard waarmee hij strijdt als Zorro gaf, komt op bezoek. Hij lijkt verward door zijn plotse gebrek aan vechtkunsten.

Zorro gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Felipe slaagt erin zichzelf en Zorro te verbergen voor de soldaten, hoewel zij de hoed en de cape in beslag hebben genomen. Zorro moet nu zo snel mogelijk proberen om terug naar Los Angeles te gaan.
Sergeant Mendoza en zijn troepen zijn op zoek naar Zorro. Felipe weigert om Zorro achter te laten, want die leidt aan geheugenverlies. Zijn vader Don Alejandro en Victoria zijn intussen gevangengenomen, omdat ze weigerden te spreken tegen de nieuwe Alcalde.
Wanneer de Alcalde besluit om via dwangarbeid een nieuwe snelweg te laten bouwen die zijn naam zal dragen, maakt Don Alejandro de fout om aan te kondigen dat hij naar Monterey wil om met de gouverneur te spreken.
Miatana, een waarzegster die communiceert met de doden, bezoekt Los Angeles. Haar griezelige vaardigheden leiden tot een onderzoek van Zorro en een zwaardduel voor Diego.
Tornado, Zorro's paard, is gewond en hinkt alleen door de woestijn. Niemand weet waar het dier zich bevindt en Zorro is de wanhoop nabij. Toch begint hij een zoektocht.
Een vrouw die beweert de moeder van Felipe te zijn, komt in Los Angeles aan. Felipe zelf weet na al die jaren niet meer hoe zijn echte moeder eruit zien en kan bijgevolg niet met zekerheid zeggen of de beweringen van de vrouw waarheidsgetrouw zijn.
Mendoza erft een prachtige hacienda en kan voortaan beschouwd worden als een rijke man. De gronden rondom zijn woning bevatten zelfs enkele oliebronnen. Er is slechts één probleem: er wonen spoken in zijn nieuwe woning.
Een pas vrijgelaten gevangene wordt aangevallen door twee soldaten. Wanneer hij zich verdedigt, wordt hij gearresteerd en worden zijn papieren, waaruit blijkt dat hij een vrij man is, in beslag genomen. Net op dat moment krijgt de Alcalde inspectie. Don Diego en zijn vader stellen voor dat de gevangene vecht voor zijn vrij...
De Alcalde is opgewonden wanneer hij een uitnodiging ontvangt van Don Diego. Deze organiseert in de taverne een feestje voor de verjaardag van zijn vader.
Een machtige landeigenaar komt naar Los Angeles en beweert het snelste paard ter wereld te bezitten. Een verarmde boer daagt hem uit voor een ren en zet alles wat hij bezit in.
Palomarez, de schurk die het al eerder moest afleggen tegen Zorro, duikt opnieuw op. Dit keer beweert hij de eigenaar te zijn van alle grond in de pueblo.
Don Diego wil op onderzoek gaan nadat een lokaal indianendorp werd aangevallen door... Zorro.
Kolonel Palomarez van het Spaanse leger is in Los Angeles en wil voor eens en voor altijd komaf maken met Zorro. De Alcalde stemt eerst in, maar wanneer de kolonel onschuldige mensen wil straffen tot Zorro gevonden wordt, komt hij op zijn stappen terug. Zorro wil de kolonel uitdagen voor een duel.
Zorro heeft een zes maanden oude baby gered uit een op hol geslagen koets. Victoria verzorgt het kind, maar gaat meteen van een eigen familieleventje - liefst met Zorro - dromen.
De deadline is bijna verstreken. Guadalupe en Samael trekken naar Los Angeles om de erfenis van Alejandro op te eisen. Diego staat met zijn rug tegen de muur en kan niet anders dan Monasterio te doden.
De Bear Clan eist dat Diego zijn loyaliteit bewijst. Om dat te vermijden, probeert hij de moordenaars van zijn vader te vinden voor hun deadline verstrijkt. Lolita voelt Diego aan de tand over Zorro.
Nah-Lin ontdekt wat de zwakke plek van Diego is: Lolita. Ze dreigt er vervolgens mee om de bruid te vermoorden als Diego zijn bestaan als Zorro niet opgeeft.
Er wordt uitgebreid bericht over de laatste heldendaden van Zorro in The Californian, wat Ivanova helpt bij haar plannen. Diego ontvangt een onheilspellend bericht.
Het lijkt erop dat het Russisch-Amerikaanse bedrijf al op voorhand als winnaar van de veiling werd bepaald. Nadat Diego Andreyévich heeft proberen tegen te houden op de veiling, krijgt hij bezoek van de Bear Clan. Lolita is in de war door haar gevoelens voor Diego en haar verloving met Monasterio.
Archief