2 Sterren Restaurant

Mei 2018
48:43

Aflevering 2

3,0 12 x
De duo's gooien alles in de strijd tijdens hun try-out. Ondertussen staat ook de grote opening van hun restaurant voor de deur. Het concept, de inrichting, het team, het menu: álles moet kloppen. De duo's krijgen de tijd om zich voor te bereiden en gaan nadien per 2 de strijd aan met elkaar.
48:24

Aflevering 1

4,0 40 x
Roel & Kürt, Andy & Marie, Bieke & Erik en Jacques & Herman ontdekken in welke panden ze binnenkort hun eigen restaurant zullen uitbaten. Ze stellen hun ideeën voor aan sterrenchef en coach Sergio Herman. Die heeft meteen een test van formaat in gedachten voor de duo's. Ze zullen zich moeten bewijzen in een grootse try-out voor familie en vrienden. De inzet is hoog, want alleen het beste duo krijgt een belangrijk voordeel voor het verdere verloop van de wedstrijd.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.