A Girl Is A Gun

Laatste aflevering
A Girl Is A Gun

Het is showtime. Vanavond zal hun verhaal live op televisie te horen zijn. Hun woorden zullen elke huiskamer in het land vullen en je slapende geest wakker schudden. Zul je ze horen? Doe jij mee met de revolutie?

A Girl Is A Gun gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Vannacht is de nacht. 'De Vigilantes' leiden de missie om de plannen te ontmaskeren van de mannen die hun leven vernietigen. Ze zullen de grote wapens tevoorschijn moeten halen, en ze zullen het met stijl doen.
Santa Fe wordt wakker in een nieuwe wereld, een wereld geregeerd door vrouwen en wapens. Met de hulp van "La Commandante" en de andere meisjes leert ze haar pijn te doorstaan, haar demonen te verslaan en haar verleden tot rust te brengen: met een kogel in haar hoofd.
Santa Fe Walden is een lief en vrolijk meisje. Ze houdt van haar vriend en van haar werk. Vandaag zou een dag als een andere zijn. Behalve haar verjaardag is vandaag ook de laatste dag van haar leven.
De weduwe van wijlen John Edwardes, Hetty, onthult aan Nenuphar de duistere geheimen achter de moord op haar zus, Chance, en een plan om haar dood te wreken. Nenuphar moet belangrijke keuzes maken en er is geen weg meer terug.
Drie jaar na de moord op haar zus verdwijnt Nenuphar McBride, een toegewijde moeder en echtgenote. Niet veel later zijn er tien andere vrouwen vermist. Wanneer de politie een seriemoordenaar op het spoor is, ontstaat er een mediagekte die angst en paniek verspreidt in het eens zo vredige stadje Rosewood. Op de een of ander...
Weggelopen, verdoofd en helemaal alleen belandt Vegas op het podium van een louche stripclub. Wanneer er misbruik van haar wordt gemaakt krijgt ze hulp aangeboden om wraak te nemen. Als je kunt dansen, kun je een revolutie ontketenen.
Archief